- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Необикновенно дълга менструация
Здравейте, нормалната продължителност на кървенето ми е около 8 дни,този месец от първия ден започнах противозачатъчни таблетки Yasmin,но тъй като имах дълго пътуване ги забравих в къщи и нямах как да си взема нова опаковка ,бях изпила около 5 хапчета и кървенето вече намаляваше ,но след като спрях с хапчетата се увеличи и вече 12-ти ден имам кръвотечение ,не е силно и вече,като че ли намалява,но за първи път ми тече толкова дълго и започнах да се притиснявам , та въпроса ми е дали според вас това е предизвикано от рязкото спиране на противозачатъчните![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Ами, обяснявам си го по следния начин. Аз взимах същите таблетки. Но последния месец си забравих опаковката , и ми дойде 2-3 дни след последното изпито от мен хапче. Ти като си започнала приема, си била в мензис, като си ги забравила, още не ти е било минало. Явно кървенето е точно заради това, че си спряла приема, и е съвпаднало с предната менструация. Поне така си мисля, говори с майка ти и лекаря ти.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ето защо не е хубаво да се пият противозачатъчни![]()
иди на лекар![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Мерси на всички за отговоритеУтре в понеделник ще отида на доктор пък да се надяваме,че не е нищо сериозно
![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
От хапчетата е.
При мен обикновено трае 7 дни, а когато почнах противозачатъчните първият месец ми беше около 10-11 дни.Това е, защото организмът не е свикнал още с хапчетата.На вторият месец всичко си беше нормално.Просто докато се нормализират нещата минава малко време.
Гинеколожката ми го обясни преди да почна да ги пия.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
може би ..
отиди на лекар
не е нормално толкова дългата продължителност на кръвотечението ...
успех![]()
И според мен не е нормално толкова дълга продължителност на менструацията..Първоначално написано от clever
Наистина отиди на лекар
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами ,още онзи ден спря,но отидох до личния за направление за генеколог,и той ми обясни,че е от хапчетата,от това ,че съм ги спряла така по време на менструацията и се е получил някакъв дисбаланс,но няма от какво да се притиснявам,но така и така ще ходя след месец на профилактичен при генеколог ,ще се подъветвам с нея за други контрацептивни хапчета![]()
Иии благодаря отново на всички за съветите![]()