- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс Допитване :)
Колкото и да е срамно,инфантилно и ненормално,аз ще си призная:
1.На каква възраст беше 1вият ви полов контакт? - девствен![]()
2.Вашият пол ? - мъж
3.На колко години сте в момента? - почти 16
4.Колко сексуални партньора сте имали до този момент? - 0
1.На каква възраст беше 1вият ви полов контакт? - почти 14
2.Вашият пол ? - жена
3.На колко години сте в момента? - 15
4.Колко сексуални партньора сте имали до този момент? - 8
браво к*рве продължавай в същия духПървоначално написано от xXxPrivateLovexXx
яха уаха уаудза!Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
1.На каква възраст беше 1вият ви полов контакт? - почти 18
2.Вашият пол ? - жена
3.На колко години сте в момента? - 21
4.Колко сексуални партньора сте имали до този момент? - 12
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
На 12 ..
Жена
14 ( Почти 15)
Повече от 10
Или всичко или нищо .
майкоооооПървоначално написано от vakanciqta
Загорялчоо .. Загорялчо ...
Само к*рви са ви в главата .. апф![]()
![]()
Или всичко или нищо .
Ти си тази, която на 12 е правила секс.![]()
е ииии ??
Или всичко или нищо .
На 15
Мъж
19
8
Не наричай хората "загорели", когато очевидно не са. А и когато някой нарича някого "курва", това откъде накъде значи, че е загорял?
Връзката между онова, което ти си написала, и онова, което аз написах - ти си правила секс на 12, така че явно тогава ти си била загоряла, а не някой, който ти е писал нещо във форума.
Извинявай , но като прочетох "на 12 -загоряла" ми идваше да си сваля боксерките и да си ги налупа на главатаПървоначално написано от the_best_f
![]()
![]()
Секс на 12 = "Ми нямам к'во смислено да правя, дай поне да пробвам нещо , което не знам к'во е ...па голяма работа"
Айй , тука както казаха , малко по-горе, БОЛ С МАЛОТНИ ШАФРАНТИИ![]()
![]()
Не си ти този , който ще ми казва какво да правя !
Стига спамихте в темата на човека, моля !
Или всичко или нищо .
Извинявай , забравих , че Вие 15- годишните ПРИНЦЕСИ, които сте се отворили на по 12 годинки заслужавате пълен респект и уважение, защото сте по-здрели от нас 19-20 годишните.Първоначално написано от vakanciqta
Ама разбира се, кой съм аз , че да ти казвам , к'во , с кого и как да правиш...ти на 15 си готова за майка ... аз съм сигурен.
Ако дойдеш вкъщи и една мусака да ми сготвиш...![]()
![]()
![]()
Така е. И все пак.. НА 12 ПО ДЯВОЛИТЕ? Какво толкова приятно видя в секса на тая възраст??Първоначално написано от vakanciqta
Ае, колежке не се занимавай... аз като бях на 12 още бях в процес на "обучение" как да си играя с малкия приятел в гащите. Остави тая работа-мадамата е на 15 и като я видя сигурно и 13 няма да и дам , ама бройката и е по-голяма от мойта?Първоначално написано от theeye770
![]()
Айде да ходим да си лягаме , че утре работа ни чака... стига сме спамили
![]()
![]()
...
Или всичко или нищо .
Ако се ебаваш-заслужаваш да гориш в ада. Ако не - извинявай тогава за отношението ни.Първоначално написано от vakanciqta
Не се е*авам ... Как бих могла ....... ; [[[
Или всичко или нищо .
1. -
2. Мъж
3. 19
4. 0
Енд иц стеинг дис уей![]()
Първоначално написано от TheGuardian01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе на 12 години още, нямате ли млечни зъбки?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Прочети това ............................. После пак се подигравай ..Първоначално написано от vakanciqta
![]()
Или всичко или нищо .