- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сега накъде?
Връзките от разстояние не са невъзможни как ви звучи че познавам 2-ма момчето от бг момичето беше в Сидни запознаха се в сайт и ся кво ? Ще се женят ей тва за това като вземете да ми се пъните били невъзможни трудни са но не невъзможни.Някой са достатъчно силни да издържат други не това е няма невъзможни неща така че по леко с определенията ако с момчето имат силно желание ще се справят не я отказвайте така било невъзможно.А или пък другите "не се пробвай от опит ти говоря" сякаш същото ще и се случи не прехвърляйте и не налагайте своите мнения всеки си има различна съдба и наистина от това може да излезе нещо красиво.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Връзки на които разстоянието е повече от час път са многоооооо гадна работа.Ти си знаеш ако имаш някакви по-силни чувства към него скачай с 2-та крака и това е.
Айде стига да са били невъзможниАко двамата имат достатъчно сили и доверие един на друг .. защо не?!
В живота няма лесни неща попринип. Така че не виждам какво ви пречат връзките от разстояние. И какво ако си с любимия всеки ден? И го виждаш и усещаш и т.н.? Това какво променя? Ми то ако имаш мерак за изневяра или нещо такова .. винаги можеш да го направиш !![]()
И пак повтарям .. въпроса е в доверието![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Благодаря на всички за съветите и подкрепата![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
еми има връзки през разстояние, при които хората намират начини се виждат дори да е 2 3 пъти в месеца, а други не се виждат по 7 8 месеца.. ако е първото пробвай заслужава си, но иначе няма смисъл това не е любов..
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!