- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за двуличниците
Е вие сте![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Те са ми любимите ! Много ги обичам ! Даже бих ги изнасилил !
терорист дисар !
..че са двуличници!![]()
![]()
мразя ги повече от всичко на света
многуууууууу са якииииииииииии!![]()
Е какво да мисля?
Всеки човек в някакъв момент е двуличен, просто така се налага. Няма такъв, който поне веднъж в живота си не е бил лицемерен...
Иначе аз съм доста пряма, казвам си истината в очите, няма за какво да крия. Не ме е страх, че някой ще ми се обиди, когато си кажа мнението, защото принципно съм толерантна и тактична, и не коментирам неща, които не ме засягат или които не са кой знае колко важни...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от cherrypezz
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Налии? Знаех си,че не само аз ги харесвам!Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
п.п.![]()
![]()
![]()
Еми ... двуличнициЕла, където уча аз и ще се нагледаш на такива
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ъъъ,всички са двулични в определен момент,важното е да не прекаляваме с интригите,че накрая сами се оплитаме.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от vampire_girl_
Номер 1 са![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ебати въпроса.Естествено,че никой не ги харесва.Говоря за хора,които само да им се отдаде възможности почват да двуличничат.Друг е въпроса както каза GbSy,че няма човек,който не е.![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
еми кфо да мисля..двуличнии хора
Лицемерието е най-ужасното нещо на света!![]()
пп.Не разбирам що за въпрос е това...![]()
Мисля, че са навсякъде около всеки един от нас. А също мисля, че няма човек, който никога през живота си да не е проявявал лицемерие или двуличие![]()
Ако очакваш някой да ти отговори на тъпия въпрос с различно от не мога да ги понасямм..... все едно да те питам обичаш ли да те бият всеки ден..аман от безмислени теми вече..
Щастието на човека е в малките събития..!
Точната дума за тяхПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
3 Doors Down - Here Without You
Страня от тях...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Никой не обича двуличници...
Има разлика между моментно състояние и начин на живот. Вторите най-много ме дразнят.Първоначално написано от GbSy
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised