- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма по полдо същество от жената
На българскии, на български как бешеПървоначално написано от w0sh
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Херцог Трън постоянно се опитва да се докопа до рецептата на сока, който да помогне на него и армията му от огри да пленят Дънуин. Нещастният лакей на Трън — дребният огър Мазнислав (галено Мазньо) — винаги е на разположение за дегустиране на нови рецепти, което го превръща ту в огър с розова вълна, ту в ракета и т.н.
\Първоначално написано от w0sh
/
=D>
Детството се върща в спомените ми.
Колко невинен бях тогава.
Аз цял ден въртя песничките от филмчетата на Дисни - Патешки истории, Гумените мечета, Чип и ДейлПървоначално написано от w0sh
Отклонихме се от темата...
Пък аз цял ден въртя някви супер счупени неща.
И нищо невинно няма в тях.
Жените дето си мислите, че сте добри сте психопатки. Не го осъзнавате просто...
+1Първоначално написано от Mo0nlight
![]()
"На теория всички се разбират.На практика всеки си гледа интереса."Първоначално написано от Mo0nlight
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да точно така подли гадни курви са всички момичета.Брат не се надявай на любов от някоя защото те не могат да обичат.Няма момиче,което да си заслужава и просто да й вярваш.Всички лъжат и после момчетата сме били виновни !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Ти си кретен.Първоначално написано от goGu
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо да съм кретен защото казвам истината ли ?Първоначално написано от ShtrudeL
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Първо ...
всички около мен ме лъжат и се опитват да ме използват дори и тези който ми се пишат "приятели" правят интриги и после аз излизам виновен.
ми ти им го позволяваш ???![]()
![]()
Замислял ли си се над това ?
![]()
Второ ...
Мамаму стара не искам кой знае колко искам само да имам човек до себе си който да разчита на мен както и аз на него и да се обичаме без лъжи, изневяри и подобни глупости защото според мен това са глупости а какво получавам само и единственно лъжи и ножове в гърба писна ми от всичко това вече незнам какво да правя
Това не ти дава правото да слагаш под общ знаменател всички жени ...
Пък има доста време пред теб да намериш твоето момиче ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
много си прав , съжалявам да го кажа . има изключения ,разбира се , но ти е бил куц късмета ,наистина.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Да.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=273488
тази тема разкрива мъжката чувствителност и женската безмерна подлост .. вие "наранените", би ли ви било приятно да ви срваняват с автора на тази тема??
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Първоначално написано от evi_vd
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Първоначално написано от ivakavlad
Ам пич, стани гей като всички момичета са ти в черния списък![]()
затова цял живот търсим тази която няма да ни предаде .
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Междодругото те ме зарязват винаги важно е как подходиш сега да обясня какво имам в предвид под едно дневки не говоря за секс за една нощ както повечето си мислите аз даже съм девствен при всяка връзка има тръпка и когато тръпката изчезне все едно връзката е умряла и почва всеки ден едно и също и разбираш че човека просто не е за теб ако ми схващате мисълта но ми писна от тези жалки подобия на връзки искам нещо сериозно а дори най добрият ми приятел ми заби нож в гърба сега съм напълно сам а едва ли не пренебрегвах собственното си щастие за да помогна на другите дори и семейството си пренебрегвах за да им оправям бакийте и с какво ми се отплатиха всички с един голям мазен к*р не искам много едно благодаря ми е досатъчно но не каквото и да направя все не е достатъчноПървоначално написано от woshata
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
лично на мен не ми пука с кой ще ме сравняват да и ние момчетата не сме розови ние сме си едни кръгли идиоти, кретени, нещастници в някой отношения особенно щом се отнася до любовта но нито ние нито вие заслужаваме да бъдем наранявани заради това че някой иска да накара гаджето си да ревнува или да си отмъщава на бившата му и да реве по цели нощи заради това че е с друга и не е имал смелоста да сложи край затова е решил да се отърве от нея като и изневери и се погрижи тя да разбереПървоначално написано от evi_vd
П.П в това число се причислявам и аз като изключим това с изневярата
П.П2 самоче вие жените се отличавате от нас с изключителна жестокост нека си говорим всичко както си е
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
тука трябваше да си замълчиш![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
а да и забравих да кажа още нещо не постнах темата за да се псувате и обиждате ако зачетете по внимателно първият пост може и да ви стане ясно защо я постнах ще помоля модераторите от тук на татък който постне нещо безмисленно като "+1", "+2", само цитат или някоя подобна глупост поста му да бъде изтриван
Не те е срам. Може ли така подло да крадеш бъдещият ми цитат отправен към умнизмите на fc (мисля че така се пишеше).Първоначално написано от evi_vd
![]()
Защото ме дразни с тези свои меко казано леко плиткоумни изказвания. Всички жени били правени по калъп и бла бла бла. Да бе, сигурно. Мен например като мъж не ми е приятно да ме сравняват
като подобни повърхностни типове, които е описал автора на темата от линка ама както според разни тук всички жени са еднакви така и според други всички мъже са еднакви. А понякога срещам такива индивиди че ме е срам да кажа че съм еднакъв пол с тях.
В грешка си пич, и то в доста голяма. Както мъжете така и жените са ХОРА, а не някакви други същества. Въпреки че в митовете и легендите се твърди че мъжете сме от Марс, а жените отПървоначално написано от ivakavlad
Венера ние все пак не сме толкова различни. Има и от едните мъже и от другите мъже, и от едните жени и от другите жени. Това че всички мъже или всички жени били еднакви е някакво супер детско изказване дошло от мислите на някои наранен мъж,по точно момче или наранена жена,по точно момиче. Всички хора са различни, защото всичко си е строгоиндивидуално и само близнаците си приличат, но даже и те твърде малко. Е, понякога егоистичното в нас се обажда и
обикновенно другият е наранен. Няма значение какъв пол е. Така че този послепис е лееееко неправилен и е повлиян само от разочарованието и състояниети ти в момента. Да ние всички сме
абсолютно ралични един от друг, но като човешки същества имаме и много общи черти, но те не се определят от това кой е мъж и кой жена, а от това че всички сме вид примати, тип Хомо Сапиенс Сапиенс или както за по кратко се наричаме ХОРА.Често само външният вид и
схващанията на обществото за характерите ни ни различават, но често сме доста еднакви.
Ох да все едно и също се тъпче.Банално е,но не всички сме еднакви.Също така и мъжките курви не са малко.Признавам,че жените сме опасна мафия,но просто си попаднал на някакви мърши.Има и супер точни мадами,както има и супер точни пичове.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love