- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Могат ли парите да развалят приятелство?
Ио ще как.Те колко хора са ''резвалили''
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ако не се лъжа има раздел "Училище и приятели" ..
иначе парите развалят всичко, което не е истинско
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
И аз съм на мнение, че парите могат да развалят всичко.
Но ако приятелството е било силно и истинско много, много трудно ще бъде развалено.
Поговори с момичето и разбери причината, поради която се мотае и се прави на ударена. Ако има финансови проблеми я остави, може да и е неудобно, но ако се опитва да мине между капките я притисни, вземи си парите и не я търси повече.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
да и винаги е било така! няма ли пари няма забавление=![]()
Зависи от човека
Могат да развалят всичко,стига да го позволиш. А позволиш ли го,значи за какво приятелство говорим?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Приятелството си е приятелство ... границите са си граници ...![]()
Приятел не е този, който ти иска заеми нон стоп без основателна причина и после има наглостта да не ти ги върне ... на това му се вика използвач!!!![]()
Следващия път внимавай на кой даваш заеми и на кой не ... дръж такива хора далече от себе си, защото ако ти не се осъзнаеш те няма да го направят ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Затова си избирай приятелите внимателно.Приятел не е равно на познат,ти си си виновен че си дал пари просто ей така,без да си сигурен в човекаПървоначално написано от claraa
![]()
Ако пък наистина ти е приятелка и си сигурен в нея,защо не я потърси да я попиташ?Може за си има сериозни финансови проблеми...?
Винаги зависи от обстоятелствата и хората,защото понякога е разбираемо,а друг път става от завист или защото не е имало истинско приятелство.
На мен не ми се е случвало все още,когато имам проблем с парите в семейството,мога да споделя на моите приятели и те ме рабират.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Преживейго и аз съм така ама не човек правят парите а човек ги прави паритеЖивота е пред теб
Пари бих дал на най добрите си приятели, те са 2-ма, и съм го правил. И не говорим за 20-30 лева а за сериозна 4 цифрена сума. НО знам на кого давам.
На друг освен тези 2-мата, повече от 10 лева не. Без значение кой е. познайте защо![]()
парите могат да развалят всичкодори и дългогодишна да не говорим за приятелство уверил съм се че всичко е до време дори и приятелството да има и случай в който приятелството трае доживот но те са изолирани и рядко се срещат такива хора всеки гледа как да извлече някаква полза от теб и когато вече няма полза от теб кой от каде е и айде
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ми може и не само приятелство..В твоя случай звъни на приятелката си..питай я защо не те е търсила, защо не ти е честитила рождения ти ден и така..може да има някакво обяснение, но може и да те е използвала. Няма вечно да се крие, все някой ден ще се покаже!![]()
И аз така мисляПървоначално написано от MoHuTo
![]()