- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е ?
аз имах такъв случай с едно момче преди около 2 години. та ходихме около 2 месеца и аз скъсах с него, дори не помня защоно след няколко месеца се видяхме и той ми се молеше да се съберем отново, съгласих се, събрахме се, ходихме отново около 2 месеца, след което скъсах с него защото се държеше грубо с мен, пред компанията си, а това не можех да го понеса, иначе всичко останало си беше наред. На рождения му ден се сетих за него и реших да му пратя смс от уважение. Той веднага се обади да се видим и... отново се събрахме, определено се беше променил и се държеше много по-добре с мен, но просто реших че не той е човека за мен и отново го зарязах. Но изглежда той не се отказа и разбира се ме скара със следващия ми приятел, като му разправяше някакви лъжи за мен и като разбра че сме скъсали веднага ми звъни да се видим. Видяхме се само защото исках да го пребия
и естествено му се разкрещях, казах му че е идиот не искам да ме занимава и да ме остави намира, защото прави детински работи и си тръгнах. После като ми звънеше просто не му вдигах и той спря да ме търси, сега само се поздравяваме ако се видим.
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...