- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали съм бременна - съжалявам за глупавата тема
Гаджето ми се изпразни на оная работа може ли да забременея и ако ми е дошло и на 3 ден го направа без презерватив и то се изпразни сужсем малко в мене има ли възможност да забременея мерси предварително и съжалявам за глупавата тема която сигурно се повтаря.
Оффф, остави ти, че си бременна - това ти е най-малкият проблем! Нищо чудно и няколко симапчтични инфекциики да ти е лепнал. Честито за детето! Време е да се замислиш за работа, че все пак трябва да го храниш - насочвай се към Малки Обяви.![]()
1во едвам разбрах за какво точно става дума
2ро -
3то -![]()
4то -![]()
Станислава
Има - да.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да, възможно е.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
И ако си набор 95![]()
По мойте изчисления април 2010 ще си имате момиченце и трябва да го хръстите Хабибе пък ние ще дойдем задружно на кръщенето![]()
![]()
![]()
Разбирасе, че има възможност...
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Съжалявам теще си иаш бебче и както си 95 нз от къде ш изкараш цицки да го кърмиш и то да цоцкаА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ееее не се знае.Може да има.Първоначално написано от Anabel
![]()
И да черпиш (авторката)![]()
Авторке на 14 ли си ?!?!![]()
![]()
Има вероятност и то ГОЛЯМА!
![]()
поредната келешска изява ......Първоначално написано от BePoHuKa
KO6MARA GSI 16V RISSE
Ем не са големи колкото теб(94 набор)Първоначално написано от g0sheto94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тест тест тест surecheckи да.. има възможност като нямаш акъл
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Има вероятност, особено ако сперматозоидите му могат да се телепортират!Първоначално написано от miloto95
Има, макар и малка.Първоначално написано от miloto95
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
сама ли стигна до извода, че темата е тъпа и може да се повтаря?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Според мен темата е ебавка ,направена нарочно ,защото зачестиха тея теми ,абе с 1 дума избиване на комплексчета![]()
Ще има майката и сина/дъщерята са в едно училище![]()
Support your local club!!!
По правописните ти умения мога да преценя, че за тебе няма надежда. Ако сега не си забременяла, скоро и това ще стане...Първоначално написано от miloto95
П.П: По добре да не се разждат повече такива като тебе, така че направи аборт при нужда![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Темата се изхаби, получи отговори.
Сега настана смут..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Малка е вероятноста темата да НЕ е ебавка.