.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Няма защо...Надявам се да намериш щастието с него или с някой друг Късмет
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

сестра.. Явно момчето е несериозно.. или просто не е готов за сериозна връзка и т.н На колко сте години?
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

на 17 и двамата, брат.

Ама не съм брат... Добре , постави си условията и му кажи , че ако не е съгласен или не ги спазва и ще се разделите .. малко да го посплашиш , пък вземе да се осъзнае , защото може да не е на ясно с чувствата си Излей си душата , кажи му всичко , което мислиш и искаш и така Успех
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

мерси за съвета,...брат

Като иска - ще му даваш, като не ще си намери друга която ще му дава...

Преди много време имах връзка... и в един момент след наистина дълго чакане ... просто докато се почуствах аз готов ,колкото и тъпо да звучи за момче , се стигна до секса.Сичко беше супер обаче вразката се превърна само в секс в смисъл ,че това беше единственото нещо което правехме заедно. Сега като чета, може и аз така да сам се държал ,а може и по-лошо, обаче мисълта ми е че в крайна сметка няма жена дето да сам обичал повече от тогавашната ми приятелка. И както се досещаш сичко хубаво рано или късно свършва. Искам само да кажа че приятеля ти може да те обича и да е привързан кам теб дори много повече , отколкото ти към него, но да не може да ти го покаже.

уау...мерси много , ZAGZO

Цитирай Първоначално написано от dontgiveafuck
    честно казано, не мисля, че ми изневерява. аз съм му първата. на практика аз го направих мъж хаха. и не вярвам някоя да му се върже. странен е. аз го приех такъв, какъвто.ето затва се дразня, че толкова му порасна работата напоследък. особено след като придоби тренинг в секса.

сама каза че ти е първия..ако до сега не е правил секс може да е загорял

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Радвай се явно му харесва секса с теб иначе до сега друга да си е налазил

На теб като ти харесва,на него като му харесва... Има си приятели за секс,има си добри приятели,има си парньори.Всичко се нарежда,ще го осъзнаеш
    Big cock is here

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Радвай се явно му харесва секса с теб иначе до сега друга да си е налазил
    +1 каза ти го момичето. Всички тука са 'зарежи го', на всяка подобна тема. Но съм сигурен, че ако го зарежеш, после ще плачеш и ще искаш да си го върнеш.

Момчето може и само секс да иска, но поне явно те цени. Даже според мен само си въобразяваш, че не правите друго, освен секс - искаш да кажеш, че не излизате, не се целувате, не сте заедно, а просто от къщата на единия през аптеката до къщата на другия?

Супер фен Аватара на l0lz
    Ти пък искай пари..?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dontgiveafuck
    все пак не искам да изпускам единственото ми гадже досега, с което се кефя наистина в леглото.
    ...ето какво било ''обичането'' За кво се заблуждавате сами...
    Ако искаш да имаш такава връзка - имай. Но ти явно не си съвсем съгласна - тогава или направи последни опити да му обясниш,че така не става или не бъди с него повече.
    Пък ако си те устройва...твоя работа. Аз не бих допуснала да се случи с мен. Другите отношения са ми много по-важни.

Град
    Русе
    Остави го

Поговори с него, но найстина е възможно да ти изневерява. Не леж на тая, че си му първата и не може да те зареже, защото той вече води активен полов живот и може да иска да пробва и други неща. Според мен е невъзможно да вържеш едно момче точно когато е започнало да прави секс. Точно тогава са такива бройкаджий, че няма до къде. А й според мен не е луд тоя който яде баницата, ти си му го позволила и за това се държи така. Започни да се самоуважаш ти самата и после търси уважение от другите.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на Passi0n
    Хахх само ебане иска от теб скъпа.. май май не си му нужна за друго

Омфг...зарежи го. Най-добрия вариянт и за двамата.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Някой да ми поясни как този вариант е 'най-добър и за двамата'

Тя ще и е мъчно, че го е изпуснала.
    Той ще бъде сам.

Аплодисменти.

Ако го обичаш, ще му даваш, ако не, ще си намери друга!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Много ясно ... щом не е педеруга ще те чука ... ти кво звезди ли искаш да ти сваля ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Някой да ми поясни как този вариант е 'най-добър и за двамата'

Тя ще и е мъчно, че го е изпуснала.
    Той ще бъде сам.

Аплодисменти.
    И аз съм обичала, но когато усетя, че тоя човек ме използва го режа. Все пак той иска само да я чука, а тя кво трябва да му дава и да знае, че той е с нея само заради това? Той ще си намери друга тя като го зареже и въобще няма да му пука за нея. Тя ще си пореве няколко месеца и ще си намери друг.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Ако си съгласна да останате friends of betfriends ,окей.
    Ако не - зарежи го,а ако те потърси и се е променил,ще прецениш,дали все още имаш нужда от него.

Ako si sigyrna, zareji go.
    Pup posle 6te razbere6 ot durjanieto my dali te iska obratno i nai vajnoto ZA6TO te iska.
    Kusmet

Нежду другото ние момчетата сме си такива обичаме ама само секса
    Който иска да пишееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си