- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неподходящото момче
Значи искам да ви попитам за едно проблемче. Напоследак започвам да харесвам братът на наи- добрата ми приятелка и по начина по който се даржи съм сигорна че и той ме харесва обаче нз какво да правя защото ако нещата не варят ще е мн кофти защото аз всеки ден сам у тях (при сестраму де) и незнам какво да правя.Плссс помогнете да тръгнали с него или не ???![]()
Тръгни,ако е як мъжага и има бая кинти![]()
важното е сeкса да е хубав и цицитe големи майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тръгни.Ако не стане,ще гледаш да го избягваш и да не ходиш там когато си е в тях примерно.
Кажи на сестра му (приятелката ти).Тя ще ти каже що за човек е,как се държи във връзките си и така нататък.Също ще ти каже дали няма против ти да се виждаш с него.Макар,че ако сте си близки,не виждам какво против може да има.Успех.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
ами ако наистина те харесва - бъди с него, а ако нещата не стана, се опитайте да са както преди да тръгнете
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Оф ми като се харесвате се вземете,проба-грешка.Поне да не се чудиш цял живот след това какво би било акооо....
еми няма нищо лошо да тръгнете.. просто имай едно наум, че след като скъсате може да не сте същите приятелки със сестра му![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Няма значение, че е брат на твоя приятелка. Ако и двамата се харесвате се вземете. Ако не си допаднете се разделяте.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от kobrichka
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+1 просто и точно казан0.Първоначално написано от Hilary_
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
честно да ти кажа аз не виждам проблем, хем ще си намериш приятел(не харесвам думата гадже), хем ако евентуално се разделите ще видиш колко ти е приятелка сестра му .. не е задължително да се събирате само в тях в крайна сметка![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Все ще намериш начин да го избягваш, ако нещата не потрънат.