.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Град
    40 Miles from the Sun
    Детекторът на лъжата може да бъде излъган, пък и колко му е да платят на хората и да лъжат само и само заради шоуто, това че странния женски глас казва "вярно е" или "не е вярно" не е гаранция, че е така. Но наистина в България сеира се харесва, та сигурно ще има голям успех и това шоу.

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ако участвам ще остана без семейство сигурно после
    и аз
    по-добре не

Град
    Силистра
    тва ше ми е любимото предаване тази есен ама като гледах рекламата никога не бих учасвала може бих се навила за кастинг на Страх или Сървайвър,но като чух какви брутални въпроси им задават колкото и да съм разкрепостена не бих участвала
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ще ми е интересно да го гледам,но не бих участвала.Такива "игри" могат да ти прецакат живота едва ли не...

Ще го гледам =D>
    а дали бих участвала ще си помисля
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Това определено ще го гледам,обичам да гледам сеири ,но не бих участвала.Кога почва?

Всички подобни шоута са нагласени. Едва ли ще го гледам. Не бих и участвала.

Да не звуча консервативно по бабешки, ама това предаване е твърде възмутително Не, сега сериозно! Ясно ни е на всички, че ТВ продуцентите капка не признават моралните граници. А такива трябва да има, що се отнася до човешки съдби и нещастия. Твърде жалка ми изглежда цялата тази история, но подозирам, че ще е голям хит сред жадната за интриги българска публика. Да, знам, че подобни лайна има и в чуждестранните тв канали, то все пак всички сме хора, всички копнеем за чуждото нещастие и чуждите кирливи ризи. Просто ако преди няколко години някой е загатнал за пропадането на човешкото общество в телевизията и нейните хищни лапи, то вече за всички е очевидно - постоянно излиза някоя нова изключителна простотия, която се чудиш да я гледаш ли, че да се посмееш на нечия глупост, ама не смееш, понеже знаеш, че после ти става тъжно.

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Ами то пак Тупарев го продуцира. А при него освен скандал нищо друго няма! Само той може да се заеме с такъв проект. Хората ще се насладят на скандали, драми и много сеир!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Определено ще е интересно, но не за друго, а защото ще се създават интриги... а на всички ни е известно, че на българите интригите, скандалите и сеира ни допадат много...
    Иначе не бих участвала, защото първо - има неща, които са прекалено лични и не ги споделям дори с майка ми, камоли с цялата държава... и второ - не бих рискувала да си разбия взаимоотношенията с родителите, приятелите и т.н. заради пари
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

I'll feed on their tears! O: Това ще е най якото предаване създадено някога... особенно за хора които се хранят от болката и сълзите на другите като мен xD ще си падам от стола не а направо нема мога седна от търкаляне по земята...
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Определено ще е интересно, но не за друго, а защото ще се създават интриги... а на всички ни е известно, че на българите интригите, скандалите и сеира ни допадат много...
    Иначе не бих участвала, защото първо - има неща, които са прекалено лични и не ги споделям дори с майка ми, камоли с цялата държава... и второ - не бих рискувала да си разбия взаимоотношенията с родителите, приятелите и т.н. заради пари
    +1

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Това е много глупаво и низко предаване. Най-добре нито го гледайте, нито участвайте в него.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Това определено ще го гледам,обичам да гледам сеири ,но не бих участвала.Кога почва?

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    интересно ще е, но не бих участвала

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз съм се зарекла,че ще го гледам,голям цирк ще бъде.
    Но не бих се записала-самата идея,че може да загубя приятелите си,семейството си и всички важни за мен заради едни пари ме погнусява.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от darin4ity
    Ммм ... Интересно ... Аз лично бих участвала ... Кфо толкова

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    абе ще се гледа, ама дали ще има желаещи!?
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Бррр... много ми допада,чакам с нетърпение да започне,много е интересно,макар,че не бих отишла-нямам смелостта да говоря всички тези болезнени неща и то в очите на най-близките си.. гледах някви американски епизоди,в които най-спокойно някви жени си признават за ужасни неща и то с усмивка на уста и със спокоен поглед в очите на семейството си... тва е много тъпо..

хахахаха тая колко яко и го сложиха.. добре че и дойде на акъла да се откаже преди да си провали връзката напълно..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    хахахаха тая колко яко и го сложиха.. добре че и дойде на акъла да се откаже преди да си провали връзката напълно..
    Каква връзка ще си провали Вие не видяхте ли, че роднините слушаха съвсем спокойно отговорите и ги приемаха се 1 нищо не е станало, че чак и ръкопляскаха И това ако не е нагласено...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

^Е нали взима повече пари,как няма да ръкопляскат.

Град
    България
    Нагласено е .То си пролича ама горе-долу става

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    ^Е нали взима повече пари,как няма да ръкопляскат.
    Ако реално беше на мястото на съпруга й и чуеш, че за изневерите на половинката си, щеше ли да ти пука за парите в тоя момент?
    А е факт, че съпруга й реагира супер нормално на всеки неин отговор, включително и на този, че все още има връзка с любовницата му + изневяра с мъж Всеки нормален човек в такъв момент не би се усмихвал и не би ръкопляскал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си