- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мъ и ти си едно противозачатъчно
Ако си пишете с някой по скайп и се влюбите един в друг,но не сте се виждали на живо и той/тя се окажат грозни,как бихте реагирали?
Ще забравите ли любовта и ще си кажете,мани го тва грозното!
Или няма да Ви направи впечатление.
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Огромна пробойна вплана ти.
влюбване по скайп.
Е щом не ми допадне е ясно, че ще ми направи впечатление. Но ето затова любовта по скайп е тъпо нещо.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ем, зависи от човека и в ква степен е грозенно ако има хубав характер и не е крайно трагичен.. няма да ми праи впечатление..
бтв любов по скайп втф омфг![]()
![]()
.!.
мн сте тъпи честно...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ми то може и да е сладък,ама пак да няма привличане,така че,ако се ,,обичаме,, по скайпа,ще държа и на реалността.Ще изляза няколко пъти с него,за да преценя дали може да излезе нещо.Ако ме привлича,не ми пука дали е грозен.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Понякога дори и умственният багаж не може да покрие външността.
Абе красотата и грозотата са мн относителни пониятия ако за мен един е грозен и ужасен за някоя друга може да е най-прекрасния човек на земята.Ама и само по скайп любов не става всичко е на психична основа по-скоро...![]()
Ти знаеш ли какво е любов и какво означава да се влюбиш...трябва да се прави разлика между любов, симпатия, привличане ...Първоначално написано от producenta
Знам до болка!Първоначално написано от bmwsasho
И защо питаш мен и какво искаш да кажеш?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
От личен опит...
Няма любов по-скайп. Това е пълен абсурд. Дори започвам да си мисля,че е малоумно реално погледнато...
П.П "Опит е името,с което много хора наричат грешките си."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
We got eh "F".Първоначално написано от producenta
We got eh "A".
We got eh "I", too..
And the only thing is missing is "L"ooser like you.
FAIL
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
и искаш да ми кажеш, че си се влюбил в няк'ва от скайп? Може би си се влюбил в монитора знам ли ..![]()
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
error ...Първоначално написано от producenta
![]()
![]()
Няма как ... има силно привличане, харесване ама докато не го видиш .. докоснеш няма как ??![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3