- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ''приятелка''
.. Има едно момиче с което уж сме най-добри приятелки, но разбрах че е говорила много зад гърба ми и че е казвала мои тайни.. После пред мен се прави на много добричка.. Постоянно се опитва да ми подръжава.. От преди 4 години пиша стихове и песни, но спрях и по време на учебната година отново започнах усилено да пиша. Като ме видя веднага каза : ОО.. и аз пиша песни.. ии.. други такива неща.. Но спрях да и обръщам внимание след като двама много важни вече за мен хора се появиха в живота ми (звучи като някое тъпо изречение от резюме на филм , но наистина е така) Сега съм неразделна с тях и сме много добри приятелки или поне те на мен.. Знам че има някой до мен.![]()
![]()
![]()
И къде е проблема? Имаш хора до тебе, тая не ти е приятелка.. Какъв съвет искаш? То е очеизвадноЗарязваш я
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
^ съгласна.![]()
То си личи, че т'ва момиче явно има някаква полза от теб и за това пред теб се прави на първа приятелка. И @ThePowerOfLove го каза .. теглиш и' една майна, защото това момиче явно не ти е приятелка. А и щом си имаш много добри приятели бъди си с тях и я зае*и тая..
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
++Първоначално написано от ThePowerOfLove
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
++Първоначално написано от Hilary_
![]()
Еми ти си знаеш - спри да й се доверяваш и въобще я разкарай. Хубаво е, че си си намерила хора, които да са до теб.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ми то май няма проблем, а тя просто споделя.
Иначе към авторката - честито, че си намерила, хора които те уважават.![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
можеш само да се радваш за това че си разбрала на време що за човек е и си си намерила хора на които да вярваш![]()
![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
Ами нормално... мисля, че всички ти казаха еби я в гъзъъ......
It's too late...
Ами нормално... мисля, че всички ти казаха еби я в гъзъъ......
It's too late...
Хубаво, че се е получило така добре за теб, но занапред гледай да избягваш ситуации като с първата ти приятелка![]()
Радвам се за теб.Първоначално написано от funky921
Ако има нещо - свиркай на ЛС.