.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    ами според мен щом ти казва че те обича изчакай я.. може би ще е по добре и всичко ще си дойде на място.. може би сега има някакъв проблем, с който не иска да тормози и теб
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Цитирай Първоначално написано от MaCe_Za_MiLi0nI
    ами според мен щом ти казва че те обича изчакай я.. може би ще е по добре и всичко ще си дойде на място.. може би сега има някакъв проблем, с който не иска да тормози и теб
    е колко време да я чака?! тая мацка го размотава вече близо 5 месеца.
    Според мен не е правилно толкова драстично да действаш - излезте , поговорете , кажи й че повече така не можеш да продължаваш и да се измъчваш , че си се уморил от цялата тази ситуация и да реши иска ли да е с теб или не.Ако иска - супер събирате се и си живеете , а ако не прав и път Но този път ти й дай някакъв определен срок от време , в който да се изясни със себе си какво иска да прави !
    Успех братле

^^^ Наистина трябва да се научите да четете отговорите по темата...

Авторът написа ква е развръзката и помоли за ключ,та от нас се иска само късмет да му пожелаем,а тъй като аз вече го направих,спирам да пиша,че на спам взе да бие

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    ^^^ Наистина трябва да се научите да четете отговорите по темата...

Авторът написа ква е развръзката и помоли за ключ,та от нас се иска само късмет да му пожелаем,а тъй като аз вече го направих,спирам да пиша,че на спам взе да бие
    Само за сведение - следя темата от самото й създаване (някъде средата на Април мисля че беше) и съм прочел отговорите

Смятам че въпреки всичко доста нелепо приключват нещата след всичко което е станало.Вече казах какво мисля - ако още я обичаш и искаш да си с нея излезнете , поговорете , но този път условията ги постави ти късмет

Голям фен
    е момичето е объркана,не я търси ,нека тя да те потърси така ще знаеш че изпитва нещо!разнообразете връзката си ,променете нещо може би ще ти се довери и ще ти каже какво я мъчи!успехи
    love is gone!

Град
    Под зелените смокини
    званя ми днес ,писа ми смс-и да я разблокирам в скайп.Достатъчно време е за едно ново начало
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    званя ми днес ,писа ми смс-и да я разблокирам в скайп.Достатъчно време е за едно ново начало
    WTF ?!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Под зелените смокини
    наистина незнам , плаче по телефона и казва "обичам те"
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.

Град
    Варна
    Е, и? Към 23:30 ще плаче, че те наранява, но не може повече така.

Град
    Под зелените смокини
    бях си спестил едни пари да заминем някъде на екскурзия без да и казвам да е изненада,теглих му една ... наум и си купих бмв
    време е да помисля за себе си и да спра да се самосъжелявам , просто няма смисал ,ще е тегаво месец ,два ,три но после ще мине предполагам

Град
    Варна
    Тука вече ме смота. Кога успя да си купиш БМВ? И къде си имал намерение да я водиш на екскурзия? В Дубай??? И на колко си години, че си купи БВМ?

Град
    Под зелените смокини
    на 22 съм отклоняваме се от темата но не е някое кой знае какво , поскоро мислих за Италия.

п.п. а преди се смеех на другите и си казвах толкова се обичаме никога няма да се случи нанас

Град
    Варна
    Добре, признавам си без бой, че не съм ти следила първата тема. Но на 22 години... да разсъждаваш така... малко не вярвам.
    Вземи се стегни и реши какво искаш. Ако искаш да си с нея - бори се за нея. Тя пак ще ти направи някой к*рвенски номер, това си е в кръвта на всяка жена.
    Ако си се уморил, тогава тегли една майна на всичко и иди си разходи БМВ-то. Верно, ще ти е "тегаво" известно време. И какво от туй?

Град
    Под зелените смокини
    вариянт 1 беше пробван безуспешно месеци наред.
    вариянт 2 предполагам е едиснтвенната алтернатива ,има много начини да я върна при мен било то да е с мен или за с*кс ,но никога не съм искал това, винаги съм искал всичко да става спонтанно и да го правиш защото така искаш а не защото така трябва.
    Когато тя не иска аз също не го искам ,каквото и да ми струва

Град
    Варна
    Е, ама тя сега нали уж иска?

Град
    Под зелените смокини
    неиска или незнае какво иска , тя направи избора си ,аз също връщане назад няма

Град
    Варна
    Ами тогава за кво си пишем с теб тука?

Град
    lulin9
    Най важно е да си останете приятели а има и други и аз съм минал по тия драми преди 4 години Успех

Град
    Под зелените смокини
    Днес тя дойде в офиса на работа , не каза нищо почти, не говореше, аз също гушна ме и заплака......видях че вече не носи медальончето което и подарих преди 2 години когато направихме 1 месец, а не го беше сваляла никога до тогава.Разбрах че това е края, казах и сбогом и се прибрах

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ориентирай се към мъже.... баси лиглюто.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

И моят бивш ме подлагаше постоянно на "обичам те, не те обичам" и беше ужасно накрая не издържах. Но това продължи и след скъсването. Накрая реши, че не ме обича.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    Днес тя дойде в офиса на работа , не каза нищо почти, не говореше, аз също гушна ме и заплака......видях че вече не носи медальончето което и подарих преди 2 години когато направихме 1 месец, а не го беше сваляла никога до тогава.Разбрах че това е края, казах и сбогом и се прибрах
    Тръгна си от работа?
    В началото повече изпипваше детайлите на историята си.

Град
    Под зелените смокини
    Не просто бяхме отвън пред офиса и влязах вътре , а тя си тръгна.
    А за подробностите, може би това че е имало надежда преди и съм обръщал по голямо внимание на детайлите, сега вече не са от такова значение

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторе - я синтезирай историята до 3-4 изречения, че 4 страници не ми се четат

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами явно ,че си получил отговора малко по-рано от 30ти август, макар да си го знаел още от преди това :С Много кофти е направила ,но щом я познаваш и казваш ,че няма да го прави просто така ,явно ,че има основателна причина . . макар че според мен просто й е омръзнало и се е колебаела.Когато казва "край" и е гадно ,а когато е с теб пак е недоволна и аз бях така . . и след това окончателно резнах всичко . . до 1 ден ,в който не осъзнах ,че съм най-глупавото същество да оставя човек ,който ме обича така ,както никой не ме е обичал . . резултат - заедно сме.
    Но ,не знам ,как ми е простил.Аз ако бях ,нямаше да простя . . а ти не знам. .
    Успех все пак Каквото и да става, не губи самоуважение и не й позволявай повече да те върти.Ако ти дойде пак с "не знам" или нещо от сорта й кажи ,че ти слагаш край

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си