.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Искам съвет и помощ

Видях една подобна тема но тя не ми върши работа и затова реших да напиша моя проблем така ...

Мама и тате снощи се скараха много жестоко .. и на сутринта ни казаха че може би ще се разделят .. казах може би защото все още решават на 12 съм уплашена и много нервна и се обръщам към вас за помощ ..

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    мойте родители се разделиха кату бях на 12 ... бях много объркана, защото незнаех кво да пра и при кой да остана .. об най-много от вс майка ми но дойдох при баща ми за да мога да получа по добро образование в софия ... бях егоистка признаам не трябваше да оставям майками в най-трудниу и моминт и искренно съжалявям ... но не губим връзка говоря си с нея по телефона почти всеки ден и вс и споделям а бащами с който живея нз нищо почти ... дано историята ми ти помогне за нещо ... ако майкати и бащати и преди не са се разбирали най добре ще е да се разделят за да не страдате ... късмет (ако имаш конкретн бъпрос към мен ме питай )
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Не бъди егоист. Помисли дали на тях няма да им е по-добре разделени. Все пак ти ще виждаш и двамата, ще правят всичко възможно ти да си добре, но ако са заедно проблемите ще продължават и положението ще стане лошо и за теб. Помисли за родителите си!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Adda
    Не бъди егоист. Помисли дали на тях няма да им е по-добре разделени. Все пак ти ще виждаш и двамата, ще правят всичко възможно ти да си добре, но ако са заедно проблемите ще продължават и положението ще стане лошо и за теб. Помисли за родителите си!
    съгласна съм
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Помисли си и дали ще ти е приятно да останат заедно, но постоянно да се карат и постоянно да има скандали. У вас да цари тягостна атмосфера, наситена на отрицателни емоции. Няма ли да е по- добре за всички ви, ако вашите се разделят, всеки продължи по пътя си и намери щастието си? Ще ти бъде ли приятно всички около теб да бъдат нещастни, защото на теб ти харесва да имаш нормално семейство, в което всички са заедно?
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Бях в подобна ситуация ..... Много е гадно . Аз бях на 13 , но за щастие нашите се оправиха . Опитай се ти да ги помириш .Аз поне направих така . Ако се карат постоянно не си струва да са заедно , но все пак винаги трябва да има втори шанс . Никой не може да ти каже какво да правиш или как да се чувстваш . Направи това което чувстваш . Виж защо е станало всичко , попитай дали няма друг вариант освен развод . Ако се разделят незнам как ще се чувстваш ..... Ако това стане остани при този с който се разбираш по-добре . Има вариант и да се местиш .Аз лично бих избрала 1 месец при единя после при другия и все пак да мога да бъда с когото пожелая когато искам . Искрено се надявам нещата да се оправят , но ако па ли не ти не се паникйосвай с времето ще свикнеш . В крайна сметка на сила хубост не става .....

УСПЕХ !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Цитирай Първоначално написано от monkata95s
    . Ако това стане остани при този с който се разбираш по-добре . Има вариант и да се местиш .Аз лично бих избрала 1 месец при единя после при другия и все пак да мога да бъда с когото пожелая когато искам .
    Да и ако живеят в различни градове как ще се мести? Един месец при единия, другия месец при другия. Постоянно да сменя у-щата??
    Ако се разделят може да е по-добре, няма да има скандали, караници. Няма да ти е особено приятно, но ще свикнеш.
    Дано да се оправят де.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    съгласна съм
    И аз
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

eми незнам те не се карат много често и ако се карат все за дреболии но този път беше сериозно .. и просто ми и е много гадно бе искам да сме си заедно и да сме си щастливото семейство не искам да се развеждат обичам си ги

ами кво да ти кажа ти неможеш да ги спреш да не се разделят .просто вече не могат да живеят заедно.сопко нещата ще се оправят.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Какво стана .. ? Разбраха ли се родителите ти ? :P

Случват се такива неща.. горе главата, ще го преодолееш!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

На6те се разделиха когато бях на 7. Тогава пове4е от вси4ко на света исках да се съберат и отново да са си заедно. После запо4нах да пораствам и да разбирам 4е не са били 6тастливи и то по вина на ба6та ми. Когато бях на 9 тои замина на 200 километра от мен. Ве4е бях преодоляла раздялата и развода но тогава тва ме съсипа. След няколко месеца тои си намери приятелка и тяз забременя от него. Не знаех как да реагирам и на това. Преодолях го. След о6те 2-3 години маика ми се омъжи повторно. Сега и тя си има бебе и е много 6тастлива. И като се замисля много по добре ми е на мен като не живеят заедно дори в 1 град. Но с времето вси4ко се преодолява. така 4е спох
    wsi4ko koeto jelae6,az moga da ti go dam

:) =]

Цитирай Първоначално написано от iiordanova

ne ama ve4e ne mi pyka sega iskam samo da stana gadje s mom4eto koeto xaresvamm
    ii ne mi pyka ako 6te da se razdelqt

Re: :) =]

Цитирай Първоначално написано от bebencetyy
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova

ne ama ve4e ne mi pyka sega iskam samo da stana gadje s mom4eto koeto xaresvamm
    ii ne mi pyka ako 6te da se razdelqt

LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Gabr0v0
    когато родителите ми се разделиха и аз бях уплашена и объркана, но с времето разбрах, че така е било по добре и за двамата, защото и без това само се караха. Аз останах при майка ми, защото се грижи по добре за мен и брат ми... и с времето се свиква

Авторке , не ти пука ?!
    А тогава защо написа темата. Не и пукало ..
    Те са твой родители. Не на приятелката ти.
    Ама то е така .. с детски акъл.

Обичам го .. :-)

quote="iiordanova"]Авторке , не ти пука ?!
    А тогава защо написа темата. Не и пукало ..
    Те са твой родители. Не на приятелката ти.
    Ама то е така .. с детски акъл.
    [/quote]

хмм техен си проблем щом са решили нека се развеждат няма лошо а не да използват мен и сестрами " ако не почистите ше се разведем" " разбирайте се и не се карайте да не се разведем" то те се даржат като деца

Дреме ми :P амм следващия ми въпрос е : Как да им докажа че съм отговорна и да може да ме пускат навсякъде примерно мога да плувам а те не ме пускат на басейн как може така

Грр .. първо си изплашена , после не ти пукало за тях , а сега как да ти имат доверие .. !?
    Защо всички започнахте да пишете теми : " Как да си върна доверието ? " !?!
    Разберете , че доверието не може да се спечели лесно и туко така. Родителите ти са решили , че няма да те пуснат. Примери се.
    Ти можеш ли да плуваш ? Ако не можеш как искаш да те пуснат !?
    През цялото време ще се притесняват.
    Точно когато най-малко очакваш и може да ти се случи нещо лошо.
    Не знам как да ги накараш да те пуснат на басейн.
    Ако е толкова важно за теб , им обесни.
    Ако беше отговорна нямаше да мислиш по този детски начин.
    Успех.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Доста странно реагираш, първо ти е гадно, после ти е през патката..но и родителите ти не са цвете в случая! Пък за доверието, ти ако наистина неможеш да плуваш няма да те пуснат и да им се молиш няма да стане!

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    съгласна съм
    И аз

аз също

някой няма ли да зклучи темата???

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    а бре е** ги у гЪза о.О не че има голяма разлика с кои ш живееш или дали ш са 2мата попринцип.. ;х;х ама па моа ти го кажа от собствен опит, шот преди 10 години стана същото и от както маика ми я няма сам пълен ФРЕЕ няя кои ми се кара, ми каа ко да праа , да ме кара да уча , да си мия зъбите , краката , ушите и т.н. сичку сам си го правя без да ми го тарчат у главата баща ми само си говорим тук таме нещо о.О

напълно съм съгласна
    абре хора мога да плувам ама ебем ли ги що не ме пускат
    ама 1. те не ми дават да излизам с едни момчета ма кой ги слуша излизам хич не ми е 2. те не ме пускат да хода и в едни блокове дет живеят почти всичките ми съученици ма кой ги слуша даже веднъж бех на купон у тия блокове Дреме ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си