.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Материалисти.

Знам,че всеки човек е поне малко материалист(убедена съм),но у някои това е доста прекалено.
    Заобиколена съм от хора,които не ги интересува нищо друго,освен материалното.
    Писна ми да слушам разговори от типа на:'Днес похарчих 549509403945лв за.....(изрежда)'.
    Защо трябва да се робува на това нещо?
    Вече по дрехите посрещат..... и по дрехите изпращат,за съжаление.
    Повечето смятат,че щом нямаш нещо скъпо,не струваш.Всеки се е загледал във външната обвивка,опаковка..и не вижда истинската същност.
    Освен това младите момичета,абе както ние си казваме-тийнеджърки,се стремят да си хванат някой 'готин батко',който да ги издържа.Търсят 'ходещи портфейли'.
    Не мога да повярвам,че около мен има толкова такива хора.Вече една приказка не мога да кажа като хората,защото темата пак се обръща към материалното.
    Хората вече не обичат със сърцето си,а с джоба.
    Не знам защо пускам темата..
    Гр.

Така е. Всички сме(да, сме!) материалисти. Някои обаче прекрачват границата. Вярно хващат си батко, за да им купува дрешки и да ги черпи, но за мен това е много долно. Аз лично не бих живяла на гърба на някой батко, но за съжаление има момичета, за които е жизнено важно, да има някой батко(по дяволите, колко пъти употребих тази дума?!), който да им плаща солариума и да ги води на моренце (отново на негови разноски). Жалко е.
    Вярно е, че и са малко хората, които обичат със сърцето си.
    ;/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    ъм,... аз познавам такива момичета, които ходят с ЧИЧКОВЦИ говорим от рода на 40 годишни, а те са на по 15-16 години

Според мен живота прави хората такива...

но мисля също, че такива хора винаги е имало, просто в последно време стана като че ли МОДЕРЕНО ;Х ... което според мен е ужасно ТЪПО !
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Брат ми е супер материален човек.Вчера също ми се хвалеше как похарчил 200лв без да му пука...Глупаво е.Такива хора нямат морални ценности.

Мила YouCantStopMe,права си!Но знай,че за всеки влак си има пътници.Тоест не всички хора са такива.Разбира се,зависи от възпитанието и средата в която живееш.

Не ги разбирам такива хора .. явно имам остарели разбирания за нещата

Защото има много комплексари, който не могат да блеснат с нищо друго и затова разправят колко много пари били похарчили. Или пък да се покажат пред компанията с новото си богато гадже. Или пък просто защото са идиоти.

Криси, спри да пишеш всяко изречение на нов ред, дразнещо е.

Голям фен Аватара на melinor

Re: Материалисти.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Знам,че всеки човек е поне малко материалист(убедена съм),но у някои това е доста прекалено.
    Писна ми да слушам разговори от типа на:'Днес похарчих 549509403945лв за.....(изрежда)'.
    Повечето смятат,че щом нямаш нещо скъпо,не струваш.Всеки се е загледал във външната обвивка,опаковка..и не вижда истинската същност.
    Освен това младите момичета,абе както ние си казваме-тийнеджърки,се стремят да си хванат някой 'готин батко',който да ги издържа.Търсят 'ходещи портфейли'.
    Не мога да повярвам,че около мен има толкова такива хора.Вече една приказка не мога да кажа като хората,защото темата пак се обръща към материалното.
    Гр.

Yup криси..так са нещата...мн са тъпи хората и ще си останат такива
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Криси, спри да пишеш всяко изречение на нов ред, дразнещо е.
    Добре,де..Сори.
    Свикнала съм.
    аааа пак го направих..
    Не НЯМА повече.

True , true..
    Ама няма какво да направим.
    Да си се радват на (батковците с) паричките.Те губят.
    Ясно е ,че под бляскавата им обвивка се крие една празна душа.

*и да знам , че и аз пиша всяко изречение на нов ред , ама яко е , дем ит ;д*

Супер фен Аватара на storex
    Че има такива момичета - има, ама айде да не обиждате батковците с паричките, щото не всички са податливи да се подлъжат с подобни госпожички, може да си имаш пари и да си скромен и да не парадираш с тях, съгласете се...
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Аве и аз ги мраза такива материалисти,но за съжаление в днешно време всеки гледа да изкара от някаде без значение дали почтенно или не.И аз се хваля колко съм похарчил но не съм чак такъв хваляч.Все пак не гъмжа от пари но не се и уплаквам .Тъпа работа Всеки ден света става все по развратен и смотан така,че не бих се учудил ако наистина през 2012 година е края му.Защото ако света продалжи да съществува ще стане прекалено извратен,така че по добре нека да свърши и да продължим делатса си на "оня свят"

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми правилно е това, което си написала. Добре, че не съм заобиколен от такива хора, които смятат, че материалното е най-важно! А пък нали в тия времена това е начина да се изпъкнеш пред някого..

Re: Материалисти.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Гр.

Подкрепям те и при мен е така, но просто се отдалечавам от тях

Разбира се, че всеки човек го интересува поне малко материалното. Много ясно, че има хора, които направо това им е станало цел в живота. Сега сме обградени с много такива "индивиди". Но какво можем да направим!?! Те сами определят какво ще харесват и за какво ще се борят. Ние сме само малко хора, които не одобряват това. Надявам се тези материалисти да се съвземат и да започнат наистина живота, макар че това едва ли ще стане...
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Повече от фен
    Ти пък откри топлата вода с тая тема...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Апък ти с тоя пост се абонира за ново братче/сестриче.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от anenceto92
    да имаш пари и да си скромен?!
    Те тези, които наистина имат пари, не им личи, щот не са комплексари и не им пука.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Апък ти с тоя пост се абонира за ново братче/сестриче.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Град
    around the world !
    Съгласявам се с 1 коментар по-горе, че парите са начин на комплексар да изпъкне. С парите може да си позволи много неща, нали ? - Дрешки, момиченца по него.. бля-бля, а като ги няма тези "хитринки" някак си не е пълно ежедневието му. (Тук говоря за някои батковци или по-скоро чичковци, които нямат истинска ЖЕНА до себе си и прибягват до ДЕЦА ! ) Просто на едно такова ДЕТЕ няма с какво друго да му привлече вниманието, ако не го залъже с нещо .. Колкото до материалистичните хора - Да, всички сме малко или много такива, жалко за тези, които са МНОГО, защото целият им свят се върти около едно и също нещо и тяхното житейско правило явно е - Колкото повече, толкова повече .. Глупаво е като цяло, но е неизбежно, за много хора това стана начин на живот, пренебрегват се чувствата, истинските и стойностни неща в живота. Ами.. шанс, след време когато видят какво са изпускали, ще се бият в главата са пропиляното време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си