Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
Цитирай Първоначално написано от theeye770
Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
Цитирай Първоначално написано от theeye770
Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
Не си ти този , който ще ми казва какво да правя !
Стига спамихте в темата на човека, моля !
Така е. И все пак.. НА 12 ПО ДЯВОЛИТЕ? Какво толкова приятно видя в секса на тая възраст??
Извинявайте, не знам кого съдите в момента защото не следя темата. Но само за секунда се замислете - и моят първи път е на 12, но не при всички хора е било по взаимно съгласие. Не казвам, че точно при това момиче е така, но не съдете без да сте сигурни, че няма да нараните някой .
Това е форум. Нито виждам кой пише зад клавиатурата, нито знам житейската му драма. Знам само "първия ми път беше на 12". Следователно имам право да изкажа мнение. И повярвай ми първото на ума което ми дойде не беше "изнасилиха ли те", а беше "ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!".
Не знам колко е вярна тая история, но ако наистина е било така се извиних вече. Така че хич не ми морализаторствай! Всички знаем какви ги има в тоя форум.
Това е форум и е за да си помагаме, не за да се съдим! И не се морализирам каквото и да значи това, просто знам какво е. Хората никога не мислят преди да говорят!

И още нещо, живота си е нейн ще прави секс с когото и когато поиска. Хах, не живеем в 15ти век, за Бога .
Олеле майко! Виж какво. Аз няма да пиша на човек, който не чете! Ако щеш разбирай какво искам да кажа! Имам право да изкажа мнението си и това и правя, на който не му изнася моето мнение нека да ходи да си бърка в носа и да не ми се прави на голям моралист!
мн. моралисти, м.
1. Лице, което проповядва нравственост; нравоучител.