- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми поиска да се разделим vol.2
интересно ми е как се случва това един ден да стане това ? провокира ли се от нещо или просто ти идва отвътре
п.п. бмв-то счупи моторна тия пари явно им е било писано друго предназначение
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Всъщност точно обратното ... свикнала е да си около нея и не знае какво ще прави като те няма. Всеки обича да знае, че има някой там, при който може да отиде всеки един момент... Според мен щом тилкова дълго не сте успели да се разберете няма да се разберете и след още 4 месеца...Изнасилвате ситуацията, опитай се да се отдръпнеш и да й дадеш да разбере дали наистина те обича, или не. Ако винаги я чакаш, тя никога няма да успее да реши какво иска... пфф мн егоистично постъпва .. пък и ти си влюбен до ушистягай се и успех
ООпс ... не бях видяла, че вече сте се разделилиеми правилно, давай напред, да се спасява ... патица
![]()
Съчусвам ти аз в момента съм в почти същото положение ... и е адски трудно за преодоляване ...
ех жалко само за бмв-то! ама ако искаш имам една гти-айка за продаване![]()
споко баце, нали ти казах и по скайп - ще я забравиш. аз след такава драма сега съм супер, а новата ми приятелка е в пъти по-готина и много ми е хубаво. даже рядко си спомням за оная "голяма любов". от дистанцията на времето всичко ще ти се изясни и ще разбереш що за човек е тя, както аз разбрах и ще си отдъхнеш с думите 'добре че и теглих една майна, хич не заслужаваше"
свиркай си и бъди весел, не е края на живота някаква си раздяла!
Като гледам се е получило по-добре, че сте се разделили.
Тя просто те е разигравала, а ти си бил твърде влюбен, за да го видиш.
Успех!
You're frozen
When your heart's not open..
Благодаря вече 2-3 дни се старая да не мисля изобщо за това (получава се , имам ужасно много работа)
имам си и занимавка за свободното време да си правя мотора, но /дано тя не чете това/ знам че ако сега ми се обади и ми каже да се съберем отново ще се съглася, а по това определям че не съм го преодолял
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s