- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По какво да уча?
Знам,че има още време до новата учебна година,но ми омръзна да мързелувам и искам да се занимавам с нещо.Дайте ми съвет.
ми като толкова искаш купи си новите учебници и ги прочети
тъпа си
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не ги знам,защото няма изнесен списък.
ами вземи прочети някоя книга която ще ти трябва по литература...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Занимавай се със странична литература майна.![]()
Учи по това, което те влече.Първоначално написано от rexona91
Или прочети списъка с книгите, който ще ти трябват за новата учебна година.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И аз сметнах,че ще ми липсва ученето и си взех учебника и сега си го чета.И ми е интересно,бре!
Вземи си и ти някъв учебник и чети там нещо
![]()
Или най-малкото странична литература,някоя книжка на Жул Верн,може би
![]()
Ходи тренирай нещо.То малко ще има да учиш през годината ми ще учиш и лятото.Заеби тва учене за малко през ваканцията.
Вземи си учебника по математика, или някой сборник, ако не си сигурна на кое издателство е учебника![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Ако си имала нещо трудно през годината по даден предмет - погледни него, за да го разбереш и затвърдишМоже да се занимаваш и със странична литература, а също и да потърсиш списъка с книгите за класа, който следва да си, все ще го има из интернет. :P
Това което ти е най-приятно.
Английски , Математика .. не знам кои са ти любимите предмети. :P
Аз съм в същото скучно положение. Реших да чета книгите от списъка, но в края на годината оцъствах и за това го нямам. Още то Юни го търся тоя списък, само че никои от старите съученици го няма и в нета неможах да го наеря. ;[ Такаче ще ви помоля да ми помогнеге ще съм 8-ми клас, и съм по новата програма. В долните класове просзведенията се различаваха от изучяваните от по-голямата ми сестра, която ще е 9-ти клас. За тава и немога да намря списъка.![]()
Тъй е, тъй е... И аз препоръчвам това. Трябва да си в кондиция за началото. Ама пък ако искаш толкова да учиш сега, учи по това, по което си най-зле.Първоначално написано от remix1912
чети задължителната литература![]()
Леле, цяла година ще учиш..много ли искаш да почне тая учебна година? Прочети някоя книга, не си взимай учебниците от сега защото няма да ти е интересно през учебния период, ходи на курсове по език напримерно..а и има още 19 дена, излизай с приятели купонясвай..![]()
Ъъъ, още 15 дена има, толкова ли не можеш да намерш какво да правиш, че почваш да учиш?чети книга, гледай филм, после цяла година има учене, няма какво друго. Излизай навън, спортувай, че после няма време. Хайде успех пък и все пак сме във ваканция!
![]()