.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    varna

към момичетата моля споделете .. :s

Момичета моля споделете след 14 годишна възраст пораснали ли сте на височина и колко и колко са високи вашите благодаря ви предварително знам че е тапо много ми е важно моля споделете

Град
    Бургас
    аз като малка бях много висока за възрастта си
    но към 16 годишна спрях да раста и сега съм към 1.68
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ами да не спрях да пораствам на височина-напротив даже
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Повече от фен
    Ами на 13 съм и сам 168-9 ама то с токива дългучи като мама и тате няма как да съм дребна , макар че винаги съм искала да съм джобно гадже

Град
    някъде там...
    Това си е индивидуално, въпреки че голяма роля играе и ръста на вашите Нищо не може да се промени, така е писано и така ще стане, например баща ми е висок 1,89, аз съм почти 1,70, а сестра ми 1,73, но аз не спирам да раста и ще настигна предполагам сестра ми, че може и да я задмина А майка ми е нисичка, тя е 1,59

Тате е 180 , мама 168 , кака 175 а аз съм най-дребното 163 .... и няма да раста повече и те така

Мега фен Аватара на ameli
    растем си ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    майка ми е 1.69 ,баща ми...нзн към 1.80...а аз съм 1.68-69...ми ддз..не се намирам ниска
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

В момента съм на 13 и съм висока 1.57.Тате е 1.85-6 някъде, а мама е 1.53-4 :Д.Мислех си,че сега след 12г не съм мръднала, но се оказа, че съм с 2 см по-висока.Зависи от гена.Аз като си гледах здравните картони от 1 клас насам (до 7 клас) се оказа,че като малка съм растяла с по 4-5 см. и съм дебеляла с по 1-2 килограма.Но последните години са точно обратното.Раста с 2-3 см,а дебелея с по 4-5 килограма!Така, че попринцип в момента растеш, но по-бавно!

Аз съм по - висока от майка ми и малко по - ниска от баща ми.. не знам колко са високи.

Аз не знам, на кого съм се метнал, 1,94 съм пък майка ми и баща ми са с глава и половина по-ниски, пък и съседа беше нисък, и си приличам с баща ми..

Аз съм на 16 и съм висока 1.64 но от миналата година спрях да раста на височина.майка ми е 1.72 баща ми 1.83 но за сметка на това всички останали роднини са по 1.60 ,че и по малко така че напълно разбираемо,но аз предпочитам да съм джобно гадже :P

до 15 годишна растях .. от 2 години не съм мръднала .. 169 съм 51 кг ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    еми аз 6 7 клас много дръпнах нз точния си ръст но има огромна разлика от както се помня

s

momicheta stiga stese pritesnqvali za taz viso4ina....

Ами да. На 14 бях 152 - 153. Сега на 15 съм 155. Пък и за момиче не мисля, че е чак такъв голям проблем, че е по нисичко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ами да и аз съм нисичка и така си се харесвам ! По добре е отколкото да сте супер високи и да не можете да сте със всяко момче !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си