- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко HELP моля
Доиди ми 1 мноо яка възможност.Тукъ имаме една дет има гулеми цици и як гъз, ама ми казъ че ще ми пусни само без кондом (презервати ,костюм ,чорап за непросветените).И съ итъм дали трябва да приемим? Реших да не питам само в психодиспансера и ми препоръчаха този сайт,като най-надежден.Каза че ако не искам с кондом ще иска да земим 1 катър (ние сме от селу) и да я наибе.Та кажете кое да избетъ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто й пусни без презерватив бе странни човече....
И аз така мисля ама тия от психото луд мъ изкаръха като го чуха!
кво ти пука. гледай си мацката. чукай я де.
Един съвет от мен: ГРЪМНИ СЕ!![]()
Бе човек проах с нож не става.Реших с въже (чувал съм че не боляло) и нестава и нестава това шибано гръмване бре!
разяри коня и му застани отзад.
Хмм добра идея ама и това пробвах...срита ми ташаците го ева...Първоначално написано от dontgiveafuck
ама ти май верно си психо, а??кефиш, кефиш...
бе човек и лиценз имам даже.Първоначално написано от dontgiveafuck
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с риск да се повтора дай ти дадем и на тебе 2 лева и ти одарим 1 шамарПървоначално написано от Maliii
Ама чек искам с покритие!Ся си легами че не мога вече да четем.Натартузил сам се.До утре да сте ми приготвили отговоритииииииии вииииии и ги искъм в писмин вид.Искам и нещо за правата на конете да и го цитирам!Първоначално написано от thespark
ааа не... тоя е егати готината откашалка, честно![]()
Уважъеми админи и gm-ине заключвайти темата.Сериозно се запекох и търся разрешението!Много се отворих надявам се да се затворя до утре!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
"Отиди пак в психото и не излизай."
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Позволявам ти да ядеш хляб и сирене надробени в пикнята ми, да повърнеш и да си изядеш повръщаното...![]()
Твоят отговор значи много за мен.Не знаех че и момичита читът!Кво би отговорило ти?Първоначално написано от Hilary_
Пийте повече вода в тия горещини бе хора!![]()
Първоначално написано от amk933
Тц тц тц! Мошно копиране на лафове!
Първоначално написано от LambOfGod
Copyright.
точка 11.