.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Ех въпросче? Предимно към момчетата

Добре искам да питам абе като се бръсна долу и се получавам некви пъпчици после много дразнещо пробвах с различни самобръсначки: остри тъпи полу остри много остри даже си зех специално тая жилет макс 3 турбо ли кво си е слагах сапунче душ гел ама пак след 1 ден пак имам пъпчици даите ми съвет плс

Супер фен Аватара на l0lz
    Нe бръсни на контра, т.е. нагоре към корема.. Бръсни надолу по посока на косъма..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Вземи си гел за бръснене на Gillette. Мани сапуна. Там е чувствителна зона и си трябва по-качествен гел. А съм чувал, че принципно не това съществува като страничен ефект при някои хора и е само в началото. После отшумява.

Град
    Асеновград, България
    Вероятно се бръснеш обратно на посоката на разтеж на косъма. Това ще да е проблема. И използвай кремове или гелове за бръснене.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен
    Всичко коз.
    КОНТРА!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    И след цялата процедура използвай препарат за след бръснене дали ще е автършеив или гелче нещо но трябва да слагаш ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    И след цялата процедура използвай препарат за след бръснене дали ще е автършеив или гелче нещо но трябва да слагаш ...
    Разбира се. ubuntureload има доста богат хигиенен опит, така че се вслушвай с внимание в неговите съвети.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    мятай пяната и си вземи едни дамски самобръсначки По-нежни са
    И после не се чеши , не се тръкай и да ... Може да метнеш малко одеколон или алкохол
    Станислава

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Ех въпросче? Предимно към момчетата

Цитирай Първоначално написано от suzuki
    Добре искам да питам абе като се бръсна долу и се получавам некви пъпчици после много дразнещо пробвах с различни самобръсначки: остри тъпи полу остри много остри даже си зех специално тая жилет макс 3 турбо ли кво си е слагах сапунче душ гел ама пак след 1 ден пак имам пъпчици даите ми съвет плс
    Вземи си от вибриращите Стават и за друго

или пък с кола маска да падна да умра тука

Ем и аз имах в началото ,но след време сами спират да се показват

пъпчиците се появяват от запотяване!!!
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

ОООООООООООООООООООО, ДА..
    Най- уместният отговор..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Най- уместният отговор..
    Всъщност е възможно

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Най- уместният отговор..
    Всъщност е възможно
    Възможно е, но примерно, ако нямаш пъпки от бръсненето..
    Щото от запотяване трудно се получават, ако имаш хигиена, де.

Най- уместният отговор..
    Всъщност е възможно
    Така е, но зависи и от храната. В смисъл при по-продължително консумиране на определен тип храна, потта става малко киселинна. Така съм чувал. А иначе ако хигиената не е на ниво няма какво повече да говориме... Пъпките ще са най-малкия проблем.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Вероятно се бръснеш обратно на посоката на разтеж на косъма. Това ще да е проблема. И използвай кремове или гелове за бръснене.
    +1
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен
    Е к'во аз като го бръсна на контра защо нямам ? Сега ще ти кажа аз какво правя... Първо слагам пяна за бръснене, ползвам винаги остра бръсначка не некоя захабена да се търкам там 2 часа, и накрая просто слагам афтършейв. Успех

хмммм коламаската си е работа както и да се бръснеш се ще ти се появяват... явно кожата ти е по чувствителна и лесно се раздразва така че кола маска... има и по дълготраен ефект и няма пъпчици а и не боли толко много

еми хигиена имам къпя се секи ден обилно така хубаво добре тва за страната на косъме не е верно защото и на контра и не пак си излизат а пък не се изпотявам там долу и не ми е за първи път на 17 години съм. А с кола маска незнам мисля че ще боли

аз съм била и пак ще ходя другата седмица не е толко болезнено дори съжелявам че по рано не пробвах този метод от страх че ще ме боли и от срам

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от ognenaaaaaa
    аз съм била и пак ще ходя другата седмица не е толко болезнено дори съжелявам че по рано не пробвах този метод от страх че ще ме боли и от срам
    е той как да отиде на козметик и да се съблече .... ти на мъж ще дадеш ли да ти прави кола маската
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от ognenaaaaaa
    е той как да отиде на козметик и да се съблече .... ти на мъж ще дадеш ли да ти прави кола маската
    хаха на мъж генеколог съм ходила и с извинение е бъркал вътре в мен а на кола маска ли няма да ида

Най- уместният отговор..
    Всъщност е възможно
    Така е, но зависи и от храната. В смисъл при по-продължително консумиране на определен тип храна, потта става малко киселинна. Така съм чувал. А иначе ако хигиената не е на ниво няма какво повече да говориме... Пъпките ще са най-малкия проблем.
    Да.

Слушай, давай първо по посока на косъма и след това с контра, но МНОГО бавно и внимателно. Ако го правиш леко, ще ти излезат съвсем малко пъпки, тъй чe споко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си