- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИМА ЛИ ЕФЕКТ ИЗНЕНАДАТА???
Какво можем да постигнем ако правим страхотни изненади на момичето с което вече сме се разделили но любовта е на лице и от двете страни макар и тя да се опитва да я прекрие и да започне отначало сама.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
В името на една голяма любов
Хммм ,ако е приятна изненада ,да.Ако не е нещо изтъркано и банално ,което всеки втори прави ,да.Но ако момичето не ти показва чувствата си и не прави нищо към теб ,може би има защо . .Успех.
Щом е решила да я прикрива значи има защо ??![]()
И все пак ако е по - мека душа може и да мине ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Hilary_
love is gone!
Изненада супер де,ама може пък и да не те обича вече..щом ти имаш мераци към нея и тя не обръща внимание,какъв е смисълът?![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ами щом има чувства и от двете страни може и да подейства.. ама ако примерно вината е в теб, че сте се разделили..опитай да промениш нещо![]()
Първоначално написано от bubsy_f
+++++++
It's too late...
Първоначално написано от stupid0boy
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
няма да пиша някакви общи изводи за другите ще кажа какво би станало ако бях аз
първо -мразя изненади/ся някой ще каже ама и аз,но нали любимия ..ля-ля-ля.. ама не! наистина ги мразя/
второ - дори да имам някакви чувства и съм скъсала с него,че и на всичкото отгоре ги крия значи имам основателна причина да го разкарам и квото и да прави няма да се съберем,независимо какво чувствам
за мен разума преди всичко
НО наистина зависи от човека,малко момичета разсъждават като мен![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ефект ще има,но никога не можеш да си сигурен дали той ще е положителен или отрицателелнВсичко зависи от характера на момичето,от моментното й настроение,от самата изненада и още доста фактори
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А сигурен ли си, че не се опитва да ги прикрива, а просто вече ги НЯМА чувствата?Защото ако е така, не мисля, че една изненада би променила нещо
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Може да стане,може и да не стане.Щом още има чувства от двете страни може и нещата да се обърнат в твоя полза.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Да бе верно как реши,че тя още има чувства.И аз така си мислех за бившия ама до мин седмица![]()
добре де момчето каза че бившата му има чувства към него все още(той го знае) независимо по какъв начин го е разбрал го знае не вярвам да си го е измислил! и бай дъъ уей аз съм в същото абсолютно същото положение само дето съм момичеи се чудя какви приятни изненади да правя за него всеки ден за да му покажа,че съм се променила и тн.
Изненадай я изодзад ще има ефект...никога няма да те забрави![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()