.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Станал ли е гаф...

С приятелката ми пробвахме снощи да го правим. Започнахме с любовната игра, но не продължихме до същинския полов акт, поради други причини. Лежахме си, пипахме се и тя ми направи чикия като свърших в банята. Измих се, легнахме си и заспахме. На сутринта тя отново си играеше с оная ми работа. Вкарах и 1 пръстче, но преди това си бях пипал съвсем малко пишока. Възможно ли е да е станал гаф ?

Стига бе приятел, ..... еби му майката.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Нали си се измил и това е станало чак на сутринта?? Би трябвало да няма гаф..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Нали си се измил и това е станало чак на сутринта?? Би трябвало да няма гаф..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

НЕ Спокойно , няма такава възможност. Един съвет от мен , преди да правите отново секс , прочетете заедно по въпроса за забременяване , предпазване , болести и т.н . Просто си обогатете сексуалната култура , за да не задавате тъпи въпроси по форуми..
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да! Огромен е шансът, така че ти препоръчвам да се насочиш към малките обяви по вестниците и да си търсиш работа, вместо да се мотаеш из тийн форум, че това бебе, като се роди все пак трябва да яде! Ай честито и да почерпиш като се пръкне отрочето! Моите поздравления на щастливото семейство!

Колко смях ще изядеш сегаа...
    Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско

четиризнаците са на път.

А да ти е честито искам да съм Кръстник

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    А да ти е честито искам да съм Кръстник
    Ама искам аз аторското право на тази реплика. Моя собственост е. Ща съдя в Хага, докато гаджето му ражда... :P

Град
    ВаРнАаАа

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DollLyyY
    НЕ Спокойно , няма такава възможност. Един съвет от мен , преди да правите отново секс , прочетете заедно по въпроса за забременяване , предпазване , болести и т.н . Просто си обогатете сексуалната култура , за да не задавате тъпи въпроси по форуми..
    споко

Мега фен Аватара на machoka
    а3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си