Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
^ Ей тия форумни правила и тая кирилица

А ти толкова ли нямаш мярка,че си се напила ... Леле как мразя пияни момичета и то от толкова рано (рано,защото РД-то все пак е започнало от 17.00ч. и ако от тогава сте почнали с алкохола - леле-мале
Що се отнася до целувката - с какъв акъл го направи,след като току-що сте се запознали и очевидно той не ти е намекнал по никакъв начин,че иска да те целуне?!
За извинението - ми намери му скайпа и му се извини там (както правят повечето младежи днес ... ) или му драсни някой СМС или помоли приятелката ти да говори с него ...
Относно вашите - кое точно ги накара да загубят доверието си в теб?!До колкото помня беше казала,че отдавна не си на 14-15 годинки,което ме навежда на мисълта,че си поне на 17 и нещо (въпреки,че аз все още мисля,че не си на повече от 14 ама айде) и не е чак такава болка за умиране ако се напиеш веднъж (най-вече ако преди не ти се е случвало или поне вашите не са те хващали)
Едит:И к'во ти е било неприличното държание,че не разбрах?!
За възрастта й и аз мисля така. Щом вашите от една целувка "губят доверието в теб", може да не е имало такова. Хахах боже колко елементарна постъпка.Питаш какво да си говорите, а накрая правиш най-грозното за едно момиче(да се напие) и да му се нахвърлиш.Еми нямаш извинение.