Така проблема ми е малко глупавичък, но се чудя какво да правя и силно се надявам някои да ми даде съвет. И така ще започна малко от по отдалеч за да раберете. Предишни години съм имала най- добри приятелки , но за зло или за добро те все ме зарязваха ( не по моя вина ) , а аз съм от хората които много се привързват към някои и после като ме наранят трудно се доверявам , но няма значение. Преди 2 години станах приятелка с едно момиче и много се привързах към нея.Тя успя да ме накара да и се доверя и ми обеща , че никога няма да ме нарани. С времето станахме много близки и приятелстовото ни беше невероятно - непрекъснато бяхме заедно , споделяхме и радости и мъки ( тя беше до мен и в най-тежките ми моменти) - обичах я безкрайно, но един ден нещо се промени . Всъщност тя се промени, започна да ме ревнува от всички , дори като говорех с някое друго момиче тя ми се сърдеше. Не приемаше моито мнение, когато не ми се излизаше някои ден тя ми се сърдеше и правеше сцени. За всичко обвиняваше мене. Започнахме да се караме за щяло и нещяло и в един момент ми доиде до гуша и започнах да не я понасям , да не ми се излиза с нея, да не искам да си говоря с нея и несъзнателно започнах да я отбягвам, но правх неимоверни усилия да не и показвам как се чувствам за да не я нараня . Много ме боли от това , защото държах на нашето приятелство повече от всичко на света. Така се случи че сега лятото тя замина и не сме се виждали от 2 месеца и не знам когато се върне какво да правя. Все още си я обичам и държа на нея , но тя вече не е същата , не е същото момиче с което можех да споделя без да ме съди .