.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

''приятелка''

.. Има едно момиче с което уж сме най-добри приятелки, но разбрах че е говорила много зад гърба ми и че е казвала мои тайни.. После пред мен се прави на много добричка.. Постоянно се опитва да ми подръжава.. От преди 4 години пиша стихове и песни, но спрях и по време на учебната година отново започнах усилено да пиша. Като ме видя веднага каза : ОО.. и аз пиша песни.. ии.. други такива неща.. Но спрях да и обръщам внимание след като двама много важни вече за мен хора се появиха в живота ми (звучи като някое тъпо изречение от резюме на филм , но наистина е така) Сега съм неразделна с тях и сме много добри приятелки или поне те на мен.. Знам че има някой до мен.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И къде е проблема? Имаш хора до тебе, тая не ти е приятелка.. Какъв съвет искаш? То е очеизвадно Зарязваш я
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    ^ съгласна.

То си личи, че т'ва момиче явно има някаква полза от теб и за това пред теб се прави на първа приятелка. И @ThePowerOfLove го каза .. теглиш и' една майна , защото това момиче явно не ти е приятелка. А и щом си имаш много добри приятели бъди си с тях и я зае*и тая..

Loko Sofia
    Manchester United

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И къде е проблема? Имаш хора до тебе, тая не ти е приятелка.. Какъв съвет искаш? То е очеизвадно Зарязваш я
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    ++

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ++
    ++

Еми ти си знаеш - спри да й се доверяваш и въобще я разкарай. Хубаво е, че си си намерила хора, които да са до теб.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Ми то май няма проблем, а тя просто споделя.

Иначе към авторката - честито, че си намерила, хора които те уважават.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

можеш само да се радваш за това че си разбрала на време що за човек е и си си намерила хора на които да вярваш
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

темата се изчерпва най-добре да я заключите нищо лично

Ами нормално... мисля, че всички ти казаха еби я в гъзъъ......
    It's too late...

Ами нормално... мисля, че всички ти казаха еби я в гъзъъ......
    It's too late...

Re: ''приятелка''

Хубаво, че се е получило така добре за теб, но занапред гледай да избягваш ситуации като с първата ти приятелка

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Re: ''приятелка''

Цитирай Първоначално написано от funky921
    .. Има едно момиче с което уж сме най-добри приятелки, но разбрах че е говорила много зад гърба ми и че е казвала мои тайни.. После пред мен се прави на много добричка.. Постоянно се опитва да ми подръжава.. От преди 4 години пиша стихове и песни, но спрях и по време на учебната година отново започнах усилено да пиша. Като ме видя веднага каза : ОО.. и аз пиша песни.. ии.. други такива неща.. Но спрях да и обръщам внимание след като двама много важни вече за мен хора се появиха в живота ми (звучи като някое тъпо изречение от резюме на филм , но наистина е така) Сега съм неразделна с тях и сме много добри приятелки или поне те на мен.. Знам че има някой до мен.
    Радвам се за теб.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си