- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тен и коса
абе да ви питам един глупав въпрос ... даже са два
когато кожата достигне определена степен на почерняване, какво става после?
също и косата когато достигне определена дължина.. освем, че се изтощава
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Мии според мен за косата няма такова нещо... тя постоянно расте от корена, няма как изведнъж да реши, че 'няма повече да расте'![]()
Тена.. абе не знам, до човек си е по-скоро, някое могат да почерняват, почерняват докато не заприличат на негри, други пък изгарят веднага.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
за тена-пътъмняваш до определена граница и повече не можеш,моне при мен е така и при много мои познати.
за косата-тя си расте непрекъснато,просто когто стигне определена дължина за някого започва да пасте доста бавно ,но никога не спора да расте![]()
При хората бели като сирене, каквато съм аз се хваща тен много трудно, защото постоянно се белят и изгарят, при тези с по-тъмна кожа е детска игра.
За косата няма кво да коментирам![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ами за тена .. всеки разли4но хва6та .. аз за 1 седмица ставам супер 4ерна ... такава съм си Циган4е... но и по - белите да стоят по 1 месец и те 6те хванат .. така 4е според мен зависи колко дълги си прави6 слън4еви бани .. и колко стоиш на слънце ..
..относно за косата ... расте си постоянно , но като нацъфти запо4ва по - малко да расте .. така 4е е добре да се вземат нацъфтелите краища за да си расте .. здрава и красива![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ха аз за 1 ден на скънце ставам супер черна и след още 2,3 бани приличам малко на циганчеама за 3 седмици ако не поддържам тена и пада.Когато се достигне определенна степен кожата започва да се бели.
ААААПървоначално написано от Zaharinka
Аз 3 седмици не бях на басейн .. тена ми си седи
![]()
Дори не се беля .. могат да ме сбъркат с някое джингиби![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
добре бе, вие хубаво се белите, ама негрите са си черни, нито потъмняват повече, нито нищокак става тоя номер
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами негрите така се разждат - с тен.'Щото там на юг при маймунките на остров Борнео е много горещо,слънцето пече и хората трябва да се предпазват и природата ги е дарила с много тен.![]()
![]()
+1 ;дд много вярно ти пак ии тии сисенце какви вапросчета отправяш самоПървоначално написано от Converse333
![]()
![]()