Може би някой помнят предишната тема, както и да е ситуацията е следната накратко,приятелката ми поиска "време" за да си настрой мислите ,но това време така да се каже продължи 4-5 месеца,като през цялото време тя ме уверяваше че всичко е временно и нещата ще се оправят .Аз нямах кой знае колко възможности ,а и много я обичам и се съгласих да изчакам да и мине ,някой ден...въпреки че осъзнавах колкоъпсурдна е цялата ситуация и колко глупаво изглеждам аз в нея...през цялото време /4-5 месеца/ ми повтаряше колко много ме обича ,че всичко го прави заради нас и тн , та това е общо взето от старата тема накратко.
Нещата си вървяха по познатия ред ,нищо не се подобряваше , измъчвах се ,но си повтарях а и тя ми повтаряше че всичко ще се оправи, докато един ден, преди около месец и званах по телефона след работа да я чуя, тя ми затвори
Прибрах се вкъщи видях че е в скайпа и я попитах какво има и защоми е затворила,тя започна със "Не мога повече така мило...."
изтръпнах,продължихме разговора в скайп каквото и да казваше аз се съгласявах виждах че и е тежко не исках да усложнавам нещата да я обвинявам да се караме и тн просто отговарях на всики с "добре" и "ок".Чувствах едновременно ужасна празнота ,но и малка доза облекчение че този "ад" най-после свърши , макар и негатовно.
Нещо странно се случи на следващият ден,тя дойде в офиса където работя ,поиска да поговорим,съгласих се и излязах в почивка , тя се разплака каза че не е спала цяла нощ и е мислила ,каза че това вчера не е била тя /каквото и да означава това/ каза не може без мен и че това не е привързаност или навик ами е осъзнала че ме обича и не може без мен.Зарадвах се без по никакъв начин да съм подтикнал това тя дойде при мен ,но /винаги има но / каза ми че иска да се пребори с това което я мъчи но не иска да подлага и мен за това каза ми да и дам последен шанс до 30ти август и ще ми даде окончателен отговор,аз я попитах има ли смисъл всичко това /бяхме опитвали вече няколко пъти и нищо не ставаше , бях /и все още съм/ песимист и от тогава сме се виждали 1 път ,чуваме се по телефона рядко казва ми "обичам те" не ми дава да я забравя.
п.п. вече получих много ценни съвети тук и тази тема не е толкова за съвет ,защото е ясно какво ще стане ,ами по скоро да си излея душата
Благодаря на всички имали търпение да го прочетат