.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Програма за сваляне... или възможен проблем...

Сега....че компа ми е кошник-кошник е.... Но имам един проблем с него (е не само един,ама с тоя се разправям ся )..
    Та ползваме го аз и брат ми,и му е разбито всичко-сърч,мърч...квото се сетите...
    И качил нашия няква програма за сваляне Free Download Manager... и до тия дни добре си бачкаше,но сега откакто осраха датата и не мога да свалям от нея... Нали си пише "изчакай" ,и аз си чакам да стане файла готов за сваляне (да не съм будала да пращам смс-и ),и след като изтекат там секундите,и цъкна на "свали файл" ,песента автоматично почва да звучи,и няма никаква опция как да я сваля...

Та мислех си да ми предложите възможно решение на тоя проблем-било то оправия на тая програма FDM,било то някоя нова програма....

Изгарям за ваще предложения

И предварително благодаря...

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    И при мен се пуска, макар да не искам това Просто копирам линка и го слагам в операта да се изтегли, че лисицата не ще така
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Като ти отброй времето вместо да кликваш на "СВАЛИ" с левият натисни десен бутон и дай Save Target AS/ Запиши като или нещо от тоя род и сейваш

Да нямаш quicktime player униинстал и ще е готово, е ако е това де ...
    Или просто десен бутон save as... и така...

slavito007,работата е там че и Експлорера ми е бъгнат,да не говоря Мозилата в кво състояние ми е... Май е време за нов УиндоЛс

Цитирай Първоначално написано от doippp
    Като ти отброй времето вместо да кликваш на "СВАЛИ" с левият натисни десен бутон и дай Save Target AS/ Запиши като или нещо от тоя род и сейваш

Пробвах и по тоя начин,не фървой... т.е. не стана

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Да нямаш quicktime player униинстал и ще е готово, е ако е това де ...
    Или просто десен бутон save as... и така...

Май нямам,сега ще проверя....
    Иначе не може с десен бутон и сейв ес... Тва е елементарно,не съм толкова малоумна ама не става Компа е яко кошник

Иначе благодаря на всички ви за съветите

ах да ги ева и скърните и при мен не стана :@
    след като кликнах на свали не стана :@ след това дадох back изчаках пак и след това save as стана

Ми да нещо не е било наред с тва Quck Time... Uninstall-нах го,после свалих друг,щото се оказа че тряя... а ся се оказа,че тоя нещо е нередовен... Я метнете някъв насам

е свали си каквато и да е версия и след това е обнови

Оф защо сте толкова...ie бил зле firefox бил зле и вече било време за преинстал вие ако веднъж си качите линукс ще забравите за преинстал. до авторката дай снимки на add/remove.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си