.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Тема: ..................

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Никой не знае какво иска
    точно така ..
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Военният ще си отиде след известно време и ще го забравиш.Просто флирт е А пък с твоя приятел сте толкова дълго време заедно.Помисли си готова ли си да го изгубиш?Защото на мен не ми се вярва После може да съжаляваш.

Имах същия проблем.С приятеля ми сме заедно от около година и отидохме на лагер.Там имаше едно сладко момче,което ми обръщаше внимание и много си лафихме и се опознахме,но нали той знаеше,че аз ходя с някой.Те двамата също се сближиха,станаха приятели,но на мен ми беше много приятно като някой друг различен от гаджето ми ме зарибява.
    После лагера свърши,върнахме се от морето и осъзнах какво можех да загубя,ако се бях отдала на изкушението и осъзнах,че щеше да е голяма грешка...Никога повече няма да се видя сигурно с това момче,а и за това се радвам
    Трябва да оцениш това,което имаш защото ако го загубиш може и да не можеш да го върнеш! :P

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от coteto
    не ми се иска аз да го оставя като 4ета кой как е преживял раздялата и се плаша той как би реагирал макар 4е на майтап сме си приказвали вика ще те преживея и така ама нззз по добре той да ме остави.
    Абе, момиче, осъзнай се малко...Помисли! Толкова време...а ти ще го захвърлиш зад гърба си? И на мене ми се беше случило това, но просто си дадох време и разбрах, че наистина си обичам момчето до мене. Дето се вика: "Стой си на задните части". Просто си да време и помисли, но аз съм сигурна, че ако го оставиш ще съжаляваш. Убедена съм. Ще ти липсва. И както някой по-горе беше казъл...после ще викаш оставих го пък сега ми лиспва...Замисли се, дай си време. Не прибързвай.
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си