Според мен причината не е в компанията ти и това,че баща й е кука По-вероятно е да я ревнува (най-вече ако сте по-малки)
Казвам ти го от личен опит,защото до преди 2 години и нещо ходих с едно момче,което на външен вид си беше типичното лошо момче ... Всички от компанията му бяха прибирани я за притежание на трева,я за сбиване в някоя дискотека,я за нещо друго ... Като за капак самата му визия напомняше за ония смъкнати рапета от американските тийн филми Баща ми естествено беше против това да бъда с него,защото цитирам "Не може аз почти 30 години да градя кариера и да съм на толкова високо ниво в полицията,а дъщеря ми да излиза с няк'ви кретени,повечето от които са минали през ръцете ми!" ... Естествено после се изпокарахме и тъй като бях сигурна в миналото на моя (е вярно пушеше трева от време,на време и се беше сбивал няколко пъти,но никога не е бил задържан ...) и накарах баща ми да му провери досието,като преди това му казах,че ако има дори едно малко провинение в него ще го напусна Естествено баща ми не откри нищо за него Хах даже го беше извикал вкъщи за да му се извини пред мен и майка ми
Оф отплеснах се Тааа мисълта ми беше,че ако баща й толкова много се съмнява в теб няма да е никакъв проблем да ти види досието и да разбере,че ти не си като приятелите ти и готово