- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не искам да съм анално отворена
Здравейте!Искам да не съм анално отворена..искам ануса ми да бъде такъв какъвто си е в началото.моля ви не ме питайте защо искам това а просто ми помогнете.
И к'во да дойда да ти сложа знак стоп на задника ли?
You make my day! Keep going xD![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Недей дава да те помпят вече,то ще се свие само.
Много си проста маЧе ти си анално отворена по рождение. Или предпочиташ да ти зашием анала?
Туй си е пръстеновиден мускул, кат се отпусне се отваря, кат се стегне се затваря. Нищо ти няма на анала, не се пристеснявай, освен ако не видиш вени да излизат навънка, няма нужда от притеснение
![]()
Залепи си анала с Капчица и нямаш проблеми!Първоначално написано от tgbyhnujm
С Капчица го залепи, после ти не му мисли...![]()
![]()
ГАРАНЦИЯ POXIPOLПървоначално написано от amk933
KO6MARA GSI 16V RISSE
E тази тема просто ме остави без думи.Какъв по-точно е проблема???
![]()
Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
![]()
![]()
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
ако Вероника е съгласна може да ти покажем някои работи относно сексаПървоначално написано от tgbyhnujm
KO6MARA GSI 16V RISSE
Първоначално написано от uBo
Видео ли ще си направим ? Как се затваря анал
Не знам дали съм квалифицирана за такива процедури.
![]()
Ох боже... предполагам анала ти е разширен. Мускула ти се е отпуснал просто, не го мъчи 2-3 месеца и всичко ще е ОК.
Взимай игла и конец и се заший...Аман вече бееее,аман!Пусти мозък не бачка май...За жалост не е само при теб...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
С една тубичка Капчица, обущарски игла, конец и мнооооого кървища!Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
винаги има 1 път само няма се плашишПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
ами то и аз искам един милион в брой, ама не е каквото искаш, а каквото дойде.
Еми взимаш един здрав конец една счупена игличка и проваш да се зашиеш като се гледаш на огледалото.Не ги слушай капчица не става.По старо му с конеца и счупената игла е най-добре.Може да те позаболи малко,но няма шанс да оживееш спокойно
Първоначално написано от remix1912
![]()
![]()
![]()
![]()
ООО убй ме с тази темаа... Как да ти помогнемм??? Май си пияна...![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Ти сигурно като ходиш до тоалетна само тръснеш и всичко е паднало вечедай на някой да ти го запуши
![]()
Support your local club!!!
Yes man ! Тази тема е уникална и единствена по рода си !! Авторката е по-добре да се самоубие![]()
Everybody lies !
Да и ако не го зашие добре изпражненията ще излизат като се 1 от ренде излизатПървоначално написано от remix1912
![]()
хах убийствено тъпа овца![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !