.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

няма по полдо същество от жената

С всеки изминал ден се убеждавам че жените са толкова подли и двулични същества че няма на къде просто имал съм до сега 3 връзки и трите не завършиха много приятно за мен естественно.Първата беше половин година хванах я че ме лъже и ми изневерява теглих и шута после почна да ме моли за втори шанс дадох и го но пак стана същото и вси чко беше до тук.Втората ми връзка беше така да се каже от растояние тя учеше в англия и се виждахме рядко когато си идваше в България точно един ден преди да направим 7 месеца почна да ми обяснява как така само се нараняваме и че било по добре и за двамата да се разделим тръдно го приех но го преодолях и това.Последната ми сериозна връзка (поне аз си мислех така) приключи буквално преди няколко дни не се виждахме често защото техните не я пускали да излиза никата бяхме заедно 3 месеца и половина и накрая разбрах че има връзка от 2 години с един който е с 4 години по-голям от нея вярвайте ми в момента съм толкова бесен и растроен че няма на къде просто всички около мен ме лъжат и се опитват да ме използват дори и тези който ми се пишат "приятели" правят интриги и после аз излизам виновен.Мамаму стара не искам кой знае колко искам само да имам човек до себеси който да разчита на мен както и аз на него и да се обичаме без лъжи, изневяри и подобни глупости защото според мен това са глупости а какво получавам само и единственно лъжи и ножове в гърба писна ми от всичко това вече незнам какво да правя

П.П. Знам че правописът ми е зле няма нужда да ми го казвате.
    П.П2 Аз съм момче не момиче и който го интересува съм на 18 години
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Сам позволяваш да те лъжат.

Животът е адът описан в Библията!

Подли и двулични, брат, но без жените неможем ..
    Don't mess with the best !

не е хубаво така да ни поставяш под един знаменател, просто не си намерил подходящото момиче за теб, но спокойно и това ще се случи

ПС нямаш си и представа колко сте жестоки вие-момчетата с нас-момичетата понякога...
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Айде сега , всички позволяваме да ни лъжат понякога..
    Пич,вземи се в ръце.
    Имал си връзка само с 3 момичета,а вече смееш да ни слагаш всички под общ знаменател.
    Всички сме гадни понякога.Случва се ,но животът продължава.
    Не си попаднал на правилното момиче все още , стискай зъби ,а занапред - просто не им позволявай да ти влезнат толкова лесно под кожата.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Пич,вземи се в ръце.
    Имал си връзка само с 3 момичета,а вече смееш да ни слагаш всички под общ знаменател.
    Не си попаднал на правилното момиче все още , стискай зъби ,а занапред - просто не им позволявай да ти влезнат толкова лесно под кожата.
    Така е, всички позволяваме понякога. Става страшно, когато стане перманентно. При автора явно е точно така.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    не е хубаво така да ни поставяш под един знаменател, просто не си намерил подходящото момиче за теб, но спокойно и това ще се случи

ПС нямаш си и представа колко сте жестоки вие-момчетата с нас-момичетата понякога...
    +1

Наистина е така. Не всички сме еднакви, просто си попадал все на боклуци... Един ден ще срещнеш точното момиче
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Кофти късмет,ама си е твой.Все се хващваш с някви флиорци

Град
    София
    може да е така може да не сте еднакви но всички си падате по ку*венските номера да бъдем честни до колкото се отнася до това какво ви причиняваме ние някой замислял ли се е че може да е в следдствие на това че сме били наранявани прекалено много да бъдем честни момчетата сме по лесно раними от момичетата това е факт не успорим друг е въпроса че ние прикриваме много умело чувствата си за да неиздаваме слабостите си защото те могат да бъдат използвани срещу нас много лесно
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Явно в тоз форум само добри момичета. Как една не си призна, че е злобна?

Голям фен Аватара на producenta
    Те жените са злобни с тебе щото пишеш подбни теми!

Научи как да се отнасяш с тях,пък да видим дали ще са злобни!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Само не се карай, това беше ирония и ако имаше поне малко мозък, щеше да го проумееш и да не пишеш глупавия си пост.

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от Mo0nlight
    Само не се карай, това беше ирония и ако имаше поне малко мозък, щеше да го проумееш и да не пишеш глупавия си пост.
    Ши Ву мой научи ме!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен
    Град
    <3
    Напълно те подкрепям,без това за общото изказване и еднаквостта. Но...да,повечето са тъпи лигли.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ама вие жените защо си мислите, че сте различни? Хахаха всеки път ми става смешно... "Не слагай под общ знаменател бла бла" Еднакви сте. За това като ви кажат, че сте единствени и откачате от кеф, защото генетично ви е заложено да сте еднакви.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Просто не си попаднал на подходящите Споко и тва ще стане.
    Успех
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Откри топлата вода и ти, братле . Подли са ...

Град
    Непостоянно
    човече от 3 връзки обедини целия женски сввят в 15 реда във форум.. радваш ме
    .!.

Цитирай Първоначално написано от fc
    Ама вие жените защо си мислите, че сте различни? Хахаха всеки път ми става смешно... "Не слагай под общ знаменател бла бла" Еднакви сте. За това като ви кажат, че сте единствени и откачате от кеф, защото генетично ви е заложено да сте еднакви.
    +1

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ама разбира се,че сме създадени да съботираме всички мъже.Тц дори не може и дума да става,че сме различни,както уж и вие сте,но въпреки всичко всяка наранена мацка твърди,че всички мъже са еднакви дам дамм.Забавно е.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ние момичетата твърдим, че всички мъже са такива и такива.Вие момчетата твърдите, че всички момичета са такива и такива.Но всички знаем, че донякъде не е така.Както казаха, това си е късмет и си е твой.Попадаш на неподходящи за теб.Спри да "търсиш" - каквото има да става ще стане.До тогава може само да се чувстваш наранен.Съдба.И аз ще кажа - не ни слагай всички под един знаменател.
    Big or small, lies are lies!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    човече от 3 връзки обедини целия женски сввят в 15 реда във форум.. радваш ме
    Говоря за 3 сериозни за еднодневките не говоря :P

Цитирай Първоначално написано от Mo0nlight
    Цитирай Първоначално написано от fc
    +1
    хм.. не, че нещо, но жена ви е родила .. едва ли сте клонирани
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Много си им ходил по гъза брат нали ? Усеща ли са че си слаб и прекалено превързан към тях.Казвал съм и винаги съм казвал една жена разбере ли че толкова много значи за теб че си и паднал в краката ще ти ебе майката.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от stup1fy
    Пич,вземи се в ръце.
    +1
    love is gone!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си