.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Помогнете ми :(

здр..с моя приятел имаме много хубава връзка,запознахме се с родителите ни,абе всичко беше ок..но напоследък той се промени преди искаше да прекарваме повече време,но сега май не е така..преди повече се внимаваше с мен,но сега..пълна кухина..дали аз съм проблема,но не правя нищо разтройващо,или той вече не ме харесва,не ме обича както преди .говорих по тая тема казва че само мисля глупости че много ме обича.моля ми кажете нещо с което да мога да го накарам да се влюби отново в мен,,нещо,с което да мога да го задържам..
    адски много ще съм благодарна на всеки който ми помогне ..

Град
    Островът на изкушението
    Когато четях темата имах чувството,че аз съм я писала Ам не знам миличка и аз се чувствах така до преди дни.. просто бях свикнала да прекарвам по 12 часа на ден с него и лятото той почна работа и нямаше чак толкова голямо време за мен.. чувствах се изолирана едва ли не страни от мен и не ме обича.. ама не е така..не знам при теб как е обаче щом казва,че те обича... значи е така.А ако не .. и на въпроса ти как да си го върнеш не знам ти сама знаеш какво обича и какво не ... успех

Според мен си набиваш филми-щом той е казал,че всичко е наред...в повечето случаи.. просто е така ... : )

и аз съм се чувствала така,но като и казва че те обича повярвай му Просто не всички момчета обичат постоянно да са с приятелките си,да са като лепки един с друг ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Според мен си набиваш филми-щом той е казал,че всичко е наред...в повечето случаи.. просто е така ... : )
    \/
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом ти е казал, че те обича, значи няма за какво да се притесняваш. Недей се филмира толкова..

Параноя е според мен това, обича си те, на теб ти има нещо.. =)
    И да не е така, ние няма как да знаем, защото не гадаем..за съжаление

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    по един или друг начин, скоро ще разбереш ако те е излъгал

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Помогнете ми :(

" много ме обича.моля ми кажете нещо с което да мога да го накарам да се влюби отново в мен,,нещо,с което да мога да го задържам.. "

последно ? На него ли ще вярваш, че ТЕ ОБИЧА ... ил ина филмите в главата си, че трябва да го накараш на ново да се влюбва в тебе, което практически няма как да стане дори и да беше вярно ...

П.С. Айде вкарай малко доверие в него и не си набивай филмите ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Не разбирам какъв е проблема,след като сте говорили и ти е казал че няма проблем...Може просто да е зает.След като все още е навит да говори с теб по този въпрос не те е зачеркнал от списъка .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Просто си поговорете на 4 очи-ако сте 1 за друг ще решите проблема ако настина го има

Град
    Габрово
    Според мен гледаш много филми. Трябва да имаш повече доверие на приятеля си. След акто казва,че всичко е наред, значи е така.
    Живей си живота и зарежи параноята.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

май е така..всеки ден ми се обажда,на ден поне 3 пъти,ако не ме обичаше сигурно нямаше да се занимава с мен..,но съм адски ревнива иии не мога да понасям това че прекарва повече време с този негов приятел от чужбина

"май е така..всеки ден ми се обажда,на ден поне 3 пъти,ако не ме обичаше сигурно нямаше да се занимава с мен.."

true ...

"но съм адски ревнива иии не мога да понасям това че прекарва повече време с този негов приятел от чужбина..."

ми спри с неоснователната ревност?? Няма нищо лошо в това приятеля ти да има личен живот и приятели нали ??

мм да наистина е така..но де да знам имам много лош характер
    просто няма как да спра да ревнувам нз..

Цитирай Първоначално написано от innocentt
    мм да наистина е така..но де да знам имам много лош характер
    просто няма как да спра да ревнувам нз..
    има как просто не си си го наложила ... разбери че това се превръща в болестно състояние ... повярвай ми !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си