- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кога ще ми дойде и ще боли ли
Hi! Аз съм на 12 и все още нямам мензис. Имам бяло течение сигурно от около година и малко. Някъде тук четох че бялото течение трае от 6 до 12 месеца преди да ти дойде, но на мен не ми е дошло все още...
Но пък и ме е страх да не ме боли много и воъбще... Незнам, посъветвайте ме нещо.![]()
който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866 тук е казано абсолютно всичко необходимо![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ще дойде, когато то си реши, не е концерт пожелание ...
няма да е болка, сякаш те колят, просто малко неразположение
щом никоя жена не е умряла от това, значи и при теб ще е наред![]()
трябва да почнеш да се притесняваш след като навършиш 16-17 и още нямаш ... засега нищо ти няма![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
о не го предизвиквай да идва на 14 да ти дойде ти си късметлиика ... отделно при всяка жена е различно и много се влиае от сезона , стрес и тн.Ще ти дойде не се притеснявай , а ще боли колкото ти е писано , но както казаха никой не е умрял от такива болки.
но винаги има първи пътПървоначално написано от djuki
![]()
ами сигурно ама чак толкова вярво че съм имала случай в който и до тоалетната не съм могла да стигна от болки и бях като дрогирана с какви ли не лекарства , но това си беше от стрес алкохол и какви ли не гадости ... ако живееш здравословно не би трябвало да имаш много проблеми ще боли но умереноПървоначално написано от Biskfitka
Мерси мн за помоща![]()
от кво да те боли бе ,това е просто кръв,която тялото изхвърля всеки месец.Мога само да те посъветвам да си изживееш детството и да не мислиш за мензиси ,защото като дойде ще искаш да го нямаПървоначално написано от yoanamp3
![]()
Не, аз се тревожих да не има проблем с бялото течение, тъй като го имам от година...![]()
Мен ме притеснява бялото течение. Някъде четох че трябва да отида на генеколог, а аз не искам да ходя!!!!![]()
Добре никой ли не прави разлика между ВАГИНАЛНО и БЯЛО течениетвоето е вагинално не бяло !!!!
На мен ми дойде като бях между 13-14 год,а бяло течение имах още на 11.Но в този период бях под стрес и напрежение и явно това оказа влияние...![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
mhm...thans![]()
глупости, бялото течение трае най много до 2 години, на до 12 месеца, а и си на 12, срока е до 16 годишна възрастнма за кво да се притесняваш
Отиди ,за да се поуспокоиш ... И аз съм като теб,само че съм на 14 ..Първоначално написано от yoanamp3
![]()
Ходих на гинеколог преди година и половина и ми казаха,че скоро трябва да ми дойде ... така че и при теб е така,но ако искаш отиди ,за да се поуспокоиш![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Ще ти дойде , спокойно.
Ти сега ще започваш да се развиваш.
И аз имаш бяло течение , но като ми дойде и отмина.
Прочети по-вече и за мензиса , и за бялото течение.
Трябва да ти дойде до 16 - 17 години. Тогава вече се притеснявай , ако не ти дойде.
:P
Мн мерси за помоща![]()
Това не е задължително..Първоначално написано от sanna
дано да не я боли нищо..
На мен ми дойде ,когато бях на 13 ..предната вечер страшно много ме заболя корема,но е поносимо,пък и при всеки е различно няма от какво да се притесняваш .. :P
Първоначално написано от Anabel
ми нз.. на мен ми дойде скоро.. точно преди рожденния ми ден и нищо не ме боля аз дори и не усетих.. когато отидох до тоялетната разбрах... дано и теб нищо да не те боли![]()
To тва като спермата..Всеки иска да го има, а дойде ли го не ще..Първоначално написано от mey_si
![]()
Първоначално написано от eliyiy