Първоначално написано от
EcTeTa
не ви хващам идеята да си сложите друга оперционна система освен Xp.Който е най-лесен за употреба, най-добре разработен заради значителното време от което го има ,най-евтин , най-разпространен и всяка игра която излезе на пазара първо изкача за Xp всяка до сега , а апък и за другите системи даже най-известните игри не се разработват и не знам дали все пак можете да ги играете обаче със сигурност има повече проблеми.Затова обектвивно Xp е най-добрият избор
Голяма грешка.7-цата е в милиони пъти по-лесна за употреба.На XP-то,примерно,за да отидеш да смениш Power Options,трябваше да отидеш на Start/Control Pannel/Power Options.Е на 7 се родих,поне аз.Start,пиша Power Options,Enter и съм там.Най-добрият User Interface от операционна система,който съм виждал.Ползвал съм 95,98,ME,XP,Vista,Server 2003/8 за няколко минутки,Linux (X)/(K)/Ubuntu пак за малко,но му свикнах,Mac OS X Leopard отново за няколко минутки.7-цата просто ги смазва откъм User Interface.А относно игрите,вече излизат главно за Vista SP2,като поддържат XP SP3,а не за XP SP3.XP-то залязва просто.Много е старо вече,но наистина това беше и все още е най-успешната операционна система на Microsoft,а и не само.Като кажеш компютър,се сещаш за XP,нали?А относно Vista...Не е толкова бъгава,колкото я изкараха всички.Поне след SP1,а дори и чистата.Има си и кусури де,но при всяка операционна система ги има.