.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ио ще как.Те колко хора са ''резвалили''
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

ако не се лъжа има раздел "Училище и приятели" ..
    иначе парите развалят всичко, което не е истинско
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

И аз съм на мнение, че парите могат да развалят всичко.
    Но ако приятелството е било силно и истинско много, много трудно ще бъде развалено.
    Поговори с момичето и разбери причината, поради която се мотае и се прави на ударена. Ако има финансови проблеми я остави, може да и е неудобно, но ако се опитва да мине между капките я притисни, вземи си парите и не я търси повече.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

да и винаги е било така! няма ли пари няма забавление=

Град
    Русе
    Зависи от човека

Мега фен
    Град
    <3
    Могат да развалят всичко,стига да го позволиш. А позволиш ли го,значи за какво приятелство говорим?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Приятелството си е приятелство ... границите са си граници ...

Приятел не е този, който ти иска заеми нон стоп без основателна причина и после има наглостта да не ти ги върне ... на това му се вика използвач!!!

Следващия път внимавай на кой даваш заеми и на кой не ... дръж такива хора далече от себе си, защото ако ти не се осъзнаеш те няма да го направят ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Могат ли парите да развалят приятелство?

Цитирай Първоначално написано от claraa
    Интересно ми е какво е вашето мнение по въпроса,защото наскоро се сблъсках точно с това.Дадох заем от немалка сума на една приятелка,която не ми го върна в определения срок.Оттога просто не сме се чували,а преди 2 дни дори не ми честити рождения ден.Кофти ми стана,защото толкова време сме били заедно,а изведнъж заради тези пари се отдалечихме....
    Затова си избирай приятелите внимателно.Приятел не е равно на познат,ти си си виновен че си дал пари просто ей така,без да си сигурен в човека

Ако пък наистина ти е приятелка и си сигурен в нея,защо не я потърси да я попиташ?Може за си има сериозни финансови проблеми...?

Град
    Бикини-Ботъм
    Винаги зависи от обстоятелствата и хората,защото понякога е разбираемо,а друг път става от завист или защото не е имало истинско приятелство.

На мен не ми се е случвало все още,когато имам проблем с парите в семейството,мога да споделя на моите приятели и те ме рабират.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    lulin9
    Преживейго и аз съм така ама не човек правят парите а човек ги прави парите Живота е пред теб

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Пари бих дал на най добрите си приятели, те са 2-ма, и съм го правил. И не говорим за 20-30 лева а за сериозна 4 цифрена сума. НО знам на кого давам.
    На друг освен тези 2-мата, повече от 10 лева не. Без значение кой е. познайте защо

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    парите могат да развалят всичкодори и дългогодишна да не говорим за приятелство уверил съм се че всичко е до време дори и приятелството да има и случай в който приятелството трае доживот но те са изолирани и рядко се срещат такива хора всеки гледа как да извлече някаква полза от теб и когато вече няма полза от теб кой от каде е и айде
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми може и не само приятелство..В твоя случай звъни на приятелката си..питай я защо не те е търсила, защо не ти е честитила рождения ти ден и така..може да има някакво обяснение, но може и да те е използвала. Няма вечно да се крие, все някой ден ще се покаже!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Доста кофти от нейна страна. На твое място бих я притиснала малко, щом казваш, че сумата не е малка, а и срока е изтекъл.. недей да чакаш нея, тя явно мисли да мине метъра..
    И аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си