.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Сънувах много странен сън майна...

Снощи майна сънувах 2 много странни сънища...
    Ся нали знаете че си имам гаже от близо 2 месеца вече, ама снощи ми се случи нещо много странно... Аз по принцип не санувам такива неща, ама кво стана незнам. Ся съня беше че аз чукaм една моя приятелка, познавам я от много време ходил съм малко с нея обаче е супер красива и по характер е бомба, тва хубаво чукaм я аз обаче зе че ми хареса повече от гажето... По едно време се появиха и наще и ние се качихме горе и там продължихме. Тоя сън много добре ама имаше и втори деба...
    Значи аз съм на лагер и е нощно време тамън съм се прибрал от някъде и си лягам на леглото, по едно време идват 2 момичета и лягат на леглото. Значи аз съм на края на леглото до стената а те пред мен, и двете бяха с къси поли. Тая дето беше легнала до мен ми беше непозната а момичето пред нея много ми приличаше на една съседка (по-голяма от мене с 4-5 години ама преди 2 години и продадох един телефон и тя нещо ма зарибяваше, ама аз тогава мислех за друга и така не стана нищо). Та момичето което беше точно пред мен по едно време стана и тая дето приличаше на мойта съседка, почна да се доближава към мене и се гушна точно в мене и легна по корем... А нали в началото казах че и двете бяха с къси поли и аз като и бръкнах под полата майна... Имаше идялно дупе и разни други части... Искаше ми се съня да продължи ама се събудих че трябваше да хода на изпит... Темата не е ебaвка, чесно. Просто споделям кво санувах снощи, и понеже не санувам такива неща реших да споделя.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ти ли не сънуваш такива неща мръснишки

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    да бе майна, супер рядко ми се случва...

Само ми е интересно как пишеш толкова прегледно като пунктуация и толкова зле като лексикологичен правопис...

Случват се подобни неща... Обикновено сънищата с някакво отражение на подсъзнателни желание или помисли. Ако наистина си ги сънувал се замисли над това.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Само ми е интересно как пишеш толкова прегледно като пунктуация и толкова зле като лексикологичен правопис...

Случват се подобни неща... Обикновено сънищата с някакво отражение на подсъзнателни желание или помисли. Ако наистина си ги сънувал се замисли над това.
    майна, кво е тва лексикологичен правопис и наистина го санувах, ама аз отдавна имам мераци и на двете

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    да бе майна, супер рядко ми се случва...

Винаги съм си мислила обратното

Споко,случва се на всеки,дори и на мен

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Ебе ти се нещо чуждо
    Summer (h)

Оох, тузаро, тузароо..

майна, кво е тва лексикологичен правопис и наистина го санувах, ама аз отдавна имам мераци и на двете
    Лексикологичен правопис.

сЪнувах, наШТе, мЕ...

И се казва 2 странни съня, а не 2 странни сънища.

Еми като имаш мераци какво чакаш ?

Град
    hate city plovdiv, майна

Лексикологичен правопис.

сЪнувах, наШТе, мЕ...

И се казва 2 странни съня, а не 2 странни сънища.

Еми като имаш мераци какво чакаш ?
    Тва по принцип го правя само като пиша у форуми, иначе като пише нещо важно не ги правя тея грешки По принцип ся не може да стане, щото едното момиче цяло лято е на море, пък и аз си имам сериозно гаже, почти 2 месеца вече което си е рекорд майна, а и ся имам проблеми с тея листовки дебa, не мога да си зема книжката.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ Не си само ти с листовките спокойно .. Външен или вътрешен не можеш да земеш?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^^ Не си само ти с листовките спокойно .. Външен или вътрешен не можеш да земеш?
    вътрешен, неска бях за втори път и пак 7 грешки деба... другия вторник пак ше се пробвам

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    вътрешен, неска бях за втори път и пак 7 грешки Д**а... другия вторник пак ше се пробвам
    Апф .. мене 3 пъти ме късаха, на 4тия го взех .. ся на външния 6 грешки .. и другата сряда пак
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    еми сънят ти показва някои потиснати желания
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Град
    <3
    Ебати сънищата сънуваш...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    hate city plovdiv, майна
    май гажето е решило да ме оставя майна....

Ем,какво да ти кажа,кой за каквото си мисли!!!
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Що мислиш, че ще те оставя
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Що мислиш, че ще те оставя
    щото от няколко дена ми вика постоянно ми се реве, насълзяват ми се очите и у скайп не пише както обикновенно, пък миналия ден бях ядосан заради мача и не си говорихме много.. уж вика че не е заради мене ама кой знае

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да ти имам сънищата ...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Един конкретен въпрос: след като сам признаваш, че се навиваш на някви други момичета, пука ли ти въобще, че ще те оставя гаджето

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сънищата често са израз на неосъществените ни мечти в подсъзнанието.Така като гледам твоето подсъзнание какво е ти препоръчвам да не се доближаваш до детските градини

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако оприличим мозъка с компютър то съня е скрийнсейвъра

Гледаш картинки, за да не ти е скучно, докато компютъра си почива

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на t0d1t0
    хххх
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми