За повечето от вас може и странно да прозвучи но аз тази година ставам на 18 и все още съм девствена...мен не ме е срам от това (но да не си помислите че се пазя за сватбата..хаахахахха...неее !)...просто при мякои по рано(при доста много по рано),при др. по-късно...!Нямам си приятел,въпреки че от известно време поддържам контакти (сериозни) с 1 момче...Не мога да кажа че мисля нон-стоп за секс..не...естествено че когато си говоря с него на разни теми ми идват такива мисли...Не смятам обаче че съм тооооолкова компетентна колкото си мислят че са тийнейджърите на по 13-14 г.(е някои може и да са)......аз редовно си чета материали на тази тема и продължавам да се образовам-не искам да кажа че съм някоя невежа ,но нали човек се учи докато е жив все пак...?..Съгласна съм с вас за децата които правят секс на 13-14......ами наистина са си деца,дори и да не им харесва...и аз съм все осхте... [/quote]

Муцка нема се плашиш и твоя час идва,и аз бях същата като тебе,и го направих на 18...и 4 месеца Айде чети,че нема време хах