.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен

Случвало ли ви се е ?

Искам да попитам от интерес,някой от вас случвало ли му се е да скъса с гаджето си (с което е бил за кратко време ) и след няколко месеца,даже година пак да се събере с него и нещаа този път да потръгнат ... Ако не ви се е случвало мислите ли ,че е възможно да се случи
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Не ми се е случвало.
    Ами да,възможно е да се случи на някого,но не и на мен.
    Веднъж скъсам ли с някого не повтарям грешката да тръгна с него отново.
    Защото именно като такова го приемам - грешка.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

ако беше поразгледала темите преди да пуснеш тази щеше да знаеш че доста хора имат подобни връзки

иначе на мен не ми се е случвало, поради простата причина че не виждам смисъл след като вендъж съм си развалила отношенията с дадено момче да съм с него отново ... мое мнение

Цитирай Първоначално написано от Gnidi4ka
    ако беше поразгледала темите преди да пуснеш тази щеше да знаеш че доста хора имат подобни връзки

иначе на мен не ми се е случвало, поради простата причина че не виждам смисъл след като вендъж съм си развалила отношенията с дадено момче да съм с него отново ... мое мнение
    И аз съм на това мнение,само една поправка на последното изречение,има смисъл ако не чувстваш,че си изживяла всичко с даден човек и имаш чувства към него,просто не ти се е случвало
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho

И аз съм на това мнение,само една поправка на последното изречение,има смисъл ако не чувстваш,че си изживяла всичко с даден човек и имаш чувства към него,просто не ти се е случвало
    еми виж сега .... аз не съм от момичетата, които се влюбват до ушите и едва преживяват разделите да права си не съм го изпитвала пък и на едно 16 годишно момиче хич не му отива да говори за голямата любов ... някак си ...много позьорско ми звучи...предполагам се сещаш какво имам в предвид

и не и да
    phah

еми виж сега .... аз не съм от момичетата, които се влюбват до ушите и едва преживяват разделите да права си не съм го изпитвала пък и на едно 16 годишно момиче хич не му отива да говори за голямата любов ... някак си ...много позьорско ми звучи...предполагам се сещаш какво имам в предвид
    Е защо не.. ако става въпрос за първата ти любов въобще немисля,че е позьорско!Напротив ако говориш как ги сменяш през ден и не ти пука тфа е позьорство!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

axxxxxxxxxxx daaa sluchi mi se... i sega tolkova go obicham
    a toi me susipa.......

Ne se doverqvaite na nikoi.....zashtoto to4no togava kogato go napravite
    shte stradate...

Град
    Бикини-Ботъм
    Не,не ми се случвало,въпреки че преди време си го пожелавах.

И да,вярвам,че се случва и няма нищо лошо в това.
    Обаче,все пак нещо,което е счупено веднъж,никога не се възстановява напълно,затова и повечето такива връзки просто се проточват и повтарят като народни песни.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Мм бяхме заедно 3 месеца ... ии нашето не беше раздяла, а и аз незнам какво се водеше ... След, което мина лятната ваканция и пак се събрахме за година и половина ...

Да, възможно е да се получи особено ако сте добри приятели, познавате се и наистина има и искра между вас.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Имах едно гадже, с което ходихме 3 месеца и скъсахме по много тъп начин. Не бях влюбена, но ми беше кофти в началото. След 1 година той ме потърси с думите "Обичам те, не съм спирал да мисля за теб през цялата тази година и искам отново да сме заедно", но от моя страна нямаше дори и симпатия... И в крайна сметка не се събрахме
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    не ,аз не позволих да се случи,за мен тва е минало заминало ,особенно ако той скъса с мен и после ме моли да се върна..!

ако се обичате още няма да е лошо да си дадете 2-ри шанс,ако го искате и двамата
    love is gone!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Да,случвало ми се е.Преди 2г. с въпросното момче бяхме заедно за 1-2месеца.След това се скарахме и тази година се видяхме.Ходихме 1месец и пак се забравихме.Така че,наистина не е хубаво да повтаряш грешките си.Щом не стане от първия път,не очаквай да стане от следващите.

Цитирай Първоначално написано от Alabala16
    axxxxxxxxxxx daaa sluchi mi se... i sega tolkova go obicham
    a toi me susipa.......

Ne se doverqvaite na nikoi.....zashtoto to4no togava kogato go napravite
    shte stradate...
    По тая логика трябва по цял ден да стоиш затворена във вас и да не комуникираш с никого.
    Още когато се запознаваш с някого поемаш риск да бъдеш наранена.
    Замисляла ли си се въобще?
    Така е устроен животът.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Зависи каква е била причината за раздялата.Ако обстоятелствата са го наложили въпреки взаймно разбирателство и любов,ще бъда с този човек отново.Обаче ако някой от двамата си е позволил да сгафи лошо това знач край каквото е било е било до тук.

Е защо не.. ако става въпрос за първата ти любов въобще немисля,че е позьорско!Напротив ако говориш как ги сменяш през ден и не ти пука тфа е позьорство!

оооо не не не ме разбирай погрешно имала съм чувства към всички момчета с които съм била и не ги сменям и не тръгвам с никой ей така ставаше въпрос за това че един вид живота е пред нас и тепърва ни предстои да се срещнем с истинската любов, и то по скоро като зрели хора да я оценим

а иначе ---> Напротив ако говориш как ги сменяш през ден и не ти пука тфа е позьорство!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    не на мен на брат ми (:

Град
    Айтос
    аз имах такъв случай с едно момче преди около 2 години. та ходихме около 2 месеца и аз скъсах с него, дори не помня защо но след няколко месеца се видяхме и той ми се молеше да се съберем отново, съгласих се, събрахме се, ходихме отново около 2 месеца, след което скъсах с него защото се държеше грубо с мен, пред компанията си, а това не можех да го понеса, иначе всичко останало си беше наред. На рождения му ден се сетих за него и реших да му пратя смс от уважение. Той веднага се обади да се видим и... отново се събрахме, определено се беше променил и се държеше много по-добре с мен, но просто реших че не той е човека за мен и отново го зарязах. Но изглежда той не се отказа и разбира се ме скара със следващия ми приятел, като му разправяше някакви лъжи за мен и като разбра че сме скъсали веднага ми звъни да се видим. Видяхме се само защото исках да го пребия и естествено му се разкрещях, казах му че е идиот не искам да ме занимава и да ме остави намира, защото прави детински работи и си тръгнах. После като ми звънеше просто не му вдигах и той спря да ме търси, сега само се поздравяваме ако се видим.
    Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си