.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    В грешка си пич, и то в доста голяма. Както мъжете така и жените са ХОРА, а не някакви други същества. Въпреки че в митовете и легендите се твърди че мъжете сме от Марс, а жените от
    Венера ние все пак не сме толкова различни. Има и от едните мъже и от другите мъже, и от едните жени и от другите жени. Това че всички мъже или всички жени били еднакви е някакво супер детско изказване дошло от мислите на някои наранен мъж,по точно момче или наранена жена,по точно момиче. Всички хора са различни, защото всичко си е строгоиндивидуално и само близнаците си приличат, но даже и те твърде малко. Е, понякога егоистичното в нас се обажда и
    обикновенно другият е наранен. Няма значение какъв пол е. Така че този послепис е лееееко неправилен и е повлиян само от разочарованието и състояниети ти в момента. Да ние всички сме
    абсолютно ралични един от друг, но като човешки същества имаме и много общи черти, но те не се определят от това кой е мъж и кой жена, а от това че всички сме вид примати, тип Хомо Сапиенс Сапиенс или както за по кратко се наричаме ХОРА.Често само външният вид и
    схващанията на обществото за характерите ни ни различават, но често сме доста еднакви.
    браво браво
    точно това ми се искаше да напиша, но е мн дълго и ме мързеше
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    Бикини-Ботъм
    С пълно право си се ядосал на женския род като цяло..
    Просто все още ти е прекалено гадно,за да откриеш и нещо хубаво в нас,но в живота все има някакво равновесие и след гадостите ще се появи и някое ангелче,с което да се дундуркате и да сте щастливи поне за малко.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Еми стани к**вар...това ви е тактика на всички .Като ви нарани една жена или повече,да наранявате всяка следваща,без да е виновна,а всъщност и лудо влюбена във вас...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Междодругото те ме зарязват винаги важно е как подходиш сега да обясня какво имам в предвид под едно дневки не говоря за секс за една нощ както повечето си мислите аз даже съм девствен при всяка връзка има тръпка и когато тръпката изчезне все едно връзката е умряла и почва всеки ден едно и също и разбираш че човека просто не е за теб ако ми схващате мисълта но ми писна от тези жалки подобия на връзки искам нещо сериозно а дори най добрият ми приятел ми заби нож в гърба сега съм напълно сам а едва ли не пренебрегвах собственното си щастие за да помогна на другите дори и семейството си пренебрегвах за да им оправям бакийте и с какво ми се отплатиха всички с един голям мазен к*р не искам много едно благодаря ми е досатъчно но не каквото и да направя все не е достатъчно
    Първо, пич, за Бога, как успя да напишеш едно изречение на толкова редове!?!?
    Второ, каква сериозна връзка на твоите не-знам-колко-найсет години? Какво разбираш под сериозна връзка? Нещо повече от 1 месец???
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Наивен си и се доверяваш прекалено лесно. Другият път я накрай да ти спечели доверието, както и ти се бори за нейното. Не си мисли още от началто, че това е ТЯ, и че ще ти даде всичко, от което имаш нужда. Не си мисли, че понеже я харесваш или имаш някакво ''предчувствие'', понеже е хубава и миличка, понеже ти казва, че са я наранявали, понеже те моли да не го правиш и ти, понеже ти казва, че иска нещо сериозно, наистина го мисли.
    Ако се замислиш, тези неща,които написах,ги казват много момичета. Това, обаче не значи, че тя няма да го направи с теб. За да кажеш, че една връзка е сериозна, и за да й имаш такова доверие,каквото ти явно си имал към миналите три, трябва да мине много време.
    Не си длъжен да пренебрегваш семейство и приятели заради 1-2 месечна връзка. Ти още дори не я познаваш.
    Момичета много и връзки още много ще имаш. Живота е пред теб. Жените/момичетата не са еднакви, защото всички са различни хора, възпитани по различен начин, с различни ценности и отношение към нещата.
    Стегни се живота е хубав, ще я намериш някой ден. Едва на 18 си.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SomewhereInTime
    Стегни се живота е хубав, ще я намериш някой ден. Едва на 18 си.
    18!

Цитирай Първоначално написано от coolness
    Еми стани к**вар...това ви е тактика на всички .Като ви нарани една жена или повече,да наранявате всяка следваща,без да е виновна,а всъщност и лудо влюбена във вас...

е ето това им е проблема на всички така наречени "невинни мъже"... абе я се огледайте малко.. една го наранила, той се държи дръпнато с всички... една напрайла т'ва др, напрайла он'ва и ай всички сме на едно място, всички сме еднакви, еднотипни курви без сърце и грам морал... не ви ли писна, не се ли чуствате поне малко неудобно пред момичетата, които така казано ви вървят по свирката и ви боготворят, а вия само наранявате с нелепите си изказвания и глупавите действия ... да аз мога да кажа и аз така мъжете са еднакви ... искат само секс и др не ги интересува... държат се с нас като парцали... ама не смятам да го правя, защото има и момчета които са по различни от тези на които се натъкваме секи ден... тъпи и надути фешъни дето сменят по 12 на ден защото са много секси... пффф ай спрете са...

п.п: не ми правете забележка за правописа моля.. не съм в час по български...
    п.п2: до темата ми като не си намерил подходящото момиче не се прави на много интересен, защото не си... место да седиш пред компютъра и да пишеш абсурдни теми, земи се огледай малко около теб, и ще видиш че всеки човек е неповторим по свой начин... може да има прилика в характера като др човек или нещо др, но никой не е еднакъв... това че в днешно време е пълно с курви без морал не значи че всички сме станали такива... пак и те не мисля, че го правят за удоволствие толкова колкото за слава и внимание, но някак си не се усещат, че пропадат в хорските очи по ужасен начин, и место хубава слава те получават точно обратното... търси и ще намериш... не стой на едно място и не чакай някоя да ти падне от тавана в скута, и да ти каже че те обича...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Напълно те разбирам и знам какво ти е,аз съм в същото положение и не мога да помогна

Оххх,може да съм жена,но те подкрепям.Повечето жени са уникално злобни,подли и т.н. ,но това е сега може би и аз съм такава,просто до сега не съм срещнала момиче ,което да ме изкефи,да е мила ,добра ,умна ,печена ... може би ги има някъде в приказките знам ли и аз
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от goGu
    Да точно така подли гадни к**ви са всички момичета.Брат не се надявай на любов от някоя защото те не могат да обичат.Няма момиче,което да си заслужава и просто да й вярваш.Всички лъжат и после момчетата сме били виновни !!
    Ти си кретен.

Защо да съм кретен защото казвам истината ли ?
    Не,защото си заблуден и очевидно не си изпитал много неща,за да приказваш подобни глупости. Както и повечето мъжаги,обадили се в темата.

Авторе - няма жени,няма мъже - има ТЯ и ТОЙ

Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Цитирай Първоначално написано от coolness

е ето това им е проблема на всички така наречени "невинни мъже"... абе я се огледайте малко.. една го наранила, той се държи дръпнато с всички... една напрайла т'ва др, напрайла он'ва и ай всички сме на едно място, всички сме еднакви, еднотипни к**ви без сърце и грам морал...
    Изводът е,че хората в огромен процент от случая са самонавиващи се до откачане. Хах,мъжки или женски номера. И двете са елементарни защити комплекси на организми на хора,които емоционално не могат да се преборят с нищо.

П.С. Като искате да не сте под общ знаменател (от който и да е пол), не ползвайте местоименията "нас" , "вас", "ние" и "вие", хитри хора.

П.П.С. Подкрепям автора на темата, но да се научи да пише като човек. Съжалявам, пич, попаднал си на пачи.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rapture
    Оххх,може да съм жена,но те подкрепям.Повечето жени са уникално злобни,подли и т.н. ,но това е сега може би и аз съм такава,просто до сега не съм срещнала момиче ,което да ме изкефи,да е мила ,добра ,умна ,печена ... може би ги има някъде в приказките знам ли и аз
    Такова момиче има в приказките на Андерсен и в любовните романи най-накрая се намери една жена която да си каже истината каквато си е това е рядкост.
    Що се отнася до правописът ми още в първият пост казах че знам че не ми е добър пиша бързо и много рядко слагам каквито и да било препинателни знаци така правя и когато ми дойде музата и почна да пиша но след това ги слагам но това е друга тема.
    Доколкото за предложението да стана ку**ар не ми се нрави особенно много а и също така и не ми се отдава особенно много.
    За това че съм едва на 18 и има време и че все някога ще срещна точното момиче да може и да е така но това не ми пречи да ме боли и да изфарям от желание да убия някой и да навра всичките ми така наречени "приятели" там от кадето са се родили.
    Може да си мислите че всичко това съм го написал защото съм афектиран но не е това просто исках да изразя какво чувствам може да съм едва на 18 но за тези 18 години съм минал през деведте кръга на ада на бащами не му пука нито за мен нито за брат ми никога не му е и пукало за последните 7 години съм го виждал 5-6 пъти и то предимно в съда знаете ли какво е баща ви да е в кръчмата пред вас да пие мастика и мента или така нареченият облак да му поискате 45 стотинки да си вземете една кренвишка и той да ви изгони да го гледате как се прибира всяка божа вечер пиян на мотика едвам гледайки за ходенето да не говорим.
    От 14 годишен работя за да помагам на майка ми и брат ми.Правех всичко за да помогна и на подобито на мой "приятели" а те се правят на кой съм аз пренебрегвал съм всички за да им помогна на тях себе си семейството си а накрая разбирам че съм бил интригант и само съм търсел как да им забия нож в гърба.
    Не споделям с никой освен с майка си защото като кажа неща на който и да била вече едва ли не цяла София знае това което съм казал и то доста украсено а съгласете се с мен че е едно да споделяш с родител друго е да споделиш с приятел.
    Всичко при мен е обърнато с главата на доло меко казано и ми казвате да бъда спокоен че всичко щяло да се оправи преди и аз си мислех така че след време всичко ще се подреди но честно казано вече много се съмнявам в това.
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Оплаквате се , просто защото все попадате на МНД ( :

Инфо: http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B5%D0%94%D0%B5

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Т'ва търсите=>т'ва намирате! Всички момчета търсите лесната и удобната, после тя става най-ГоЛЯмата курва за вас.Искате да задоволите нагона си,а после кой от къде е.Тъпа мъжка логика.Нямате право да се оплаквате.За съжаление,познавам такива индивиди,като вас...Двама мои познати започнаха да се басират едва ли не,на кой първо щяла да пусне една лигла.Ех,мъчно ми е напру и напра'о... И после започвате да ни плюете до една...Адски идиотска постъпка.

Така е брат ми ,жената не е като човека.Истината е че те всички нараняват добрите момчета независимо че никога не си го признават.Най-добре са бройкаджиите-чукаш-заебаваш и не ти пука

Град
    Там, където не си...
    Напълно те подкрепям,без това за общото изказване и еднаквостта. Но...да,повечето са тъпи лигли.
    Тебе бих те сложила в графа "Остроумни" лигли и лигльовци.

И по темата: Добре де, добре...Гадни сме...
    Мразим, изневеряваме, к**ви сме, не знаем какво искаме, мамим и какво ли още не...но почакай...това е само една част от жените...Би ли погледнал и в другата?
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Аз никога не бих изневерила И не лъжа гаджето си

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ChimeRa
    Напълно те подкрепям,без това за общото изказване и еднаквостта. Но...да,повечето са тъпи лигли.

Мразим, изневеряваме, к**ви сме, не знаем какво искаме, мамим и какво ли още не...но почакай...това е само една част от жените...Би ли погледнал и в другата?
    Няма да погледне. Ритнали са го по камбанките.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    мога да поспоря с подписа ти .. технически майка ти е там когато се раждаш поне така че това прави .. ти и майка ти .. 1+1 .. нз по късно за това ..
    трябва да си по внимателен при подбора на приятелките си и явно не си ги опознавал достатъчно преди да тръгнете щом не знаеш че си имат приятели а за връзките от разтояние .. - че ти какво очакваше ??
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: няма по полдо същество от жената

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    С всеки изминал ден се убеждавам че жените са толкова подли и двулични същества че няма на къде просто имал съм до сега 3 връзки и трите не завършиха много приятно за мен естественно.Първата беше половин година хванах я че ме лъже и ми изневерява теглих и шута после почна да ме моли за втори шанс дадох и го но пак стана същото и вси чко беше до тук.Втората ми връзка беше така да се каже от растояние тя учеше в англия и се виждахме рядко когато си идваше в България точно един ден преди да направим 7 месеца почна да ми обяснява как така само се нараняваме и че било по добре и за двамата да се разделим тръдно го приех но го преодолях и това.Последната ми сериозна връзка (поне аз си мислех така) приключи буквално преди няколко дни не се виждахме често защото техните не я пускали да излиза никата бяхме заедно 3 месеца и половина и накрая разбрах че има връзка от 2 години с един който е с 4 години по-голям от нея вярвайте ми в момента съм толкова бесен и растроен че няма на къде просто всички около мен ме лъжат и се опитват да ме използват дори и тези който ми се пишат "приятели" правят интриги и после аз излизам виновен.Мамаму стара не искам кой знае колко искам само да имам човек до себеси който да разчита на мен както и аз на него и да се обичаме без лъжи, изневяри и подобни глупости защото според мен това са глупости а какво получавам само и единственно лъжи и ножове в гърба писна ми от всичко това вече незнам какво да правя

П.П. Знам че правописът ми е зле няма нужда да ми го казвате.
    П.П2 Аз съм момче не момиче и който го интересува съм на 18 години
    От жените стигна до приятелитее...и айде да не ставаме сексисти, че ако ние момичетата започнем да плюем по вас момчетата, ще ви удавим...

Просто не си намерил точния човек.Не всички жени са "подли същества" както ти ни описваш.Има много свестни,честни и добри момичета.Не се отчайвай,за всеки влак си има пътници.Не можеш да щракнеш с пръсти и момичето да ти падне от небето.Имай търпение !

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от ChimeRa

ако я показвахте по-често
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Варна
    Оф, до гуша ми дойде от тая тема и от комплексираните младоци, дето пишат в нея.
    Жените били к*рви, жените били подли, жените били не знам си кво. Ае, кат не можете да ни понасяйте, хващайте пътя.

Значи когато една жена не ви въври подир г*за да ви обслужва както ви е кеф, става подла, гадна, цинична и материалистка. Ем, да, такива сме. Въпрос на оцеляване. Законът на джунглата.

Не ви ли писна да я дъвчете тая тема? Дотам стигнахте, че жените да си признаваме, че сме такива. Айде, моля ви се, на мама момченцата. Стойте си при мама, мама да ви бърше нослетата. Оставете ги жените като не сте порастнали достатъчно, че да знаете как да накарате една жена да желае само вас.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Тъпа мъжка логика.
    Не искам да имам нищо общо с тази тема,ама тоя цитат си заслужава поста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си