- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- “Цената на истината”
Детекторът на лъжата може да бъде излъган, пък и колко му е да платят на хората и да лъжат само и само заради шоуто, това че странния женски глас казва "вярно е" или "не е вярно" не е гаранция, че е така. Но наистина в България сеира се харесва, та сигурно ще има голям успех и това шоу.
тва ше ми е любимото предаване тази есен ама като гледах рекламата никога не бих учасвала може бих се навила за кастинг на Страх или Сървайвър,но като чух какви брутални въпроси им задават колкото и да съм разкрепостена не бих участвала
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Ще ми е интересно да го гледам,но не бих участвала.Такива "игри" могат да ти прецакат живота едва ли не...![]()
Ще го гледам =D>
а дали бих участвалаще си помисля
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Всички подобни шоута са нагласени. Едва ли ще го гледам. Не бих и участвала.![]()
Да не звуча консервативно по бабешки, ама това предаване е твърде възмутителноНе, сега сериозно!
Ясно ни е на всички, че ТВ продуцентите капка не признават моралните граници. А такива трябва да има, що се отнася до човешки съдби и нещастия. Твърде жалка ми изглежда цялата тази история, но подозирам, че ще е голям хит сред жадната за интриги българска публика. Да, знам, че подобни лайна има и в чуждестранните тв канали, то все пак всички сме хора, всички копнеем за чуждото нещастие и чуждите кирливи ризи. Просто ако преди няколко години някой е загатнал за пропадането на човешкото общество в телевизията и нейните хищни лапи, то вече за всички е очевидно - постоянно излиза някоя нова изключителна простотия, която се чудиш да я гледаш ли, че да се посмееш на нечия глупост, ама не смееш, понеже знаеш, че после ти става тъжно.
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Ами то пак Тупарев го продуцира. А при него освен скандал нищо друго няма! Само той може да се заеме с такъв проект. Хората ще се насладят на скандали, драми и много сеир!
Определено ще е интересно, но не за друго, а защото ще се създават интриги... а на всички ни е известно, че на българите интригите, скандалите и сеира ни допадат много...
Иначе не бих участвала, защото първо - има неща, които са прекалено лични и не ги споделям дори с майка ми, камоли с цялата държава... и второ - не бих рискувала да си разбия взаимоотношенията с родителите, приятелите и т.н. заради пари![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
I'll feed on their tears! O: Това ще е най якото предаване създадено някога... особенно за хора които се хранят от болката и сълзите на другите като мен xD ще си падам от стола не а направо нема мога седна от търкаляне по земята...
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
+1Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Това е много глупаво и низко предаване. Най-добре нито го гледайте, нито участвайте в него.![]()
Първоначално написано от PurpleDream
Аз съм се зарекла,че ще го гледам,голям цирк ще бъде.![]()
Но не бих се записала-самата идея,че може да загубя приятелите си,семейството си и всички важни за мен заради едни пари ме погнусява.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
абе ще се гледа, ама дали ще има желаещи!?![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Бррр... много ми допада,чакам с нетърпение да започне,много е интересно,макар,че не бих отишла-нямам смелостта да говоря всички тези болезнени неща и то в очите на най-близките си.. гледах някви американски епизоди,в които най-спокойно някви жени си признават за ужасни неща и то с усмивка на уста и със спокоен поглед в очите на семейството си... тва е много тъпо..![]()
Каква връзка ще си провалиПървоначално написано от buffalo88
Вие не видяхте ли, че роднините слушаха съвсем спокойно отговорите и ги приемаха се 1 нищо не е станало, че чак и ръкопляскаха
![]()
И това ако не е нагласено...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Ако реално беше на мястото на съпруга й и чуеш, че за изневерите на половинката си, щеше ли да ти пука за парите в тоя момент?Първоначално написано от lipstik
![]()
А е факт, че съпруга й реагира супер нормално на всеки неин отговор, включително и на този, че все още има връзка с любовницата му + изневяра с мъжВсеки нормален човек в такъв момент не би се усмихвал и не би ръкопляскал...