.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на js7tw
    офф аре мийте краката и лягайте кое време стана утре пак
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А от нас к'во се очаква да направим? Любовна магия ли?
    Апф попитах как да направя така че тя да разбере че е важна ама тука нефки филми напраихте ;]
    Ясно бе, човеко, ама момичето ясно ти каза, че няма да стане работата. Това твойто взе да ми прилича малко на вманиачаване. Ако я обичаш толкова, трябваше да мислиш какво правиш преди да го правиш бе, братле. Сега малко след дъжд качулка. Не обичам да давам празни надежди. А най-тъпото е, че си пуснал тема, която самото момиче чете. Тази работа с форумен диалог не става, а на четири очи. Ние тука нито ви знаем взаимноотношенията, нито колко сте близки.

Айде успех и със здраве!

Не съм казал че я обичам ;]
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Град
    София
    Не съм казал че я обичам ;]
    Ако не я обичаш, какво прави темата в раздел "Любов"? Трябваше да е в раздел "Приятелство"....

А и начина, по който пишеш за нея е недвусмислен и не трябва да си психолог, за да схванеш. Не си казал, че я обичаш, ама май това е истината. Аи тя каза "не е момче, с което мога да бъда", което подозрително много прилича на любовен проблем. На дали щеше да го каже, ако искаш да сте просто приятели.

Както и да е - ти и тя си знаете най-добре. Вижте се и поговорете на 4 очи. Всеки може да сбърка в крайна сметка и, ако не ти е навик, трябва да има прошка според мен.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    @goGu спри се.Не разбираш какво и е сега на Ивету заради идиотската ти постъпка да пуснеш тема и да говориш на всеослушание за нея.Спри се,защото вече не се усещаш.

Просто искам да опитам да бъда с другото момиче отново.Но не искам да я нараня и нещата между нас да си останат както до сега !

Град
    Някъде из София...
    Просто искам да опитам да бъда с другото момиче отново.Но не искам да я нараня и нещата между нас да си останат както до сега !
    Кой да нараниш бе Ти вече нараняваш някой с постъпките си...

Ами аз не искам да наранявам,но какво да направя искам да върна момичето с което бях 2 години и да й докажа,че съм се променил,че не съм същия курвар ;]

Град
    Някъде из София...
    Абе и ти не си наясно какво искаш май май а?Или където закачи куката там ще е?Боже спри да пишеш в темата защото се излагаш адски много пред целия форум с децкия си начин на мислене.Закакво въобще тогава започна да говориш за ивето и да я забъркваш в глупости...

Еми кво исках да бъда с нея нещата не става и се отказах тя ми показа и каза,че нищо няма да стане.Затова и казах какво смятам да направя и може би я нараних и за това писах.Не съм казвал,че говоря за нея тя сама каза и брат по-добре знам как стоят нещата.Какви са тези драми аз просто попитах как да направя,че да не ми се сърди и да е както преди а не някакви филми като сега ;]

Град
    София
    Мисли с тая глава по дяволите!

След като с тази сте скъсали за какво ще се връщаш при нея? Уж разправяш, че държиш много на Hilary пък си готов да я нараниш отново. Ти си избираш. И наистина мисли, като пускаш такива теми във форума, защото може пък на нея да не и е приятно да има тема, в която се засяга нещо толкова лично свързано с нея. И пак ти казвам форумът не е мястото. Твърде деликатен е проблемът и след като засяга и друг неанонимен човек не му е мястото. На 4 очи. Това е. И мисли хубаво преди да действаш - в крайна сметка тука се получава хем сърби, хем боли. Но това не са вещи, а хора с чувства!

Не знам не знам тотално се обърках както и да е .. помогнахте ми горе долу натам ще се оправям мерси и лека вечер !

Град
    Някъде из София...
    Lock!

Ae lягайте да спите е зомбита... ко спорите за Ива Пиклива в 3 сутринта
    пссст..

Град
    Някъде из София...
    Не изпускаш случая да натрупаш и някой друг пост нали?

Супер фен
    Не знам не знам тотално се обърках както и да е .. помогнахте ми горе долу натам ще се оправям мерси и лека вечер !

ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си