.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Неподходящото момче

Значи искам да ви попитам за едно проблемче. Напоследак започвам да харесвам братът на наи- добрата ми приятелка и по начина по който се даржи съм сигорна че и той ме харесва обаче нз какво да правя защото ако нещата не варят ще е мн кофти защото аз всеки ден сам у тях (при сестраму де) и незнам какво да правя.Плссс помогнете да тръгнали с него или не ???

Град
    Знам ли и аз,майна
    Тръгни,ако е як мъжага и има бая кинти

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    важното е сeкса да е хубав и цицитe големи майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Тръгни.Ако не стане,ще гледаш да го избягваш и да не ходиш там когато си е в тях примерно.

Кажи на сестра му (приятелката ти).Тя ще ти каже що за човек е,как се държи във връзките си и така нататък.Също ще ти каже дали няма против ти да се виждаш с него.Макар,че ако сте си близки,не виждам какво против може да има.Успех.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами ако наистина те харесва - бъди с него, а ако нещата не стана, се опитайте да са както преди да тръгнете
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Оф ми като се харесвате се вземете,проба-грешка.Поне да не се чудиш цял живот след това какво би било акооо....

еми няма нищо лошо да тръгнете.. просто имай едно наум, че след като скъсате може да не сте същите приятелки със сестра му
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма значение, че е брат на твоя приятелка. Ако и двамата се харесвате се вземете. Ако не си допаднете се разделяте.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен Аватара на one
    Още по-яко, че е брат на твоя приятелка.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Няма значение, че е брат на твоя приятелка. Ако и двамата се харесвате се вземете. Ако не си допаднете се разделяте.

Супер фен
    Опитай .. нищо не губиш.Ама ако повече държиш на приятелката си - първо говори с нея и я питай дали няма нещо против ..
    Обичам те <3 !!!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Кажи на сестра му (приятелката ти).Тя ще ти каже що за човек е,как се държи във връзките си и така нататък.Също ще ти каже дали няма против ти да се виждаш с него.Макар,че ако сте си близки,не виждам какво против може да има.Успех.
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    +1 просто и точно казан0.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

честно да ти кажа аз не виждам проблем, хем ще си намериш приятел(не харесвам думата гадже), хем ако евентуално се разделите ще видиш колко ти е приятелка сестра му .. не е задължително да се събирате само в тях в крайна сметка
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Все ще намериш начин да го избягваш, ако нещата не потрънат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си