.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

нз какво да си говорим, на каква тема.плс помоглете.спешно

имам проблем.денс (22.08.2009) след 1 час и 30 мин.(17:00) ще ходя на рожд. ден на моя приятелка и тя ще ме запознае с неините пиятели но като ме запознае какво да си говоря стях и по-точно с едно момче.кава тема да подхвана,а и сам мн срамежлижа .моя ви се даите накоя идея.спешно!(аа ние с момчето сме в един блок и не варви да му кажа на кои етаж си и т.н. защото знам а и тои знае че знам.той също знае май аз на кои сам)

Супер фен
    Тогава питай за апартамент..

мани шегата сега.. по-добре не си пиши списък с теми..така не става работата. Не го мисли толкова... опитай да бъдеш по-спонтанна. Например като го срещнеш там се опитай да зебележиш нещо,което той показва,че го интересува...говори с него за това..
    Защо не питаш и приятелката ти..нали тя го познава.
    Кажи му,че си го виждала...из блока и си искала да се запознаете...дрън дрън Такива ми ти работи
    Ако ти отговаря с поглед,гледащ през прозореца и с отговори тип ''мда'' ''хубаво'' ''ок'' ..не си праи труда и се оттегли деликатно Иначе най-много да си изнесла 15 мин. лекция и накрая да се чувстваш още по-тъпо.
    И все пак успех с Големи Разговор

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Колко теми смяташ да пуснеш?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Миии за каквото ти хрумне ... на момента се мисли ... давай въпросите от старите ни познати лексикони може и да мине номера ...

Просто бъди красива и никви проблеми няма да имаш в разговорите.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ееее*аси толкова много неща по света и ти не можеш да намериш за какво да говориш ли разбери от какво се интересува или говорете някви общи работи...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми като сте на рожден ден,значи ще сте в една компания,там учавствай в разговорите по-активно и го поглеждай отвреме-навреме,усмихни му се и ако ти се отдаде възможност,просто спомени,че си го мяркала из твоя блок и топката вече е в него..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Просто...най-важното е да не губиш самообладание и да превъзмогнеш срама...
    Трябва да се внедриш в обстановката...да се слееш...ннее мога да ти го обясня, ако сама не успееш, няма кой...
    Трябва просто да се отпуснеш...
    Както каза @Punisherrr, завържи някакъв нелеп разговор, за нещо, с което той се занимава в момента или подобно...
    Не е нужно веднага като го видиш да му се метнеш...понаблюдавай го малко...надъхай се и действай

Хайде, успех
    пссст..

Какво стана на рд-то ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Какво стана на рд-то ?
    Тъкмо мислех да задам същия въпрос

Е авторке как мина детския рожден ден от 17.00ч.?!Успя ли да завържеш някой разговор или цял следобед мълча и се делеше от хората?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

naoih se i go celunah darja se mn ne prili4no i mn sajlqvam.tyrqbva da mu se izvnq kato go vidq no me e sram da se sre6na snego.roditelit e mi razbraha i izgubih doverieto im.stana ujasno.no pone go celunah no toi ne otvarna

Град
    ^ Ей тия форумни правила и тая кирилица

А ти толкова ли нямаш мярка,че си се напила ... Леле как мразя пияни момичета и то от толкова рано (рано,защото РД-то все пак е започнало от 17.00ч. и ако от тогава сте почнали с алкохола - леле-мале
    Що се отнася до целувката - с какъв акъл го направи,след като току-що сте се запознали и очевидно той не ти е намекнал по никакъв начин,че иска да те целуне?!
    За извинението - ми намери му скайпа и му се извини там (както правят повечето младежи днес ... ) или му драсни някой СМС или помоли приятелката ти да говори с него ...
    Относно вашите - кое точно ги накара да загубят доверието си в теб?!До колкото помня беше казала,че отдавна не си на 14-15 годинки,което ме навежда на мисълта,че си поне на 17 и нещо (въпреки,че аз все още мисля,че не си на повече от 14 ама айде) и не е чак такава болка за умиране ако се напиеш веднъж (най-вече ако преди не ти се е случвало или поне вашите не са те хващали)
    Едит:И к'во ти е било неприличното държание,че не разбрах?!

Град
    Валхала
    ЛОЛ стига сте пили посред бял ден беееееее

FUNKYZEIT!!!!

Цитирай Първоначално написано от Riva
    ЛОЛ стига сте пили посред бял ден беееееее
    така е модерно за да ни видят повече хора ) не ги разбираш просто

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Ей тия форумни правила и тая кирилица

А ти толкова ли нямаш мярка,че си се напила ... Леле как мразя пияни момичета и то от толкова рано (рано,защото РД-то все пак е започнало от 17.00ч. и ако от тогава сте почнали с алкохола - леле-мале
    Що се отнася до целувката - с какъв акъл го направи,след като току-що сте се запознали и очевидно той не ти е намекнал по никакъв начин,че иска да те целуне?!
    За извинението - ми намери му скайпа и му се извини там (както правят повечето младежи днес ... ) или му драсни някой СМС или помоли приятелката ти да говори с него ...
    Относно вашите - кое точно ги накара да загубят доверието си в теб?!До колкото помня беше казала,че отдавна не си на 14-15 годинки,което ме навежда на мисълта,че си поне на 17 и нещо (въпреки,че аз все още мисля,че не си на повече от 14 ама айде) и не е чак такава болка за умиране ако се напиеш веднъж (най-вече ако преди не ти се е случвало или поне вашите не са те хващали)
    Едит:И к'во ти е било неприличното държание,че не разбрах?!
    За възрастта й и аз мисля така. Щом вашите от една целувка "губят доверието в теб", може да не е имало такова. Хахах боже колко елементарна постъпка.Питаш какво да си говорите, а накрая правиш най-грозното за едно момиче(да се напие) и да му се нахвърлиш.Еми нямаш извинение.
    Big or small, lies are lies!

И от къв зор се напи? Да се праиш на яка ?
    Stay up all night with the stars *

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от monika551
    naoih se i go celunah darja se mn ne prili4no i mn sajlqvam.tyrqbva da mu se izvnq kato go vidq no me e sram da se sre6na snego.roditelit e mi razbraha i izgubih doverieto im.stana ujasno.no pone go celunah no toi ne otvarna
    еее девойче бе...вместо да се напиеш и да му се отъркаш да беше послушала моя кротък,примерен съвет

а и ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз не знам как хората като се видят и НЯМАТ теми за разговор.
    Светът предлага толкова много.
    Като като започнем от Юсеин Болт и стингем до финансовата криза.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Браво, браво...алкохола непрощава...не си мислете, че е интересно да се направиш на парцал, евентуално да не поминш какво е станало или да легнеш някъде да спиш и отново да пропуснеш вечерта..., ноооо има надежда, ще пораснете и вие

ami da na 14 sam a i roditelite mi ne znaqt za celuvkata.za neprili4noto darjani prosto se bqh napisla i go celunah samo tova a i obarkah v19:00 be6e rojdenniq den i posle mom4eto ni pokani v tqh ii tam sabraha pari za uiski,kola i vodka i az si sipah polovin plasmasova 4a6a uiski i q izpih mn barzo i me 6atnamn zdravo.moita priqtelka(rojdeni4kata)mi vika celunigo be 6toto si mislila 4e me e harsal.vsa6nost na rojdeniq mom4eto me zagovori i taka lele mn mi haresva be hora.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    на 14 и вече пукаш като руснак.
    поздравления.

и last.fm-ец

незнам какво ми стана.аз не сам такава.нещо в главата ми стана ии... незнам.мн ми е гадно.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Нарича се съдържание на спирт в кръвта и действа пагубно.

и last.fm-ец

Град
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Нарича се съдържание на спирт в кръвта и действа пагубно.
    То при нея може да е било и съдържание на кръв в алкохола (както казва един алкохолик,който редовно кисне в кафенето до нас )

По темата:Ти пък като не можеш да пиеш к'во си се хванала да пукаш уиски или водка?!Като ще пиеш алкохол по-добре да беше изпила една бира ... Поне нямаше да се алкохолизираш и да си показваш пиянските изпълнения

Мега фен Аватара на Hilary_
    епа ти какво очакваш ?? Не е трябвали така да действаш ...
    Нищо .. човек се учи от грешките си ... за това не прави и грешката да му се извиняваш!!! Минало заминало ... дигаш главата и да не ти пука!!!

А за родителите ... ще им мине ...

П.С. Гледай другия път да не се нальокаш така!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си