- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А видът на истинската жена? (Аналог на другата тема)
Какъв требе да е, братия?
ЕДИТ: Снимковият материал само ще обогати на темата, знаете.
Еее...аре стига бе...![]()
стегната![]()
Да се смее и да се усмихва много, да не я е страх да бъде женствена, да се поддържа, да има хубава фигура и много културни интереси.
Не знам защо ама се сещам само за бабите ми и майка ми, като цяло не се сещам за актриса или певица моя съвременница, която да ми влиза в представите.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
да е усмихната
скромна, но на моменти приятно устата
с хубави женски форми (не щем скелети или снежни човеци)
да е женствена, по онзи приятен начин
Gabriella Cilmi
Мм... дълга черна коса, кафеви очи, висока 1.58. Плосък корем, задник, който не е дебел, но има материал по него. Хубави краченца, правилно подредени бели зъби, чаровна усмивка, звънлив глас. Гладка кожа, приятна на допир.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Simone Simons?Първоначално написано от Battlescarred
![]()
най-вожно да тренира борба и да отваря буркан без много зор...![]()
това за който го мързи ,да бе
http://stars-life.bg/foto-gallery/ad...iana_lima7.jpg![]()
Стига с тая външност обаче!И други красиви неща има в жената освен външността!За тях обаче не говорите толковаА е доказано,че умните жени са по-добри в леглото.
![]()
аз искам и да е мръсница
http://my-portfolio.info/unknown-tes...es/A__0038.jpg
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
трябва да е женствена /това може да стане по мн различни начини/, другото вече е въпрос на вкус
Курволета Лозанова може да е всичко ама е баси якатаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Една жена трябва да е възпитана!Трябва да има обноски, винаги мнного са ме дразнили крещящи по улицата момичета, псуващи(не че аз не псувам, но рядко и гледам да не ме слушат много) и неспособни да кажат "добър ден" или поне "здравейте" вместо кво стаа ле...
Някой преди мен каза, жената трябва да се държи женствено, с което съм съгласна.Трбва да е подържана, чистаОтносно външността никой не си я избира сам, раждаме се такива, просто трябва да се стремим да изглеждаме добре.Също така харесвам жени/момичета, които знаят какво искат и се опитват да го постигнат, такива, които имат цели в живота.
No MaN, No CrY!!!
\m/
Добре, малко да завъртя нещата. Според вас жените по чалга телевизиите и манекенките истински жени ли са? Така ли трябва да изглежда една жена? Какво одобрявате и какво не в тези два типа жени?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Да си кажа...някои момичета като видят, че ги дават по телевизията и решават, че това начина, по който трябва да изглеждат,че това е идеала за жена.Само дето едните са прекалено слаби(не всички, но повечето) и много момичета дори момчета мислят, че колкото си по-слаб, толкова по-добре!Да, ама не е така...Първоначално написано от hardball
Другите пък рядко не са разголени, винаги с много грим и прическа.И хааайде и ние да сме такива.Тук вече мисля, че самите момичета не осъзнават, че вса пак това е сценичен грим и е смешно да се заносиш така по улицата.Май се отнесох от темата...
Но си мисля, че това, че са чалга певици или манекенки не значи, че не са истински стойностни жени.Или поне, че сред тях има и такива!Все пак не всички са станали известни затова, че са приспали с някой...Зависи от човека, индивидуално е.
No MaN, No CrY!!!
\m/
По характер трябва да е нежна, интелигентна, забавна и леко срамежлива когато трябва![]()
Тея от снимките не ми изглеждат нежни, интелигентни, забавни и леко срамежливи да ти кажа![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Женствена, чаровна, не анорексичка, не и чудовище, хубавата усмивка според мен е важна.. и да не е лигла, тва не са жени, а плиткоумни създания, категорично грешки на природата. Доста неща има, пък и всеки си е с предпочитанията, ахах.
.!.
Ми то се каза всичко.. Трябва да е женствена, леко срамежлива, усмихната и чаровна. Дали ще е руса, черна със зелени или сини очи, това са си индивидуални предпочитания.
Don`t worry..be happy! [sun]*