- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- “Цената на истината”
Първоначално написано от someone_else_
не се изказвай неподготвен,прасе
Не бих участвала![]()
nicolepcd
Неска беше ебати епизота аз мале кви ли не неща не праят хората за пари тц тц тц тц![]()
![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Наистина днес беше много як епизод.Пък таз се скара със цялото си семейство!![]()
Ами кво очаквате?
Да не е нагласено ли ?
Първоначално написано от AnincetoSexy
Днес , докато си изправям косата , реших да го пусна и да видя за какво става въпрос - Holly molly !!!
Не ми се вярва да е нагласено - хората изглеждаха прекалено нормални , а и трябва да са перфектни професионалисти , за да го изиграят така ... просто щеше да се разчуе ...
Голям цирк беше , посмях се![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
всъщност с отрепки е пълно, така че не е задължително да е нагласено.![]()
гледах първите два епизода иии![]()
![]()
баси семействата, кво е това, по всичко личи че е нагласено, но в 20:00 всички вкъщи се строяваме пред тв и се хилим на тия абсурдни глупости
![]()
![]()
ъхъ, точноПървоначално написано от ri41
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ще е интересно,но не бих участвал, а и предаването с тази Сона Ву според мен беше нагласено
ха-хааа голяма грешка съм написала !!Първоначално написано от teenems
тва предаванее цепии .
много яко и смешно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Кефи ме определено..
Хората едвали са отишли за парите според мен или поне лично аз не бих подложила близките си на подобни мъчения за пари...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Ми...вчера не го догледах, изпуснах последните 10 минути. Личи си, че е нагласено. Вчера особено, когато някво момче влезе, непомня какво, тя му дава дневника на майка му. Е, като не знае, че момчето е там, защо е подготвила дневника? И въобще каква е тази майка, тези истини....нямам думи и не вярвам, но става да се хилиш.![]()
Гледах първата участничка при Лора и Милен в "Здравей, България" и нали пуснаха откъси от предаването. Знаех за какво става горе долу въпрос, но влязох във vbox и гледах първите 15 минути от шоуто, и просто ми писна. Почти съм убедена, че е нагласено, просто в тази жена нямаше емоция, не се изненадваше, че й задават такива въпроси (да,знам, че и преди това са я питали същото, но друго е да те попитат в ефир), дори нямаше някаква вътрешна дилема, все пак цялото й семейство беше там. Просто не вярвам всичко това да е истинско, пълни глупости са, а ако не са, значи хората много деградират, толкова желаещи да има да си разбият семействата за пари. Не бих участвала, нямам какво толкова да крия, но ако имах, след като не съм сметнала за добре да го споделя със семейството си, значи си има причина и колкото и пари да ми пробутват, надали ще се съглася.
Ми аз не бих участвала,много лични въпроси се задават а според мен всеки човек трябва да има лично пространство.Но пък евала на хората който се навиват да участват.![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Виж какво , това , че ти си живееш в своя розов свят , не значи , че и на другите непременно е такъв.Първоначално написано от ri41
Има мнооооого по-тежки случаи от тези, които си видяла ....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Според мен няма как да е нагласено, защото така да отидат и да се излагат едва ли.. Имам предвид, че тези простотии и драми и не знам си какво е абсурд да е нагласено и вярно че има и по-тежки случаи..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Поредната боза,която българската медия измислила.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
и аз мисля че не е нагласено защото има и мн по-тежки случай от тези ! аз лично никога не бих отишла. не се очудвам че има такиво историй особено в България !
Копирала е по-точното..Първоначално написано от rachel_billson
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Да защо не... ааа защо искам ли не задари паритеаа за да видя до къде ще мога да издържа
![]()
[*Над случаините полета дрънкат бирени шишета шесто чувство в мен напира: ПИЕ МИ СЕ БИРА! дрън дрън дрън дрън ПИЕ МИ СЕ БИРА*]
Според мен тва е голяма простотия. Как може така да се излагаш пред цяла бг , че и семейството да си разваляш. Не бих участвала.
Хората кво ли не правят за пари![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...