- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма по полдо същество от жената
еми да различни сме.. не сме ли.. просто незнаеш какво да търсиш.. кво очаквате сичките като се бутате при някви руси синеоки курвета.. ? сериозна връзка.. ? ХАХА успех ве... не казвам че сме някви напълно невинни но има и свястни момичета не са само такиа гадни подли съществаПървоначално написано от fc
апък ако тряя говорим .. има и момчета със същите прояви така че релакс.. вина и от двете страни има
![]()
нещо поумнях ли ко
пък за човека дето е прайл темата.. ко се сдухваш ве.. да не ти пука ше си намериш супер яката мацка и ше сте си двамата и шсе обичате много много многовреме просто
Ех, какви сте ми уникалнички всичките. Родителите ви сигурно много се гордеят какви "различни" дечица си имат ...
Всички сте еднакви, дори мъжете и жените започвате да се сливате в едно съвременно, упаднало, търсещо-внимание същество с ненаситен апетит към драмата и низките страсти.
No coment...![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
Ми смятай, за да имаш еднодневки значи и ти си толкова сериозен, ми я предстви си някоя от тия еднодневки е искала нещо повече от тебе и ти си я отрязал, не е ли същото ? Излиза, че си бройкаджия, а тва е доста противна мъжка черта. Тия клишета жените били подли, били нз си кви тооолкова отдавна им се изсмивам, че нз даже как още има хора, които дрънкат такива тъпотии.. всичко е толкова строго относително, но неееееееее... дай да сложим пак всички под едно щото нали таковата 2-3 ме преметнаха, ми и 10 да са същата работа. Сопрете се вече бе `ораПървоначално написано от ivakavlad
![]()
![]()
.!.
Абе, момчета, като сме гадни, зли и подли, а вие сте толкова раними, чувствителни и нежни души, които никога не биха наранили една жена, ако не сте наранени преди това... що просто не се вземете един друг? Я си хванете по един мъж, спрете да ни тичате подир фустите. Бъдете гейове! Бъдете с по-добрата половина от човечеството!![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Става ли да съм биПървоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Става, разбира се. Каквото ти доставя удоволствие.Първоначално написано от producenta
Но дори и гей, рано или късно ще намерите за какво да мрънкате и срещу собствения си пол.
Жените не знаят какво искат,а мъжете никой не ги разбира.Първоначално написано от LadyDi
Свиквай!
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Аз отдавна съм свикнала. Разликата е, че не се оплаквамПървоначално написано от producenta
![]()
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА! А на който не му изнася, да се ориентира към входната врата.
ии тва го каза щото си бил с всички ? !няма по полдо същество от жената
.. то че има подли , има .. ама да не са само жените![]()
ВСЕКИ човек е уникален по свой собствен начин .. ти НЕ МОЖЕШ да кажеш, че всички жени са еди - кви си и мъжете са не знам си кви ..
ми НЕ са еднакви .. нито мъжете , нито жените
просто винаги съм се чудила как може повечето да остават с такова впечатление .. ?!
.. ама нали ти си ги избираш такива, що се оплакваш
.. баси, ти си на 18 .. ми то ако от сега мислиш така, нищо няма да постигнешвсе ще си с тая нагласа , че жените са такива и онакива .. ми като си мислиш така , ТАКА ще е ..
Започни да мислиш по - разумно, престани да се оплакваш, намери си хоби и изгледай филма "The Secret" ..
Успех от мен !![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Я не се оплаквам от нищо баце,дай две бири и музиката да свири.Която ма уважава е свестна,другите да барат шпека.![]()
Към входа или изхода?Първоначално написано от LadyDi
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
![]()
![]()
![]()
![]()
цялата тема, без мненията на автора са...![]()
У дома се влиза и се излиза през една врата. У вас как е?
Ти вратите остави на мен!Първоначално написано от LadyDi
Ся да не разказвам историята за Сийка и входа ная цум![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Тази тема е ужасно безсмислена бтв.
Еми да. Аз за това пиша в неяПървоначално написано от w0sh
![]()
Придаваш и смисъл.
има много по-подли същества от жените.
Примерно императора от междузвездни воийни.
Пък той е мъж.
висчко си е до личност
+++ ^^Първоначално написано от w0sh
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И Мазньо - от "Гумените мечета".Първоначално написано от w0sh
Мазньо беше само инструмент на главния лош.
Ама му забравих името.
Важното е че гумените мечета друсаха яко.
И аз му забравих името... Негово подло височество.
Източник уикипедиа.the main antagonist of both Dunwyn and the Gummis is Duke Sigmund Igthorn