.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Дъбстеп

^евала .
    На останалите в тоя форум искам да кажа че са ееебати спрелите същества Имате се за големи разбирачи от музика и тн. ама в раздел като този , в който трябва да е full с интересни дискусии на тема музика и всичко свързано с нея , вие сте напълнили всичко с теми от рода на "Перла " "Сълзи наз Босфора " "Здрач " и тук там някоя тема като маята в която има възмажнаст за нещо по-интересно , но в тая тема има 1 мнение ... супер тъпи сте ;]
    phah

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Пълна простотия е това

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Пълна простотия е това
    Абсолютно съм съгласна.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ^евала .
    На останалите в тоя форум искам да кажа че са ееебати спрелите същества Имате се за големи разбирачи от музика и тн. ама в раздел като този , в който трябва да е full с интересни дискусии на тема музика и всичко свързано с нея , вие сте напълнили всичко с теми от рода на "Перла " "Сълзи наз Босфора " "Здрач " и тук там някоя тема като маята в която има възмажнаст за нещо по-интересно , но в тая тема има 1 мнение ... супер тъпи сте ;]
    Разбира се, че сме разбирачи.
    Да не сме длъжни да слушаме повърните, които ти харесваш, бе? Алоо, я се осъзнай.

винаги ми е бил доста непонятен като стил Дъб-а

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък сефте го чух преди малко. Хич не съм очарована. То на това всякаква мозъчна дейност може да спре.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Най-добрия стил който може да съществува.Който не го харесва да си слуша чалгите там

В момента има активна подобна тема.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си