- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса
Здравейте.Вярно ли е ,че имало някакви ролки с които косата се изправяла?
С ролки се навива ...каквито ще да са като навиеш косата на тях много ясно,че ще се накъдри...
А вярно ли е че имало къдрави приставки за преса които изправят![]()
![]()
phah
Първоначално написано от balon4eee
Да.Една приятелка я използва.Нещо малко по-ситно от вафлите е,всъщност доста по-ситно,и се изправя много хубаво![]()
^Тя се шегуваше...Както и да е..Невъзможно е с ролки да се изправи косата
.
просто питам защото в един друг форум имаше 3-4 такива мнения и ми стана любопитно
Аз също съм чела нещо подобно! Но не са ролки а нещо като шини... не знам точно какво представлява! Слага се къдрин и после се опъва с шините (нещо като трайното къдрене но е изправяне)... това съм чела, но нямам никаква представа как изглежда!
Ммм аз поне не знам
![]()
вече нищо не може да ме учуди
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
баси логиката ...хем да е кат вафлите хем да изправя... хаха кфи ли не измишлъотини има вече... сигурно след време и с поглед ше мои си изправяш и къдриш косата.. тцтцтцтцПървоначално написано от vaniliika
![]()
![]()
а аз чух от някъде че ако бръкнеш в контакта хем ще ти се изправи косата хем ще си с обем![]()
Няколко души по-нагоре се изказахте доста неподготвени...
Да,има такива ролки... Май ролки се наричат.. Едно момиче от моя клас с тях се изправяше и доста добре ставаше... Но и косата и по принцип си е много хубава....
За сега нямам повече инфо и не знам как става,като се чуем с нея,ще я питам и ще докладвам![]()
Има такива ролкиПопитай в някой магазин, аз ги имам, но от тях косата цъвти адски много
![]()
ДАй някоя снимка цена нещо повече.Моля те аз почти сяка сутрин си горя косата с преса и мн изкам да спра ама.А и защо косата да цъшти от ролки след като не се подлага на термична обработка няма как да е от ролките.Първоначално написано от emin3mchet0
има, фризьорката ми препоръча с такива да си изправям бретона![]()
Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Първоначално написано от liim0nka
Хах,кво е смешнотоНаистина има,и май наистина ролки са викат... И аз много гаврех тая от моя клас като ми каза,че се изправяла с ролки,ама нейсе... Явно ние сме били в грешка
![]()
http://www.nisea-bg.com/images/items/3358.jpg
http://indola-bg.com/18/102/380.html
ето така изглеждат, попринцип се водят ролки за обем, но май стават и за изправяне и се слагат само в корените![]()
Вярно е, че има такива ролки.Т'ва са тези дето се залепят..ако се сещате.Питай в магазините..не може да не знаят.
Big or small, lies are lies!
neZnam za tзzii RoLkii ama ima пянa за izpRawqne na kosaTa![]()
saм0 az sи znaм dali тi se ysмixwaм iлi пr0st0 se sмeq w liceт0 тii.. ^^
Е как като ги слагаш в корените, ще ти се изправи цялата коса? Иначе имам такива... и ще ги ползвам за обемПървоначално написано от ra43ty
Ако наистина изправят косата, би било супер. Кажете информация.