.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Сега накъде?

Рядко пиша тема в този раздел основно заради липсата на любов около мен.Историята е такава,че преди около 8 месеца се запознах с момче от София.Тоест момче,намиращо се на около 150 км от мен.След около 1-2 месеца ми каза че има чувства към мен.След още месец-два дори ми каза че ме обича.Не ми пукаше.Просто ми беше приятно някой да ми казва толкова мили неща.Скоро даже започнах да му казвам,че и аз имам чувства.Избягвах "Обичам те" просто защото съм на мнение че тези думи не трябва да се казват просто така.Но му казвах "мило","слънце"и тнт.Така си карахме,мислех си че не ми пука.Или по-скоро се надявах,защото за 16 годишно момиче като мен 150 км са си доста много...Доста трудно е да имаш чувства към някого,когото не можеш да виждаш,прегръщаш и целуваш всеки ден.
    Днес се скарахме.Казах му да забрави за мен,да спре да ме търси.В следствие на думите ми получих около 20 смс-а и 20 пропуснати обаждания.Накрая му дигнах,за да му кажа да престане.Тогава го чух как плаче и как крещи че ще направи всичко,за да е с мен Осъзнах че просто не мога да кажа на глас да ме забрави и тнт...Исках просто да му кажа "Обичам те".За първи път наистина го мислех.Сега седя и си миля,че вече е късно да променя нещо.Но ще става все по-трудно с това разстояние.Наистина съм много объркана.Всъщност пиша темата,защото в 1:15 няма на кого да споделя,а да го напиша и да си го чета сама не би помогнало.
    Не искам да го обичам,не искам да ми пука за него,обаче вече е късно.И въпроса е как да го направя по-лесно,докато успея или да се измъкна от "капана" на любовта,или да бъда с него.

ПП:Мерси на всички които го прочетоха.Извинявам се за стилистични,правописни,пун ктуационни и каквито още там грешки съм допуснала.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Сега накъде?

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Не ми пукаше.Просто ми беше приятно някой да ми казва толкова мили неща
    като гледам тоя цитат ти не го обичаш, просто наистина ти харесва да ти говорят така и след като момчето се е разплакало заради теб ти е станало още по-хубаво и сега си мислиш, че го обичаш...както и да е, щом разстоянието е проблем му го кажи дано те разбере и успех
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Тоя е ебахти путката щом реве.

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    Тоя е ебахти п****та щом реве.
    не всички са безчувствени говеда...

Така е някои са свине.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не се захващай с връзки от разстояние Спокойно, ще ти мине, нали не ти пука за любовта
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

А обичаш ли го или те е страх да не нараниш чувствата му? И знай едно, любов от разстояние не е невъзможна.

^^ няма невъзможни неща..
    и въпреки всичко те съветвам да не се захващаш с такава връзка..
    от лични преживявания ти го препоръчвам..
    такива връзки водят много често до разочарования.. а понякога също са болезнени..
    и въпреки всеки който ще изкаже мнение.. най-правилното е да следваш сърцето си..
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

ThePowerOfLove никой не е казал че не ми пука за любовта.Казах че тогава не ми пукаше за него.
    Adda,точно защото знам че тези връзки са най-малкото страшно трудни,не искам да го обичам
    bebenceto23,знам че няма невъзможни неща,но също знам че не съм толкова силна,за да успея да запазя подобна връзка дълго .
    Diamonds,Mexico,Tequila

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    ThePowerOfLove никой не е казал че не ми пука за любовта.Казах че тогава не ми пукаше за него.
    Adda,точно защото знам че тези връзки са най-малкото страшно трудни,не искам да го обичам
    bebenceto23,знам че няма невъзможни неща,но също знам че не съм толкова силна,за да успея да запазя подобна връзка дълго .
    ами кажи му тези неща

Обаче такива връзки понякога водят и до страшно красиви неща, когато хората се съберат

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Обаче такива връзки понякога водят и до страшно красиви неща, когато хората се съберат

^^ вярно е..
    но идва момент.. в който започват караници.. и не заради друго ами заради това че и двамата започват да се чувстват несигурни заради разстоянието.. дали може да се има доверие.. и така..
    ами аз посъветвах момичето просто да последва сърцето си.. и дано това да е от красивите неща..
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не се захващай с връзки от разстояние
    Продължавай да си живееш на село.

Добре че хората по света не мислят като теб ... колко щастливи двойки познавам, събрали се от различни краища на света. България е по-малко от 1k км. по диагонал ...

П.П. И престанете да пишете в болд.

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

само хора които го правят скришно и ги е шубе да не ги помислят точно за п****та гов така и се правят на силни

иначе по темата миличка до преди 3 дни приключих връзка траеща 1год 1 месец и нещо .. добавям след като тръгнахме с моя един месец след това ОТИДОХ ДА ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА и така на 1000 км разтояние до преди 3 дни ние се обичахме карахме разделяхме 100 пъти а се видяхме само 3 от както заминах ...

моя извод е такъв : ДАЛЕЧ ЛИ СИ ОТ ПОЛОВИНКАТА СИ НА ПОВЕЧЕ ОТ 100км ВРЪЗКАТА НЯМА ДА БЪДЕ ДЪЛГА НО ЩЕ Е МНОГООО БОЛЕЗНЕНА!!!

ако искаш опитай но се надявам след време да не пишеш КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГА ВС СВЪРШИ като мен !

успех
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ю дисгъст ми.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

Ами вярно е... всеки пролива сълзи... Мъжете не плачели... каде е? да ти разбият сърцето няма да плачиш?? или ти нямаш... Някои имат!

а по темата: аз живея в Испания... повярвай трудно е да задържа приятелството ми в БГ камоли ти да задържиш любовта... тя изисква изкушения...
    It's too late...

Не мислиш, че го обичаш. Мислиш, че обичаш вниманието му. Кажи му всичко на глас и не се обременявай с нещо, което не искаш.

Град
    Бикини-Ботъм
    Останете си заедно,докато се обичате и разбирате.То в тоя скапан живот нищо не е вечно,така че просто се наслади на момента,че си обичана и че обичаш.Пък времето и разстоянието ще си кажат думата така или иначе.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от sulley
    Останете си заедно,докато се обичате и разбирате.То в тоя скапан живот нищо не е вечно,така че просто се наслади на момента,че си обичана и че обичаш.Пък времето и разстоянието ще си кажат думата така или иначе.
    подкрепям с две ръце
    остави нещата да се развият, а дотогава няма да е зле да му кажеш как се чувстваш

Супер фен Аватара на l0lz
    LOL

И аз мисля че засега е най-добре просто да се насладя на момента и да не мисля за бъдещето.Времето ще покаже
    Diamonds,Mexico,Tequila

Цитирай Първоначално написано от bebenceto23
    такива връзки водят много често до разочарования.. а понякога също са болезнени..
    и въпреки всеки който ще изкаже мнение.. най-правилното е да следваш сърцето си..
    +1

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от Adda
    подкрепям с две ръце
    остави нещата да се развият, а дотогава няма да е зле да му кажеш как се чувстваш
    +1

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Цитирай Първоначално написано от bebenceto23
    моето мнение е същото
    УСПЕХ!!!
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Мега фен Аватара на vagarious
    А ти попитала ли си го какво мисли за връзките от разстояние и дали е готов за такова нещо!?

Мисля, че си леко заблудена от факта, че го обичаш.Май наистина ти харесва някой да ти говори красиви неща и затова да се получава така.Ако пък не си заблудена и наистина го обичаш, и той наистина е готов за връзка от разстояние, ами пожелавам ти да бъдете заедно и по-малко трудно и болезнено.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си