- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Dorian Gray
Както книга с филм.Освен малко на брой филми, броящи се на ръцете.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
абе тоя филм случайно да има по- стара версия![]()
през цялото време имах чувството, че съм го гледала![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Доста версии има.
Audio ergo sum
Снощи го гледах и доста ме впечатли.До последно бях в дилемата дали да си го сваля или да си намеря книгата първо,но и без това скучаех и си го пуснах.![]()
Наистина добре направен,доста creepy.
тоя филм нямаше ли и версия,снимана в София..имам некви спомени,че даже резиденцията им беше в Ботаническата градинаможе и да се бъркам де.
we are rockstars.
Има стара версия, но не ми изглежда много интересна.
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
да и аз го гледах, хубаво е направен филма добра игра ! не съм чела книгата сигурна ще я прочета. а да питам тези който са я чели межи ле да ме кажат има разминавания с книгата (то почти винаги има де).
Според мене филма е много добър
Гледах треилара и ми хареса много..не съм намерил време да го гледам целия, но като го изгледам ше пиша пак![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Филма е помия
Извратена простотия
Американските филми за спасяването на света са една идея над тоя филм и са с по-сложно развиващо се действие и по-богато послание от тази извратена помия ;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Книгата беше просто... просто... неописуемо хубава. Имаше моменти в които сигурно в продължение на 10 страници и повече не мигах.
Филма чаках с нетърпение! Ben Barnes ми е един от любимите актьори, още от преди Нарния и тия работи и просто като гледах трейлъра за Dorian Gray.... UNF.
Филма като филм не беше кой знае какъв шедьовър. Ама събуждаше сетивата, if you know what I meanГолям фенсървис, голямо нещо, очите ми изкапаха. А сюжета... който е заинтересован, да хваща книгата!
![]()
Искам бодливата тел пред дома ви
с моята песен да скъсам.
Искам съседа, който се прави
на глух, да възвърне слуха си.
гледах филма още миналата година но не съм се интересувала от коя година е...мислех че е от 2009 или нещо таковазащо чак сега излиза по кината?
иначе е хубав ....става
![]()
![]()
![]()
Книгата е невероятна. Препоръчвам на всеки да я прочетеФилмът също е добър.
![]()
But in the end we were meant to be apart like separate chambers of the human heart
Linkin Park![]()
Success is my only mutherfuckin’ option. Failure’s not.
Eminem![]()
There is a fire inside of this heart and a riot about to explode into flames.
30 Seconds to Mars![]()
Without music life would be a mistake. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
http://www.youtube.com/user/XwanessaX
Не съм чела книгата, но филма доста ми хареса. Както каза Nevska - много фенсървис и хубав сюжет.. xD
Филма наистина не е лош, даже много добре са се справили с адаптацията..
Но аз бих препоръчала книгата, защото е наистина невероятна.. Заслужава да бъде прочетена.. няма да съжалявате !