- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- какво ще стане когато се напия ?
Моля ви кажете ми какво ще стане когато се напия !Много ли ще е зле ? И учаквам отговори , не убиди или някви такива !!!
![]()
![]()
Миииии няма да знаеш къде много ще ти се върти свят и ще гледаш тройноняма да знаеш кво правиш и кво говориш,защото няма да мислиш много трезво...На сутринта главата ще ти се скъса от болка и като вървиш ще се чудиш къде точно тряа да стъпнеш
Доволна?
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ще бъдеш още по-неграмотна, няма да можеш да мислиш трезво, на сутринта няма да помниш нищо и яко ще те цепи глава
с една дума ... недей![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
така важно е колко ще се напиеш и кой и по каква причина ...
ако е с приятели и много ще е забавно и сигурно няма да помниш много но ще знаеш че е било забавно и после сигурно ще ти разправят какво е ставало което не е най приятното още повече ако се изповръщаш някъде и после ти разказват ... ако пиеш сам за да удавиш мъката ще е тежко рев сълзи така че по добре недей ... пии умерено колкото да те хране така ще се забавляваш но ще можеш да мислиш и ще си спомняш
Много има значение с какво...ноооо виенето на свят иии това,че няма да можеш да си мериш приказките и постъпките са сигурни![]()
![]()
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
няма да виждаш тройнотова е само по филмчетата,поне при мен не е било така никога,също така винаги съм знаел какво говоря и всичко съм помнел,но понякога съм съжалявал,понеже винаги човек като се напие си казва всичко както си е...и понякога са ми се смяли малко приятелите...инче забавното е докато пиеш,не като си пиян...спрях пиенето от година някаде и повече и така ми е мн по добре,така че ако можеш въобще не започвай
1.Ще ти е мноооого замаяно
2.Ще ти се вие свят
3.Ще говориш неща,които сигурно не би искалa да кажеш иначе
4.Ще повръщаш ( ако пиеш много или смесваш алкохол-а и ако ти е първи път де,но и иначе се случва често..)
5.Ще станеш за смях ако си единствения напил се човек
6.Зависи от човека,но ще ти се гади дори и да не си пияна до такава степен..
и повярвай ми,по-забавно е да гледаш как някой се напива![]()
Голям офф топик.Първоначално написано от ubuntureload
Човече, от целия форум, само на твоя аватар съм се радвала![]()
ми ще ти се завие свят малко ще ти е весело и ще направиш някоя глупост може би...поне при мен е така...на сутринта не ме е боляло глава май..само не знаех къде се намирам от болки в крака...защото се оказа че съм ритнала вратата вместо да я отключа..
няколко съвета ако все пак решиш да пиеш....
1.Махморлукът от бира е най-гаден...само от него ме е боляло глава+това ще смърдиш от километри и колкото и да опитваш,най-вероятно няма да си достатъчно трезва да премахнеш миризмата
2.НЕ пий текила.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това според мен е най-гадният и опасен алкохол...уж нищо ти няма,уж нищо не усещаш,като вода влиза и изведнъж бам и си на земята...
3.не смесвай алкохолите...много зле става положението и малко да пиеш пак яко ще се освиниш накрая...
Ами най-много да поумнееш малко, че съдейки по граматичните ти умения в трезво състояние, няма накъде по-зле да е...Първоначално написано от Malechka
Тръгнало да се напива момичето, ама не може да пише. Дегенерат тотален.![]()
ай какви хора има на тоя свят...
на 17 съм и още не съм кусвал...
кво на голям мъж ли ще се прайш че ще ти се наложи да пииййш ли квото там...
тия новите поколения мн зле...
Първоначално написано от Lyricon
Не пийте текила защо с една приятелка решихме да пием текила ама като по филмите нали знаете сол лимонче ала бала и след 4тата текила на екс не знаехме къде сме и...и не е хубаво
![]()
Може дори малко да поумреш![]()
Е, не е задължително като се напиеш да ти стане лошо, да повръщаш, да залиташ наляво-надясно, да говориш неща, които иначе не би казал и на сутринта да те боли глава и нищо да не помниш. Може просто да се напиеш, да ти се приспи и да заспиш : )
Audio ergo sum