- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма по полдо същество от жената
браво бравоПървоначално написано от Niakoitam
точно това ми се искаше да напиша, но е мн дълго и ме мързеше![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
С пълно право си се ядосал на женския род като цяло..
Просто все още ти е прекалено гадно,за да откриеш и нещо хубаво в нас,но в живота все има някакво равновесие и след гадостите ще се появи и някое ангелче,с което да се дундуркате и да сте щастливи поне за малко.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Еми стани к**вар...това ви е тактика на всички .Като ви нарани една жена или повече,да наранявате всяка следваща,без да е виновна,а всъщност и лудо влюбена във вас...
Първо, пич, за Бога, как успя да напишеш едно изречение на толкова редове!?!?Първоначално написано от ivakavlad
![]()
![]()
Второ, каква сериозна връзка на твоите не-знам-колко-найсет години? Какво разбираш под сериозна връзка? Нещо повече от 1 месец???
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Наивен си и се доверяваш прекалено лесно. Другият път я накрай да ти спечели доверието, както и ти се бори за нейното. Не си мисли още от началто, че това е ТЯ, и че ще ти даде всичко, от което имаш нужда. Не си мисли, че понеже я харесваш или имаш някакво ''предчувствие'', понеже е хубава и миличка, понеже ти казва, че са я наранявали, понеже те моли да не го правиш и ти, понеже ти казва, че иска нещо сериозно, наистина го мисли.
Ако се замислиш, тези неща,които написах,ги казват много момичета. Това, обаче не значи, че тя няма да го направи с теб. За да кажеш, че една връзка е сериозна, и за да й имаш такова доверие,каквото ти явно си имал към миналите три, трябва да мине много време.
Не си длъжен да пренебрегваш семейство и приятели заради 1-2 месечна връзка. Ти още дори не я познаваш.
Момичета много и връзки още много ще имаш. Живота е пред теб. Жените/момичетата не са еднакви, защото всички са различни хора, възпитани по различен начин, с различни ценности и отношение към нещата.
Стегни се живота е хубав, ще я намериш някой ден. Едва на 18 си.
18!Първоначално написано от SomewhereInTime
![]()
Първоначално написано от coolness
е ето това им е проблема на всички така наречени "невинни мъже"... абе я се огледайте малко.. една го наранила, той се държи дръпнато с всички... една напрайла т'ва др, напрайла он'ва и ай всички сме на едно място, всички сме еднакви, еднотипни курви без сърце и грам морал... не ви ли писна, не се ли чуствате поне малко неудобно пред момичетата, които така казано ви вървят по свирката и ви боготворят, а вия само наранявате с нелепите си изказвания и глупавите действия ... да аз мога да кажа и аз така мъжете са еднакви ... искат само секс и др не ги интересува... държат се с нас като парцали... ама не смятам да го правя, защото има и момчета които са по различни от тези на които се натъкваме секи ден... тъпи и надути фешъни дето сменят по 12 на ден защото са много секси... пффф ай спрете са...
п.п: не ми правете забележка за правописа моля.. не съм в час по български...
п.п2: до темата ми като не си намерил подходящото момиче не се прави на много интересен, защото не си... место да седиш пред компютъра и да пишеш абсурдни теми, земи се огледай малко около теб, и ще видиш че всеки човек е неповторим по свой начин... може да има прилика в характера като др човек или нещо др, но никой не е еднакъв... това че в днешно време е пълно с курви без морал не значи че всички сме станали такива... пак и те не мисля, че го правят за удоволствие толкова колкото за слава и внимание, но някак си не се усещат, че пропадат в хорските очи по ужасен начин, и место хубава слава те получават точно обратното... търси и ще намериш... не стой на едно място и не чакай някоя да ти падне от тавана в скута, и да ти каже че те обича...![]()
Напълно те разбирам и знам какво ти е,аз съм в същото положение и не мога да помогна![]()
Оххх,може да съм жена,но те подкрепям.Повечето жени са уникално злобни,подли и т.н. ,но това е сега може би и аз съм такава,просто до сега не съм срещнала момиче ,което да ме изкефи,да е мила ,добра ,умна ,печена ... може би ги има някъде в приказките знам ли и аз![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Не,защото си заблуден и очевидно не си изпитал много неща,за да приказваш подобни глупости.Първоначално написано от goGu
Както и повечето мъжаги,обадили се в темата.
Авторе - няма жени,няма мъже - има ТЯ и ТОЙ
Изводът е,че хората в огромен процент от случая са самонавиващи се до откачане. Хах,мъжки или женски номера. И двете са елементарни защити комплекси на организми на хора,които емоционално не могат да се преборят с нищо.Първоначално написано от DeViLgIlrL16
П.С. Като искате да не сте под общ знаменател (от който и да е пол), не ползвайте местоименията "нас" , "вас", "ние" и "вие", хитри хора.
П.П.С. Подкрепям автора на темата, но да се научи да пише като човек. Съжалявам, пич, попаднал си на пачи.
Такова момиче има в приказките на Андерсен и в любовните романи най-накрая се намери една жена която да си каже истината каквато си е това е рядкост.Първоначално написано от Rapture
Що се отнася до правописът ми още в първият пост казах че знам че не ми е добър пиша бързо и много рядко слагам каквито и да било препинателни знаци така правя и когато ми дойде музата и почна да пиша но след това ги слагам но това е друга тема.
Доколкото за предложението да стана ку**ар не ми се нрави особенно много а и също така и не ми се отдава особенно много.
За това че съм едва на 18 и има време и че все някога ще срещна точното момиче да може и да е така но това не ми пречи да ме боли и да изфарям от желание да убия някой и да навра всичките ми така наречени "приятели" там от кадето са се родили.
Може да си мислите че всичко това съм го написал защото съм афектиран но не е това просто исках да изразя какво чувствам може да съм едва на 18 но за тези 18 години съм минал през деведте кръга на ада на бащами не му пука нито за мен нито за брат ми никога не му е и пукало за последните 7 години съм го виждал 5-6 пъти и то предимно в съда знаете ли какво е баща ви да е в кръчмата пред вас да пие мастика и мента или така нареченият облак да му поискате 45 стотинки да си вземете една кренвишка и той да ви изгони да го гледате как се прибира всяка божа вечер пиян на мотика едвам гледайки за ходенето да не говорим.
От 14 годишен работя за да помагам на майка ми и брат ми.Правех всичко за да помогна и на подобито на мой "приятели" а те се правят на кой съм аз пренебрегвал съм всички за да им помогна на тях себе си семейството си а накрая разбирам че съм бил интригант и само съм търсел как да им забия нож в гърба.
Не споделям с никой освен с майка си защото като кажа неща на който и да била вече едва ли не цяла София знае това което съм казал и то доста украсено а съгласете се с мен че е едно да споделяш с родител друго е да споделиш с приятел.
Всичко при мен е обърнато с главата на доло меко казано и ми казвате да бъда спокоен че всичко щяло да се оправи преди и аз си мислех така че след време всичко ще се подреди но честно казано вече много се съмнявам в това.
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Оплаквате се , просто защото все попадате на МНД ( :
Инфо: http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%...B5%D0%94%D0%B5
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Т'ва търсите=>т'ва намирате!Всички момчета търсите лесната и удобната, после тя става най-ГоЛЯмата курва за вас.Искате да задоволите нагона си,а после кой от къде е.Тъпа мъжка логика.Нямате право да се оплаквате.За съжаление,познавам такива индивиди,като вас...Двама мои познати започнаха да се басират едва ли не,на кой първо щяла да пусне една лигла.Ех,мъчно ми е напру и напра'о...
И после започвате да ни плюете до една...Адски идиотска постъпка.
Така е брат ми ,жената не е като човека.Истината е че те всички нараняват добрите момчета независимо че никога не си го признават.Най-добре са бройкаджиите-чукаш-заебаваш и не ти пука![]()
Тебе бих те сложила в графа "Остроумни" лигли и лигльовци.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
И по темата: Добре де, добре...Гадни сме...
Мразим, изневеряваме, к**ви сме, не знаем какво искаме, мамим и какво ли още не...но почакай...това е само една част от жените...Би ли погледнал и в другата?
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
Аз никога не бих изневерилаИ не лъжа гаджето си
![]()
Няма да погледне. Ритнали са го по камбанките.Първоначално написано от ChimeRa
мога да поспоря с подписа ти .. технически майка ти е там когато се раждаш поне така че това прави .. ти и майка ти .. 1+1 .. нз по късно за това ..![]()
трябва да си по внимателен при подбора на приятелките си и явно не си ги опознавал достатъчно преди да тръгнете щом не знаеш че си имат приятели а за връзките от разтояние .. - че ти какво очакваше ??![]()
in defense of our dreams...
От жените стигна до приятелитее...и айде да не ставаме сексисти, че ако ние момичетата започнем да плюем по вас момчетата, ще ви удавим...Първоначално написано от ivakavlad
![]()
Просто не си намерил точния човек.Не всички жени са "подли същества" както ти ни описваш.Има много свестни,честни и добри момичета.Не се отчайвай,за всеки влак си има пътници.Не можеш да щракнеш с пръсти и момичето да ти падне от небето.Имай търпение !![]()
ако я показвахте по-честоПървоначално написано от ChimeRa
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Оф, до гуша ми дойде от тая тема и от комплексираните младоци, дето пишат в нея.
Жените били к*рви, жените били подли, жените били не знам си кво. Ае, кат не можете да ни понасяйте, хващайте пътя.
Значи когато една жена не ви въври подир г*за да ви обслужва както ви е кеф, става подла, гадна, цинична и материалистка. Ем, да, такива сме. Въпрос на оцеляване. Законът на джунглата.
Не ви ли писна да я дъвчете тая тема? Дотам стигнахте, че жените да си признаваме, че сме такива. Айде, моля ви се, на мама момченцата. Стойте си при мама, мама да ви бърше нослетата. Оставете ги жените като не сте порастнали достатъчно, че да знаете как да накарате една жена да желае само вас.
Не искам да имам нищо общо с тази тема,ама тоя цитат си заслужава поста.Първоначално написано от slun4ice_90