- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувах много странен сън майна...
Снощи майна сънувах 2 много странни сънища...
Ся нали знаете че си имам гаже от близо 2 месеца вече, ама снощи ми се случи нещо много странно... Аз по принцип не санувам такива неща, ама кво стана незнам. Ся съня беше че аз чукaм една моя приятелка, познавам я от много време ходил съм малко с нея обаче е супер красива и по характер е бомба, тва хубаво чукaм я аз обаче зе че ми хареса повече от гажето... По едно време се появиха и наще и ние се качихме горе и там продължихме. Тоя сън много добре ама имаше и втори деба...
Значи аз съм на лагер и е нощно време тамън съм се прибрал от някъде и си лягам на леглото, по едно време идват 2 момичета и лягат на леглото. Значи аз съм на края на леглото до стената а те пред мен, и двете бяха с къси поли. Тая дето беше легнала до мен ми беше непозната а момичето пред нея много ми приличаше на една съседка (по-голяма от мене с 4-5 години ама преди 2 години и продадох един телефон и тя нещо ма зарибяваше, ама аз тогава мислех за друга и така не стана нищо). Та момичето което беше точно пред мен по едно време стана и тая дето приличаше на мойта съседка, почна да се доближава към мене и се гушна точно в мене и легна по корем... А нали в началото казах че и двете бяха с къси поли и аз като и бръкнах под полата майна... Имаше идялно дупе и разни други части... Искаше ми се съня да продължи ама се събудих че трябваше да хода на изпит... Темата не е ебaвка, чесно. Просто споделям кво санувах снощи, и понеже не санувам такива неща реших да споделя.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да бе майна, супер рядко ми се случва...Първоначално написано от KimBerLy1912
Само ми е интересно как пишеш толкова прегледно като пунктуация и толкова зле като лексикологичен правопис...
Случват се подобни неща... Обикновено сънищата с някакво отражение на подсъзнателни желание или помисли. Ако наистина си ги сънувал се замисли над това.![]()
майна, кво е тва лексикологичен правописПървоначално написано от AceXe
и наистина го санувах, ама аз отдавна имам мераци и на двете
![]()
Първоначално написано от tuzaro
Винаги съм си мислила обратното![]()
Споко,случва се на всеки,дори и на мен![]()
Лексикологичен правопис.Първоначално написано от tuzaro
сЪнувах, наШТе, мЕ...
И се казва 2 странни съня, а не 2 странни сънища.
Еми като имаш мераци какво чакаш ?
Тва по принцип го правя само като пиша у форуми, иначе като пише нещо важно не ги правя тея грешкиПървоначално написано от AceXe
По принцип ся не може да стане, щото едното момиче цяло лято е на море, пък и аз си имам сериозно гаже, почти 2 месеца вече което си е рекорд майна, а и ся имам проблеми с тея листовки дебa, не мога да си зема книжката.
^^ Не си само ти с листовките спокойно .. Външен или вътрешен не можеш да земеш?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
вътрешен, неска бях за втори път и пак 7 грешки деба... другия вторник пак ше се пробвамПървоначално написано от Priceless
![]()
Апф .. мене 3 пъти ме късаха, на 4тия го взех .. ся на външния 6 грешки .. и другата сряда пакПървоначално написано от tuzaro
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
еми сънят ти показва някои потиснати желания![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ебати сънищата сънуваш...![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
май гажето е решило да ме оставя майна....![]()
Ем,какво да ти кажа,кой за каквото си мисли!!!![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Що мислиш, че ще те оставя![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
щото от няколко дена ми вика постоянно ми се реве, насълзяват ми се очите и у скайп не пише както обикновенно, пък миналия ден бях ядосан заради мача и не си говорихме много.. уж вика че не е заради мене ама кой знаеПървоначално написано от ThePowerOfLove
Да ти имам сънищата ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Един конкретен въпрос: след като сам признаваш, че се навиваш на някви други момичета, пука ли ти въобще, че ще те оставя гаджето![]()
Сънищата често са израз на неосъществените ни мечти в подсъзнанието.Така като гледам твоето подсъзнание какво е ти препоръчвам да не се доближаваш до детските градини![]()
Ако оприличим мозъка с компютър то съня е скрийнсейвъра
Гледаш картинки, за да не ти е скучно, докато компютъра си почива![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House